Inside the Odds
09/12/2019

Ziyech schiet Ajax naar volgende ronde voor 20,00 (!) keer je inzet!

Ziyech schiet Ajax naar volgende ronde voor 20,00 (!) keer je inzet!
Ajax speelt dinsdag in de Champions League tegen Valencia. Er zijn nog altijd geen beslissingen gevallen in groep H, waardoor alles op de laatste speelronde aankomt. Het wordt erop of eronder voor de Amsterdammers, die samen met Valencia en Chelsea nog om twee tickets in de knock-outfase strijden. Hierbij heeft Ajax wel de beste uitgangspositie, want in tegenstelling tot haar concurrenten heeft het voldoende aan een gelijkspel. De ploeg van Erik ten Hag heeft hiermee alles nog in eigen had, maar tegelijkertijd ligt er nog een doemscenario op de loer. Wat kun je verwachten?  

Ajax plaatst zich voor de volgende ronde: tot x 2,39 keer je inzet

Ajax heeft dinsdagavond aan een gelijkspel voldoende, maar zal gewoon voor de overwinning gaan. De club mikt op groepswinst, waarbij het in de volgende ronde veel grote tegenstanders zou ontlopen. In de eigen Johan Cruijff Arena wordt er ook gewoon een overwinning van Ajax verwacht. De ploeg van Erik ten Hag draait opnieuw een goed seizoen en legt ook in de Champions League weer indrukwekkende prestaties op de mat. Zo versloeg het Valencia eerder al met 3-0. Mede hierdoor behoren de Amsterdammers met twaalf doelpunten tot de meest scorende teams van het miljoenenbal. Het boekte al haar overwinningen in het toernooi met minimaal twee doelpunten verschil. Ook in de Eredivisie boekte Ajax twaalf van haar dertien overwinningen met minimaal twee doelpunten verschil. Afgelopen vrijdag verloor het verrassend van Willem II, maar dit is wellicht de ideale wake-up call voor de wedstrijd van dinsdagavond.  Als Ajax van Valencia wint, ontvang je x 1,64 keer je inzet. Als het met minimaal twee doelpunten verschil wint ontvang je x 2,39 keer je inzet.

Valencia wint in Amsterdam: x 5,05 keer je inzet

Valencia heeft dinsdagavond een overwinning nodig in Amsterdam. Hoofdtrainer Albert Celades waarschuwde Ajax twee geleken al dat de club hiermee zelf ook nog alles in eigen hand heeft. Het is echter wel duidelijk dat dit een zware opgave wordt, maar ook niet ondenkbaar. Valencia slaagde er namelijk eerder ook al in te winnen bij Chelsea (0-1). Verder speelden Els Taronges eigenlijk geen enkele zwakke wedstrijd in het toernooi, maar ontbrak het in veel wedstrijden aan scherpte voor het doel. Tegelijkertijd leed Ajax haar nederlagen dit seizoen juist allemaal in thuiswedstrijden. Het verloor in de Johan Cruijff Arena van Chelsea (0-1) en Willem II (0-2). Tot slot is Valencia in aanzienlijk betere vorm dan eerder dit seizoen. Zo won het vijf van haar laatste zeven wedstrijden. Ter vergelijking: in haar eerste veertien wedstrijden won het slechts vier keer. Als Valencia zich dinsdag via een overwinning van een plek in de volgende ronde verzekerd, ontvang je x 5,05 keer je inzet.

Ajax komt snel op voorsprong: tot x 20,00 keer je inzet

Ajax maakt er in de Champions League dit seizoen een gewoonte van om razendsnel te scoren. Het maakte in vier van haar vijf wedstrijden het eerste doelpunt. Dit deed het maar liefst drie keer in het eerste kwartier. Een nieuwe voorsprong voor de Amsterdammers ligt voor de hand, want Valencia scoort doorgaans pas in de tweede helft. De Spaanse club scoorde zeven van haar acht doelpunten na de pauze. Hierbij is ook een achterstand de club niet vreemd en zal het hier ook niet van in de war raken. Valencia kwam eerder tegen Chelsea en Lille namelijk al een achterstand te boven. Ook in La Liga kwam het al vaak op achterstand: negen keer. Hierbij voorkwam Los Murciélagos maar liefst vijf keer een nederlaag. Het sleepte drie keer een gelijkspel uit het vuur en wist haar achterstand zelfs twee keer volledig om te buigen. Zo ook afgelopen weekend, toen Valencia tegen Levante al na twintig minuten tegen een 2-0 achterstand aankeek. Deze boog het uiteindelijk om in een 4-2 overwinning.  Als Ajax dinsdag opnieuw in het eerste kwartier scoort, ontvang je x 3,75 keer je inzet. Als Valencia deze achterstand te boven komt, ontvang je x 8,95 keer je inzet bij een gelijkspel en maar liefst x 20,00 keer je inzet bij een overwinning.

Hakim Ziyech weer beslissend in de Champions League: tot x 20,00 keer je inzet

De eerste ontmoeting tussen Valencia en Ajax werd het duel van Hakim Ziyech. De Marokkaan opende na acht minuten de score met een schitterend afstandsschot. Oud-ploeggenoot Jasper Cilessen kon er als doelman van Valencia alleen maar naar kijken. Het was niet de eerste of de laatste keer dat Ziyech beslissend was in de Champions League. Waar er voorheen twijfels waren over het functioneren van de Ajacied op hoger niveau, heeft hij deze inmiddels volledig in de kiem gesmoord. Ziyech is namelijk met drie doelpunten en zes assists verreweg de meest waardevolle Ajacied in het miljoenenbal dit seizoen. Bovendien brak hij met al zijn doelpunten de score open. Verder staat er ook in de Eredivisie geen maat op Ziyech, die hier alweer verantwoordelijk was voor vijf treffers en elf assists. Je ontvangt fraaie quoteringen als Ziyech dinsdagavond opnieuw beslissend is. Zo ontvang je x 2,90 keer je inzet als Ziyech soort én wint met Ajax. Als hij van buiten het strafschopgebied scoort ontvang je x 6,00 keer je inzet. Een doelpunt van Hakim Ziyech in de eerste tien minuten levert je maar liefst x 20,00 keer je inzet op.

De beste Online Bookmakers