Inside the Odds
01/07/2019

Philippe Coutinho schiet Brazilië langs aartsrivaal voor 7,50 keer je inzet!

Philippe Coutinho schiet Brazilië langs aartsrivaal voor 7,50 keer je inzet!
Aanstaande woensdag nemen Brazilië en Argentinië het tegen elkaar op in de halve finale van de Copa América. Hiermee staat het meest pikante duel van Zuid-Amerika op het programma. Argentinië en Brazilië zijn namelijk niet alleen de twee grootste voetballanden van het continent, maar hiermee ook elkaars grootste rivalen. Al tientallen jaren is er een grote onderlinge prestigestrijd gaande tussen de grootmachten. De clash is hiermee een van de grootste derby’s van het internationale voetbal. Doordat de andere halve finale Peru tegen Chili betreft, wordt er zelfs al gesproken van een vervroegde finale. Dit geeft het affiche van woensdag nog eens een extra lading mee. Wie is favoriet in deze prestigestrijd? 

Brazilië stabieler dan Argentinië: tot x 1,79 keer je inzet

Waar Brazilië en Argentinië de grootste voetballanden van Zuid-Amerika zijn, hebben beide landen de laatste jaren maar weinig te vieren. Brazilië boekte haar laatste toernooiwinst in 2013. Het won toen de Confederations Cup in eigen land. In 2007 won Brazilië voor het laatst de Copa América. De drie edities die hierop volgden verliepen zeer teleurstellend voor de Goddelijke Kanaries. Twee keer strandde Brazilië in de kwartfinale, waar het tijdens de laatste editie zelfs na de groepsfase al naar huis mocht. Tegenstander Argentinië pakte in 1993 haar laatste hoofdprijs: de Copa América. In tegenstelling tot Brazilië is La Albiceleste de laatste jaren wel regelmatig dichtbij een nieuwe hoofdprijs geweest. Argentinië pakte namelijk zowel zilver op het WK in 2010 als op vier van de laatste vijf edities van de Copa América.Toch lijkt Brazilië op voorhand favoriet voor het behalen van de finale. Het kan namelijk bouwen op een zeer stabiele reeks van 14 ongeslagen wedstrijden. Deze stabiliteit ontbreekt veelal bij Argentinië. Het verloor eerder dit toernooi al in haar poule van Colombia, waardoor alle zeilen bij moesten worden gezet om plaatsing voor de knock-out fase te realiseren. Als Brazilië voor eigen publiek van Argentinië weet te winnen, ontvang je x 1,79 keer je inzet. Als ze zich, op welke manier dan ook, plaatsen voor de finale ontvang je x 1,35 keer je inzet.

Braziliaanse verdediging nauwelijks te passeren: tot x 2,54 keer je inzet

Brazilië kan niet alleen bouwen op een ongeslagen reeks van 14 wedstrijden, het krijgt ook nog eens nauwelijks tegendoelpunten. Tijdens deze reeks incasseerde Brazilië namelijk maar twee tegendoelpunten. Het doel werd maar liefst twaalf keer schoon gehouden. De laatste keer dat El Seleção meer dan één doelpunt tegen kreeg in een wedstrijd was op de kwartfinale van het WK in 2018. België was toen met 2-1 te sterk.  Tijdens deze Copa América incasseerde Brazilië nog geen enkel tegendoelpunt. Bondscoach Leonardo Tite kiest op het toernooi steevast voor een waslijst aan ervaring in de verdediging. Deze bestaat uit Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos en Filipe Luis. Hiervan is alleen Marquinhos jonger dan 30 jaar. In het doel krijgt Alisson de voorkeur boven Ederson. De kans lijkt groot dat hij woensdag opnieuw weinig tegendoelpunten gaat incasseren. Indien hij woensdag zijn doel weer schoon houdt, ontvang je x 2,05 keer je inzet. Als Brazilië wint en hierbij geen tegendoelpunt krijgt, ontvang je x 2,54 keer je inzet.

Lautaro Martinez nieuw goudhaantje Argentinië: tot x 9,95 keer je inzet

Argentinië is in de voorhoede al jaren op zoek naar de juiste balans. Sterspeler Lionel Messi staat niet ter discussie, maar de aanvoerder imponeert bij het nationale elftal aanzienlijk minder dan bij zijn club FC Barcelona. Diverse bondscoaches hebben getracht het elftal in zoverre aan te passen dat Messi maximaal zou gaan renderen, maar geen van hen slaagde hier nog in. Argentinië begon haar Copa América deze editie met Messi en Aguëro in de voorhoede.  Nadat het haar openingswedstrijd direct van Colombia verloor, koos bondscoach Lionel Scaloni in de opvolgende wedstrijden voor het opstellen van een extra aanvaller: Lautaro Martinez. De 21-jarige aanvaller van Internationale heeft pas tien interlands achter zijn naam staan, maar was wel direct beslissend voor La Albiceleste. Hij scoorde zowel in de cruciale groepswedstrijd tegen Qatar als in de kwartfinale tegen Venezuela.In beide wedstrijden betrof dit het openingsdoelpunt. Met Lautaro Martinez lijkt Argentinië dan ook een nieuw goudhaantje te hebben in de voorhoede. Er lijkt geen enkele aanleiding te zijn voor bondscoach Scaloni om zijn elftal voorin te wijzigen tegen Brazilië. Als Martinez opnieuw trefzeker is, ontvang je x 3,95 keer je inzet. Als hij opnieuw het openingsdoelpunt scoort, ontvang je maar liefst x 9,95 keer je inzet terug.

Philippe Coutinho moet Brazilië op sleeptouw nemen: tot x 7,50 keer je inzet

Brazilië kreeg vlak voor het begin van de Copa América een grote klap te verwerken: sterspeler Neymar raakte geblesseerd en moest het toernooi aan zich voorbij laten gaan. Het Braziliaanse aanvalsspel was voorheen vooral afgestemd op de aanvaller van Paris Saint Germain, maar moest hierdoor overgaan op een nieuw plan. Vier wedstrijden later kan geconcludeerd worden dat Philippe Coutinho de nieuwe spil is achter het aanvalsplan van de Brazilianen. De middenvelder neemt een centrale rol in achter centrumspits Roberto Firmino. Hierbij scoorde hij dit toernooi al twee keer en gaf hij één assist. De Braziliaanse hoop is hierdoor vooral op Philippe Coutinho gestemd. Als hij woensdag opnieuw weet te scoren, ontvang je x 3,10 keer je inzet. Scoort hij het eerste of het laatste doelpunt, dan ontvang je x 7,50 keer je inzet terug.

De beste Online Bookmakers