Inside the Odds
03/06/2019

Memphis slaat weer toe: pak 7,05 keer je inzet!

Memphis slaat weer toe: pak 7,05 keer je inzet!
Aanstaande donderdag neemt het Nederlands elftal het in de halve finale van de Nations League op tegen Engeland. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in Estadio D. Alfonso Henriques, normaliter de thuishaven van de Portugese club Vítoria SC.  De winnaar neemt het drie dagen later in de finale op tegen Portugal of Zwitserland, waar de verliezer zondag ook in actie komt voor het spelen van de troostfinale. Oranje plaatste zich in november voor de halve finale van de Nations League door knap eerste te worden in een poule met Frankrijk en Duitsland. Engeland wist zich te plaatsen door in haar poule Spanje en Kroatië achter zich te laten.  Beide landen staan hierdoor toch enigszins onverwacht in de halve finale. Wat kunnen we verwachten in deze wedstrijd?

Nederland haalt revanche voor ontmoeting van vorig jaar: x 2,90 keer je inzet

Ronald Koeman is inmiddels al meer dan een jaar bondscoach van het Nederlands elftal. Hij debuteerde vorig jaar in maart tijdens een oefenwedstrijd tegen de tegenstander van donderdag: Engeland. Het betrof een debuut waar Koeman met weinig plezier aan terug zal denken. In de Johan Cruijff Arena werd met 1-0 verloren, een uitslag die op het eerste gezicht niet erg rampzalig is. De vertoning van Oranje zorgde echter voor bakkenvol kritiek, vooral uit de Britse media.  Zo schreef voormalig Engeland-spits Tony Cascarino destijds dat het “moeilijk te zien is hoe Holland uit dit dal kan krabbelen”. 15 maanden later zien de kaarten er echter heel anders uit en kan geconstateerd worden dat Nederland wel degelijk uit het dal is gekrabbeld. Onder Ronald Koeman heeft Oranje zich enorm ontwikkeld, met de plaatsing voor de halve finales van de Nations League als absolute hoogtepunt. Een overwinning op Engeland is de perfecte revanche voor de wedstrijd van een jaar geleden. Als Nederland hierin slaagt en wint binnen de reguliere speeltijd, ontvang je x 3,00 keer je inzet terug. Gaat Nederland - op welke manier dan ook - door naar de finale, ontvang je x 2,10 keer je inzet.

Memphis Depay zet sterke reeks voort: tot x 7,05 keer je inzet

Sinds het aantreden van Ronald Koeman als bondscoach is Memphis Depay onomstreden in de punt van de aanval. Met 12 interlands kwam Memphis tot nu toe samen met Mathijs de Ligt het meest in actie. Hiermee is een einde gekomen aan periodes met veel twijfel over de aanvaller. Onder eerdere bondscoaches kon Memphis niet altijd rekenen op een basisplaats, waar hij meestal ook op de linkerflank werd geposeerd wanneer dit wel het geval was. Onder Koeman is Memphis dus omgedoopt tot spits. Dit met veel succes, want met acht doelpunten is Memphis momenteel topscoorder in het Ronald Koeman tijdperk. De tweede plek is bezet door Virgil van Dijk met vier doelpunten, wat eigenlijk al aangeeft hoe belangrijk Memphis momenteel is voor Oranje. Memphis kende bij zijn club Olympique Lyon een teleurstellend seizoen, waarin hij veelvuldig op de bank moest plaatsnemen. We kunnen naar alle verwachting hierdoor een zeer gretige Memphis verwachten tijdens de komende twee interlands. Als Memphis tegen Engeland weet te scoren, ontvang je x 2,70 keer je inzet.  Scoort hij het eerste of het laatste doelpunt, dan ontvang je x 7,05 keer je inzet.

Raheem Sterling in topvorm bij Engeland: tot x 7,35 keer je inzet

Manchester City speler Raheem Sterling kan terugkijken op een geweldig seizoen. Met zijn club won hij de Engelse Premier League, de FA cup, de Capital One Cup en de Community Shield. Hij wist hierbij 25 keer te scoren en 12 assists te geven. Sterling werd tevens uitgeroepen tot talent van het jaar in Engeland. Ook bij het nationale team is de aanvaller in bloedvorm. In de laatste vier wedstrijden scoorde Sterling zes keer. Het Nederlands elftal is dus gewaarschuwd. Sterling is tevens een van de weinige spelers die volledig meedraaide in de voorbereiding van de Engelsen. Vanwege finale plaatsen van Arsenal, Chelsea, Liverpool en Tottenham Hotspur in de Europa League en de Champions League, sluiten maar liefst negen spelers later aan bij de ploeg van Gareth Southgate. Het is hierdoor niet aannemelijk dat the Three Lions met haar sterkste elf zal aantreden. Aan Raheem Sterling zal oranje echter niet ontkomen. Als hij zijn topvorm voortzet en scoort, ontvang je x 2,80 keer je inzet. Kies je ervoor dat Sterling het eerste of het laatste doelpunt scoort, dan ontvang je x 7,35 keer je inzet. 

Nederland en Engeland na 90 minuten in balans: x 3,20 keer je inzet

De historie tussen Nederland en Engeland wijst uit dat beide landen enorm aan elkaar gewaagd zijn. Na 21 ontmoetingen is de tussenstand in balans. Nederland wist zes keer van Engeland te winnen, maar dit is andersom ook het geval. Het affiche eindigde negen keer in een gelijkspel. Het aandeel van gelijke spelen was vooral bij de laatste ontmoetingen hoog. Vier van de laatste zeven ontmoetingen tussen de twee landen eindigden namelijk zonder winnaar. Een winnaar zal er dit keer wel komen, omdat er bij een gelijkspel zal worden verlengd. Indien hieruit ook geen winnaar volgt, zullen er strafschoppen worden genomen. Een gelijkspel na 90 minuten levert je x 3,30 keer je inzet op. Kwalificeert een van beide landen zich via verlenging, dan ontvang je x 6,00 keer je inzet. Ook als een van beide landen zich plaatst via penalty’s, ontvang je x 6,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers