KNVB Beker
23/10/2017

Volop strijd in KNVB-bekertoernooi richting achtste finales!

Volop strijd in KNVB-bekertoernooi richting achtste finales!
Midweeks wordt er weer gespeeld voor de KNVB-beker. Zowel Ajax als PSV spelen deze week in het Kras-stadion in Volendam. Ajax speelt tegen de amateurs van De Dijk die voor de gelegenheid uitwijken naar het Kras-stadion en PSV neemt het op tegen de plaatselijke FC. De winnaars van deze bekerronde plaatsen zich voor achtste finale.

Feyenoord Rotterdam – Swift (amateurs)

Deze ronde gaat van start zonder bekerhouder Vitesse, dat in de vorige ronde onderuit ging tegen de amateurs van Swift Amsterdam. Datzelfde Swift sprong vervolgens een gat in de lucht toen de loting uitwees dat de Amsterdammers in de Kuip tegen Feyenoord mogen spelen. Nogmaals stunten lijkt uitgesloten, maar bij Swift lijkt niets onmogelijk nadat Vitesse Arnhem werd uitgeschakeld geloven ze bij de amateurclub in een nieuw sprookje. De bookmakers zien dit anders en hanteren een torenhoog quotering voor winst van de Amsterdammers in het Rotterdamse hol van de leeuw: x 61.00 (!).Als Feyenoord doordringt tot de 1/8 finale kunnen spelers op de deze uitslag x 1.02 keer het inlegde bedrag op het bankrekening bijschrijven. Draait het uit op verlenging? Dan is de odd: x 29.00.

FC Volendam – PSV Eindhoven

Zoals gezegd is het twee keer feest in Volendam deze week. Of er daadwerkelijk gejuicht gaat worden  door het thuispubliek is echter maar zeer de vraag. PSV is in vorm, scoort er lustig op los en is al wekenlang ongeslagen. FC Volendam is niet direct de ploeg waarvan vooraf verwacht mag worden dat die daar een eind aan maakt. Toch is juist het bekertoernooi de plek bij uitstek om voor dit soort verrassingen te zorgen. De bookies kiezen echter eieren voor hun geld en plakken een topquotering aan winst van de voetballers uit het pittoreske vissersdorpje: x 23,00 je inleg!Is het na 90 minuten nog niet beslist? Dan kunnen spelers op een gelijkspel x 10,00 hun ingelegde speelbedrag verwachten. Winst van PSV wordt logischerwijs niet zo hoog ingeschaald: x 1,06.

De Dijk (amateurs) – Ajax Amsterdam

Voordat PSV donderdagavond naar Volendam afreist wordt er op woensdag al op topniveau gevoetbald in Volendam. De Dijk mag in het stadion van Volendam aantreden tegen Ajax. De Amsterdammers wonnen dit weekend met 1-4 van aartsrivaal Feyenoord en trekt vol zelfvertrouwen richting deze bekerronde.Er is dan ook totaal geen reden tot paniek. Trainer Martijn Keizer ziet zijn ploeg elke week stappen maken: “We komen van ver, maar stap voor stap komen we richting het niveau waar we naartoe willen. De winst op Feyenoord was heel welkom en dat gevoel willen we onderstrepen met een klinkende overwinning in de beker”, aldus de oefenmeester.

Pre-wedstrijdquoteringen

De quoteringen liggen – verrassend genoeg – niet zo hoog als bij de donderdagavondwedstrijd tussen Volendam en PSV. Als de ‘thuisploeg’ stunt tegen Ajax dan keren de wedkantoren x 11,00 het speelbedrag uit aan spelers die hierop hebben ingezet. Een verlenging levert gokkers op een gelijkspel x 7,00 keer de inleg op. Trekt Ajax de goede lijn door en pakt het ook een mooie bekerzege in Volendam? Dan hebben de bookies x 1,11 keer je inleg klaarliggen als je hierop gespeeld hebt.

Overige duels in de KNVB Beker

Naast de wedstrijden van de traditionele Top-3 vallen ook de wedstrijd Almere City – AZ Alkmaar op. Cupfighter PEC Zwolle – ook goed op dreef in de Eredivisie – neemt het thuis in het MAC3PARK-stadion op tegen Kozakken Boys.Wedstrijden tussen Eredivisieteams zijn: VVV Venlo – FC Utrecht, Roda JC – FC Groningen en Willem II – Heerenveen.Er staan in ieder geval twee amateurclubs in de achtste finale, want in Katwijk neemt de plaatselijke voetbalclub het op tegen VVSB en ook bij GVVV – HFC staan er twee amateurelftallen tegenover elkaar. Tot slot zijn er nog de wedstrijden tussen profclubs uit de Eredivisie en Jupiler League. Waaronder FC Twente – FC Eindhoven en NEC – Achilles’29.Op al deze bekerduels kan via geselecteerde bookmakers op VoetbalGokken worden ingezet. De actuele quoteringen voor de KNVB Beker wedstrijden zijn terug te vinden in ons bookmakers overzicht.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd De Dijk – Ajax Amsterdam wordt gespeeld op woensdag 25 oktober om 18:30 uur in het Kras-stadion te Volendam. Dat is een dag later ook het decor voor de wedstrijd FC Volendam – PSV Eindhoven dat op donderdagavond om18:30 uur begint. Feyenoord – Swift wordt gespeeld op 25 oktober 20:45 uur.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers