KNVB Beker
29/01/2018

Topper in de KNVB-Beker Feyenoord tegen PSV

Topper in de KNVB-Beker Feyenoord tegen PSV
Deze week worden de kwartfinales van het KNVB-bekertoernooi afgewerkt. Absolute topper in deze bekerronde is de wedstrijd Feyenoord - PSV Eindhoven. Voor de Rotterdammers een cruciaal duel: de beker is hun laatste kans om nog iets van het seizoen te maken, voor PSV dé kans om nog eens extra vertrouwen op te doen richting de ontknoping van de competitie. De bookmakers staan al helemaal klaar voor de aftrap in de Kuip aanstaande woensdag. Wil jij mee te spelen met dit bekerspektakel? Lees onze voorbeschouwing op VoetbalGokken.nu en zet in op jouw voorspelling!

Van Bronckhorst: “We willen de beker hoe dan ook winnen”

Het winnen van de KNVB beker is voor Feyenoord van groot belang. In de Eredivisie valt niet meer te halen. PSV - de koploper in de competitie - heeft zestien punten meer dan de Rotterdammers, maar is woensdag ook de tegenstander in het bekertoernooi. Trainer Giovanni van Bronckhorst laat zich er niet door afschrikken. “Het is de snelste weg naar een prijs die we willen pakken. We willen de beker hoe dan ook winnen”, aldus de coach op de clubwebsite van de Rotterdammers.Afgelopen zondag won Feyenoord thuis met 3-1 van ADO Den Haag nadat het verloren had van Ajax in Amsterdam 2-0 en bij FC Utrecht 1-1. Het team van trainer Van Bronckhorst heeft dus eindelijk weer wat zelfvertrouwen bij elkaar kunnen schrapen en dat komt goed uit met het treffen van PSV. “Dat is weer een andere wedstrijd en een andere tegenstander, maar we gaan in alle rust toewerken naar de belangrijke confrontatie tegen PSV in de strijd om de KNVB-beker”, aldus Van Bronckhorst op het digitale huis.

Berghuis: “Tegen PSV moet het beter”

Steven Berghuis was met zijn doelpunt en twee assist een belangrijke waarde voor Feyenoord tegen ADO. De aanvaller wil niet naast zijn schoenen lopen maar beseft dat er op korte termijn een zware opgave wacht. Berghuis vindt dan ook dat Feyenoord sterker voor de dag moet komen tegen de Eindhovenaren. “Tegen PSV moet het beter. Het is voor ons een heel belangrijke wedstrijd”, stelt Berghuis in VI.nl. “Natuurlijk zijn we na de winterstop slecht begonnen, maar we werken keihard. Het loopt alleen nog niet zoals we het willen. Hopelijk is woensdag de definitieve ommekeer.”

Cocu: “Het wordt een pittige wedstrijd”

Waar Feyenoord na de winterstop wat steken liet liggen, won PSV Eindhoven zijn eerste twee duels wel en kan het vol vertrouwen uitkijken naar de uitwedstrijd tegen de Rotterdamse ploeg. PSV-trainer Phillip Cocu blikt alvast vooruit op het bekertoernooi tegen Feyenoord. “Het wordt een pittige wedstrijd. We weten wat ons te doen staat en kijken uit naar die wedstrijd”, aldus Cocu.Net als Cocu wil ook PSV-verdediger Santiago Arias zijn beste beentje voor zetten tegen Feyenoord. “Woensdag komt er iets moois aan. Voetbal draait om winnen en dat is wat we moeten blijven doen. Wij doen daar alles voor. Ik geloof zeker dat het nog beter kan bij ons, maar alleen winnen telt uiteindelijk en daarmee hebben we ook de mogelijkheid om bekerkampioen te worden”, zo stelt Arias in ED.

Wedstrijdoverzicht

Feyenoord en PSV troffen elkaar deze eeuw vier keer in het kader van het nationale bekertoernooi. Drie daarvan werden in Eindhoven afgewerkt. In 2005 speelden de teams de halve finale van de beker in de Kuip. PSV won na negentig minuten door penalty’s (1-2). Het laatste bekertreffen vond plaats in 2013. In het Philips stadion versloegen de Eindhovenaren hun Rotterdamse opponent met 2-1. Doelpuntenmakers namens PSV waren Dries Mertens en Mark van Bommel. Feyenoord-spits Graziano Pelle scoorde tegen, maar dat bleek niet genoeg om door te bekeren. Opvallend: dat duel werd ook eind januari afgewerkt. Om precies te zijn op 30-1-2013. Een ander opvallend detail is dan van 22 spelers die destijds op het veld stonden alleen Vilhena en Van Beek (beide Feyenoord) nog actief zijn bij zijn huidige club.

Quoteringen voor de bekertopper Feyenoord – PSV Eindhoven

Voor deze topper in de KNVB-beker hebben de bookmakers de handen vol aan het indelen van de pre-wedstrijdquoteringen. Welk team kan dit winnen? Dat is de grote vraag bij de wedkantoren. Heb jij al enig idee welke club de halve finale weet te bereiken, zet dan vandaag nog in en profiteer van spectaculaire hoge odds. De bookmakers hebben namelijk een duidelijke favoriet kunnen kiezen en geven beide partijen dezelfde odds waardering mee. De pre-wedstrijdquoteringen zijn in het 1X2 spelsysteem als volgt ingedeeld. Winst van thuisploeg Feyenoord staat genoteerd op x 2.60 keer je inleg. Stoot PSV door naar de halve finale dan staat daar ook een vergoeding van x 2.60 keer de inleg tegenover. Is er na negentig minuten speeltijd nog geen winnaar bekend? Zet dan in op een gelijkspel en ontvang je inleg x 3.35 terug als dit de uitkomt is.

AZ – PEC Zwolle

De andere topper in deze kwartfinale is het bekerduel tussen AZ Alkmaar en PEC Zwolle. Beide elftallen doen het bijzonder goed in de Eredivisie en gaan onderling uitmaken wie er doorstoot naar de halve eindstrijd. De bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen in het 1x2-spelsysteem als volgt ingedeeld: als het team van John van den Brom thuis wint van PEC dan keren de bookmakers x 1,66 keer je inleg uit. Pakken de Blauwvingers in Alkmaar het ticket voor de halve finale, dan komen de bookies met een uitkering van maar liefst x 4,95 keer het ingelegde speelbedrag over de brug. Draait het uit op een verlenging? Dan kunnen spelers op deze uitslag nog altijd rekening op een zeer hoge odd: x 3,95.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De halve finale van de KNVB-Beker Feyenoord – PSV Eindhoven wordt gespeeld op woensdag 31 januari om 20:45 uur in de Kuip te Rotterdam. AZ Alkmaar – PEC Zwolle wordt op dezelfde dag gespeeld in het AFAS-stadion. Speel mee met deze bekertoppers en zet nu in bij jouw favoriete bookmaker!  [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers