Keuken Kampioen Divisie
23/08/2020

Hoge odds bij TOTO voor start Keuken Kampioen Divisie

Hoge odds bij TOTO voor start Keuken Kampioen Divisie
Op vrijdag 28 augustus begint de Keuken Kampioen Divisie aan een nieuwe seizoen. Op de vrijdagavond staat met Cambuur tegen N.E.C. Nijmegen al een topduel gepland. De duels op zaterdag zijn met Jong PSV tegen Excelsior en NAC tegen Jong AZ ook al om te smullen en dan hebben we de wedstijden op zondag nog! Maandag is het laatste duel van de eerste speelronde: De Graafschap - Den Bosch. Bij Koning TOTO krijgt de Keuken Kampioen Divisie duels hoge quoteringen mee! Pak je kans en speel mee via VoetbalGokken.nl!

Quoteringen SC Cambuur – N.E.C. Nijmegen

Bij Cambuur hadden ze zich er helemaal op verheugd om naar de Eredivisie te promoveren, want het kampioenschap was zo goed als binnen toen de corona-maatregelen ervoor zorgden dat de competities niet meer werden uitgespeeld. De Friese ploeg moet dit seizoen dus verdergaan in de Keuken Kampioen Divisie en dat betekent vrijdagavond meteen volle bak tegen N.E.C. Bij de TOTO wordt een zege van de Nijmeegse ploeg met x 3.90 keer de inleg het zwaarst beloond. De quotering voor een gelijkspel wordt met x 3.80 keer de inleg voor niet veel minder ingeschaald. Ook een overwinning van Cambuur krijgt met x 1.79 keer je speelbedrag nog een zeer nette quotering mee voor dit duel in het Cambuur Stadion te Leeuwarden.

Quoteringen Jong FC Utrecht – FC Eindhoven

Voor de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen moeten we niet in Friesland zijn, maar in Utrecht. Daar gaan Jong FC Utrecht en FC Eindhoven het in de eerste ronde tegen elkaar opnemen. Ook voor deze wedstrijd beloont de TOTO je graag. Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 3.70 keer je speelbedrag de hoogste odd van deze wedstrijd mee.Wordt het een uitzege van de Eindhovenaren, dan wordt jouw inleg hierop x 2.70 keer meer waard. Wint Jong Utrecht op het Sportcomplex Zoudenbalch? Dan worden spelers die dit vooraf voorspelde gemiddeld x 2.27 keer de inleg rijker.

Quoteringen Jong PSV – S.B.V. Excelsior

Dan een wedstrijd van de zaterdag tussen Jong PSV en Excelsior. De Eindhovenaren ontmoeten thuis in Stadion De Herdgang de ploeg uit Rotterdam die het vorige seizoen op een zevende plek eindigde. De hoogste quotering voor dit duel staat genoteerd bij een gelijkspel: x 3.70 keer je inleg.Voor een overwinning van Jong PSV krijg je gemiddeld x 2.75 keer je inleg terug. Mocht Excelsior aan het langste eind trekken, dan wordt elke ingelegde euro x 2.25 keer meer waard als je via VoetbalGokken hebt ingezet bij Koning TOTO!

Quoteringen NAC Breda – Jong AZ

In het Rat Verlengh Stadion te Breda gaat NAC het zaterdag opnemen tegen Jong AZ. De Brabanders wonnen vorig seizoen zowel thuis als uit van de jonge ploeg uit Alkmaar. Denk jij dat NAC zaterdag ook weer wint? Dan staat er bij de TOTO met x 1.44 keer een prima odd voor je klaar!De hoogste odd wordt uitgekeerd als de Alkmaarders winnen. Je kunt gemiddeld x 5.95 de inleg terugverwachten als AZ wint in Breda. Een gelijkspel krijgt met x 4.55 keer de inleg ook een zeer hoge odd mee.

Quoteringen Jong Ajax – Roda JC

Op het Sportcomplex De Toekomst verwacht Jong Ajax zondag bezoek van Roda JC. De Kerkraarders hebben een belabberd seizoen achter de rug en stonden zeventiende toen de verplichte pauze van kracht werd. Een goede seizoenstart is dus van harte welkom, maar Jong Ajax weet aan de Oude-Amstel altijd goed huis te houden. De bookies verwachten ook een zege van de Amsterdammers en schaalt de odd op x 1.65 keer je inleg.De hoogste odd van deze wedstrijd wordt gehanteerd als Roda JC wint: ontvang x 4.40 keer het speelbedrag als de Limburger Ajax 2 verslaat. Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem goed voor een pre-wedstrijd quotering van x 4.10.

Quoteringen FC Dordrecht – Go Ahead Eagles

In het Riwal Hoogwerkers Stadion te Dordrecht wordt zondag het duel gespeeld tussen FC Dordrecht en Go Ahead Eagles. De twee ploegen zijn gefixeerd op de eerste drie punten van het seizoen. Go Ahead Eagles is de laatste jaren uit en thuis de baas geweest over β€ŽDe Schapekoppen, maar komen de Deventenaren ook dit keer wat weggraaien? De TOTO schat de kans op een zege van GO Ahead met een odd van x 1.68 keer de inleg het hoogst in.De quoteringen voor een overwinning van Dordrecht worden gemiddeld op x 4.40 keer je speelbedrag ingedeeld. Een gelijkspel betekent dat x 3.90 keer je inleg wordt uitbetaald.

Quoteringen De Graafschap – Den Bosch

De laatste wedstrijd die we in deze voorbeschouwing onder de loep nemen is De Graafschap tegen FC Den Bosch. De ploeg uit Doetinchem is de nummer twee van het vorige seizoen en hoopte net als Cambuur naar de Eredivisie door te stromen. Het mocht allemaal niet zo zijn en maandag starten de Achterhoekers met een thuisduel tegen Den Bosch. Denk jij dat De Graafschap de drie punten in stadion De Vijverberg houdt? Vul dan een 1 in op het formulier van de TOTO en ontvang je inleg x 1.42 terug als je gelijk krijgt.De hoogste odd van dit duel en misschien wel van hele de eerste speelronde in de Keuken Kampioen Divisie wordt uitgekeerd als Den Bosch wint: x 6.10 keer je inleg. Een gelijkspel is bij de TOTO goed voor een odd van x 4.80 keer het speelbedrag.
De Keuken Kampioen Divisie seizoen 2020 – 2021 begint op vrijdag 28 augustus om 18:45 uur met Jong FC Utrecht tegen FC Eindhoven. Diezelfde avond nog om 21:00 uur trapt ook SC Cambuur - N.E.C. Nijmegen af. Op zaterdagavond en zondagmiddag staan er maar liefs zeven duels gepland en maandagavond om 20:00 uur sluit DeGraafschap - FC Den Bosch de eerste speelronde van dit kersverse seizoen af. Ben jij er ook vanaf het begin al bij en speel je mee via de TOTO? Ga dan naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken en scoor met jouw voetbalweddenschap!

De beste Online Bookmakers