Inside the Odds
09/08/2019

Pak 4,00 keer je inzet bij nieuwe Eredivisie-misstap van Feyenoord!

Pak 4,00 keer je inzet bij nieuwe Eredivisie-misstap van Feyenoord!
Aanstaande zondag nemen SC Heerenveen en Feyenoord het in Friesland tegen elkaar op. Normaal gesproken zou Feyenoord favoriet zijn voor de winst in het Abe Lenstra Stadion, maar gezien de huidige vorm van de twee teams is dat momenteel wat minder vanzelfsprekend. Waar SC Heerenveen haar seizoen vorige week uitstekend begon met een 4-0 uitvoerwinning op Heracles Almelo, bleef Feyenoord in de Kuip steken op een 2-2 gelijkspel tegen stadsgenoot Sparta. Daarnaast heeft Feyenoord met de wedstrijd tegen Dinamo Tbilisi van afgelopen donderdag nog een extra wedstrijd in haar benen. Wat kunnen we zondagmiddag verwachten van SC Heerenveen – Feyenoord?

SC Heerenveen begon het seizoen uitstekend: x 4,00 keer je inzet

De seizoenstart van Heerenveen en Feyenoord staan in groot contrast met elkaar. Zo lijkt de rust in Heerenveen onder Johnny Janssen weer terug te zijn gekeerd. De club raakte met Michel Vlap en Sam Lammers deze zomer haar twee topschutters kwijt, maar hier was tijdens de openingswedstrijd niets van te merken. Heerenveen wist maar liefst vier keer het net te vinden en won hierdoor toch redelijk verrassend met ruime cijfers van Heracles Almelo. Feyenoord kent daarentegen een zeer onrustige zomer. De Rotterdammers werden geconfronteerd met het plotselinge vertrek van algemeen directeur Jan de Jong, waardoor er momenteel weinig structuur in het beleid van Feyenoord lijkt te zijn. Tot overmaat van ramp begon Feyenoord ook nog eens in de eigen Kuip met een 2-2 gelijkspel tegen promovendus Sparta Rotterdam, waarin het pas vlak voor tijd een achterstand te boven kwam. Gezien de huidige situatie van Feyenoord en haar eigen vorm lijkt Heerenveen dan ook een goede kans te maken op resultaat tegen Feyenoord. Indien de Friezen zondag van Feyenoord winnen, ontvang je x 4,00 keer je inzet.

Feyenoord kent de laatste jaren weinig problemen in Friesland: tot x 4,20 keer je inzet

In tegenstelling tot de huidige vorm van beide teams, bieden de laatste ontmoetingen tussen Heerenveen en Feyenoord weinig hoop voor de Friezen. Feyenoord won al vier seizoenen op rij in het Abe Lenstra Stadion. De Rotterdammers wisten in twee van deze overwinningen zelfs vijf keer te scoren. Vorig seizoen stond Feyenoord al na 47 minuten met 4-0 voor. Heerenveen kwam vervolgens nog knap terug tot 3-4, maar het was Feyenoord dat hierna met de 3-5 de wedstrijd alsnog besliste.  Ook in 2015 maakte Feyenoord vijf treffers in Heerenveen. Tijdens deze editie vielen alle Rotterdamse doelpunten zelfs al in de eerste helft. In onderlinge ontmoetingen hebben de Superfriezen er dan ook de nodige wanvertoningen opzitten. Feyenoord lijkt het wel fijn te vinden om op bezoek te komen in Friesland. Als het zondag opnieuw de drie punten mee naar huis neemt, ontvang je x 1,81 keer je inzet. Als de Rotterdammers ook in de rust al aan de leiding gaan, ontvang je x 2,70 keer je inzet. Een doelpunt van Feyenoord in de eerste 15 minuten levert je x 4,20 keer je inzet op.

Steven Berghuis moet Feyenoord op sleeptouw nemen: tot x 6,50 keer je inzet

Lange tijd leek Feyenoord haar beste aanvaller kwijt te raken aan PSV, maar Steven Berghuis verlengde vorig weekend uiteindelijk zijn contract bij de trots van zuid. Berghuis begint hierdoor aan zijn vierde seizoen bij Feyenoord. Het belang van de buitenspeler voor de Rotterdammers is enorm. Vorig seizoen was hij goed voor 12 goals en 12 assists. Ondanks het tegenvallende seizoen van Feyenoord slaagde Berghuis erin om zowel met doelpunten als assists de dubbele cijfers te halen. Ook afgelopen weekend was hij tijdens de openingswedstrijd direct weer trefzeker, net als afgelopen donderdag in de Europa League voorronde tegen Dinamo Tbilisi. Steven Berghuis moet dit seizoen dan ook de nieuwe aanvalsleider van Feyenoord worden, waar hij vorig jaar nog enigszins in de schaduw van Robin van Persie fungeerde. Aanstaande zondag treft Berghuis met Heerenveen een tegenstander waar hij in de laatste vier wedstrijden ook vier keer trefzeker tegen was. Als Berghuis opnieuw soort en met Feyenoord wint, ontvang je x 3,10 keer je inzet. Bij TOTO ontvang je x 6,50 keer je inzet als Berghuis twee doelpunten of meer maakt.

Mitchell van Bergen nieuwe blikvanger Heerenveen: x 8,00 keer je inzet

Met het vertrek van Sam Lammers en Michel Vlap leverde SC Heerenveen afgelopen zomer 32 goals in. De Friezen trokken met Jens Odgaard en Chidera Ejuke twee vervangers aan, maar het was Mitchell van Bergen die afgelopen zondag de aandacht op zich vestigde. De 19-jarige Ossenaar was goed voor één doelpunt en één assist en werd uitgeroepen tot man of the match. Van Bergen begint aan zijn tweede seizoen bij SC Heerenveen, nadat de club hem vorige zomer overnam van Vitesse. In zijn eerste seizoen was de rechtsbuiten al goed voor zeven treffer en twee assists, maar stond hij de eerste speelronden nog onder contract bij Vitesse. Dit seizoen was van Bergen dus wel present tijdens de hele voorbereiding van Heerenveen en heeft hij zijn vorm direct te pakken. Als Mitchell van Bergen zondag opnieuw scoort én wint met Heerenveen, ontvang je x 8,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers