KNVB Beker
22/09/2015

Feyenoord heeft een Zwolleweek

Feyenoord heeft een Zwolleweek
Feyenoord heeft deze week weinig variatie als het gaat om de clubs die De Kuip komen bezoeken. De beker- en de competitiewedstrijd zijn deze week namelijk allebei tegen PEC Zwolle. In de laatste vijf matches is te zien dat de thuisploeg in het voordeel is. Dat zal mooi uit kunnen komen voor de Rotterdammers die afgelopen weekend teleurstelde door tegen Roda JC gelijk te spelen.

''Ons veldspel moet beter’’

Giovanni van Bronkhorst vindt dat er nog wat aangescherpt moeten worden binnen het team. De gelijkgespeelde uitwedstrijd (1-1) tegen Roda kwam bij de Rotterdammers hard aan. Van Bronkhorst vindt dat ze te weinig hebben laten zien in het Limburgse Kerkrade. ''Ons veldspel moet beter, daar gaan we ook voor, maar uiteindelijk draait het om wedstrijden winnen. Dat hebben we dit keer ook verzuimd'', zei de trainer.

‘’Het is een kwestie van tijd’’

Dirk Kuijt vat het spel niet zo negatief als zijn trainer ''Ach, het ligt zó dicht bij elkaar. Als ik in blessuretijd die bal had ingekopt, hadden we hier heel anders gestaan. Details maken het verschil. Natuurlijk willen we meer, maar ik ben zeker niet ontevreden over onze ontwikkeling. Zo slecht is het ook weer niet, maar Rotterdammers zijn altijd kritisch. Wij willen ons ook elke week verbeteren. Het is een kwestie van tijd totdat het gaat draaien. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken'' ,zegt de positief ingestelde aanvaller.Deze week zullen de Rotterdammers twee keer oog in oog staan tegen de Zwolse club en Kuyt hoopt beide keren de overwinning te kunnen pakken. “Maar Zwolle is lastig”, aldus de geboren Katwijker.

PEC Zwolle ‘’Een mooi koppeltje’’

PEC Zwolle (bekerwinnaar van seizoen 2013/2014) staat in de competitie op de derde plaats en speelt de laatste wedstrijden overtuigend. Afgelopen weekend wonnen de Zwollenaren van ADO den Haag met 2-1. Trainer Ron Jans ziet de wedstrijd tegen ADO als een goede basis. ‘’Het is mooi. Vandaag was het echt knokken tegen een goed ADO’’, zei Jans tegen FOX Sports. ‘’Dit is een fundament voor de rest van het seizoen om lekker mee te draaien. Te beginnen met de twee duels tegen Feyenoord.’’Tegen de Rotterdammers kan de trainer van de ‘cupfighter’ beschikken over een uiterst gevaarlijke aanval. ‘’Sheraldo Becker en Lars Veldwijk zijn bij bijna alle doelpunten betrokken geweest. Een mooi koppeltje’’, aldus Jans die met een goed gevoel naar Rotterdam vertrekt.

Bookmakers

De bookmakers verwachten in de eerste plaats dat Feyenoord beide wedstrijden gaat winnen. De quoteringen zullen nog wat kunnen schommelen, dus houd ze deze week goed in de gaten opVoetbalGokken.nl. Winst voor Feyenoord wordt beloond met x 1.50. Een gelijkspel met x 4.00 en winst voor PEC Zwolle met x 6.00. De bookmakers lijken zich met deze odds te richten op de laatste vijf matches tussen de twee clubs. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De bekerwedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle wordt gespeeld opdonderdag 24 september om 20.45 uur in De Kuip.De competitiewedstrijd wordt gespeeld op zondag 27 september om 14.30 uur. Voorspel de uitkomsten voor beide wedstrijden en maak telkens kans op leuke geldprijzen om er dit najaar warmpjes bij te zitten.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers