Inside the Odds
09/08/2019

Pak tot 10,25 (!) keer je inzet bij nieuw gelijkspel tussen United en Chelsea!

Pak tot 10,25 (!) keer je inzet bij nieuw gelijkspel tussen United en Chelsea!
Aanstaande vrijdag staat de eerste Premier League wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. De eerste speelronde kent op zondagavond direct een topper. Om 17:30 uur nemen Manchester United en Chelsea het namelijk direct tegen elkaar op. Beide clubs stelden vorig jaar teleur en hopen vanaf dit seizoen weer op mooiere tijden. Manchester United eindigde buiten de top 4, waardoor er dit seizoen geen Champions League voetbal in Manchester te bewonderen zal zijn. Chelsea eindigde derde en won de Europa League, maar men had gehoopt een rol te kunnen spelen in de titelstrijd. Aanstaande zondag begint voor beide teams de kans op eerherstel. Welke ploeg begint goed aan de Premier League?

Manchester United op Old Trafford favoriet: x 2,18 keer je inzet

Manchester United zal zondagavond op Old Trafford met een thuiswedstrijd aan het nieuwe seizoen beginnen. Het zal de belangrijkste reden zijn voor de bookmakers om the Red Devils tot favoriet te benoemen, want het is nog maar afwachten welke ploeg er beter voor staat. Van beide teams kende Manchester United vorig seizoen het meest teleurstellende jaar. Na het ontslag van José Mourinho leek de club een tijdje in de lift te zitten, maar ook Ole Gunnar Solskjaer slaagde er uiteindelijk niet in om United verder te brengen dan de zesde plaats. Met maar liefst 54 tegentreffers baarde vooral de verdediging van United grote zorgen.Met de aankopen van Harry Maguire en Aaron Wan-Bissaka hoopt Solskjaer dit probleem te hebben opgelost. Tegenstander Chelsea zag hooftrainer Maurizio Sarri deze zomer naar Juventus vertrekken. De Italiaan is opgevolgd door Chelsea legende Frank Lampard, wie bij Derby County al veel indruk maakte als trainer. Door een transferverbod hebben the Blues geen aankopen kunnen doen, waar het wel sterspeler Eden Hazard kwijtraakte aan Real Madrid. Chelsea staat er dan ook kwalitatief slechter voor dan vorig seizoen en het lijkt op voorhand een reuzenuitdaging te worden om een top vier plek te realiseren. Al met al lijkt United hierdoor licht favoriet de eerste Premier League topper van het seizoen. Als Manchester United op het eigen Old Trafford de eerste tik uitdeelt aan Chelsea, ontvang je x 2,18 keer je inzet.

Duels tussen United en Chelsea meestal niet erg doelpuntrijk: tot x 10,25 keer je inzet

De onderlinge duels tussen Manchester United en Chelsea op Old Trafford zijn de laatste jaren niet bepaald om te onthouden geweest. Van de laatste zeven edities eindigden er maar liefst vier in een gelijkspel. Van de andere drie edities won United er twee en Chelsea één. Buiten de vele gelijke spelen werd er ook nog eens zeldzaam weinig gescoord. Er werd namelijk maar tien keer gescoord in de laatste zeven ontmoetingen op Old Trafford. Dit betreft een gemiddelde van iets meer dan één doelpunt per wedstrijd. Een belangrijke oorzaak hiervan zal trainer José Mourinho zijn, wie in vier edities aan de zijlijn stond als trainer van een van beide clubs. De Portugees staat niet bepaald bekend om zijn aanvallende intenties. Toch zullen er zondag naar verwachting opnieuw niet veel doelpunten vallen. Het zal voor beide teams vooral belangrijk zijn om hun openingswedstrijd niet te verliezen, waardoor het accent vermoedelijk vooral op het voorkomen van tegengoals zal liggen. Als Manchester United en Chelsea zondag opnieuw de punten delen, ontvang je x 3,35 keer je inzet. Indien dit een doelpuntloos gelijkspel betreft, ontvang je x 10,25 keer je inzet. Als er in de wedstrijd één doelpunt of minder valt, ontvang je ook x 3,35 keer je inzet.

Chelsea op zoek naar nieuwe doelpuntenmakers: tot x 6,50 keer je inzet

De achilleshiel van Chelsea ligt eigenlijk al een paar seizoenen in de aanval. Met het vertrek van sterspeler Eden Hazard is dit probleem alleen nog maar groter geworden. De Belg was vorig seizoen goed voor 16 doelpunten en 15 assists. Met Willian, Pedro, Giroud, Hudson-Odoi en Pulisic beschikt Chelsea nu nog over een vijftal aanvallers wie vorig seizoen samen goed waren voor slechts 15 goals. Daarnaast keerden er de nodige huurlingen terug, waarvan het nog onbekend is of er voor hen een toekomst is weggelegd. Frank Lampard rouleerde tijdens de voorbereiding volop om iedereen aan het werk te zien. Het is hierdoor de vraag welke drie aanvallers zondag aan de aftrap zullen verschijnen. Tijdens de laatste twee oefenduels waren dit Pedro, Abraham en Pulisic. Als Christian Pulisic zondag minuten maakt, waar het alle schijn naar heeft, dan zal dit zijn debuut voor Chelsea betekenen. De aanvaller werd vorig seizoen overgenomen van Borussia Dortmund, maar maakte het seizoen wel af in Westfalen. Als Pulisic direct een doelpunt scoort bij zijn debuut, ontvang je x 4,30 keer je inzet. Als Pulisic scoort én wint met Chelsea, dan ontvang je x 6,50 keer je inzet.

Marcos Rashford moet bij United voor de goals gaan zorgen: tot x 3,40 keer je inzet

Bij Manchester United is het wel duidelijk van wie de doelpunten dit seizoen moeten gaan komen. Marcos Rashford zal net als vorig seizoen de belangrijkste pion zijn in het aanvalsplan van Solskjaer. Rashford was vorig seizoen goed voor tien goals en zeven assists, maar moest het onder Solskjaer’s voorganger José Mourinho vooral doen met een plek op de linkerflank. Mede doordat Romelu Lukaku lijkt te vertrekken bij Manchester United, wordt Rashford nu eindelijk de onbetwist eerste keus in de punt van de aanval. De Engelsman krijgt hierdoor dit seizoen alle kans om de twijfels rondom zichzelf weg te nemen. Als Rashford zondag direct van waarde is voor United en trefzeker is, ontvang je x 2,75 keer je inzet. Als Rashford scoort en met United de drie punten binnen sleept, ontvang je x 3,40 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers