KNVB Beker
14/12/20202 reacties

Voorspel uitslag KNVB bekerduel: De Graafschap – PSV Eindhoven

Voorspel uitslag KNVB bekerduel: De Graafschap – PSV Eindhoven
Aanstaande woensdag gaat PSV in de KNVB beker proberen zich te scharen onder de laatste zestien. De Eindhovenaren spelen hun eerste ronde tegen De Graafschap in Doetinchem. Op De Vijverberg zal geen publiek aanwezig zijn, maar dat bederft de pret niet bij de online bookmakers. Koning TOTO heeft de odds namelijk hoog ingeschaald voor dit duel tussen De Graafschap en PSV!

Mike Snoei: “Kijken enorm uit naar PSV”

De Graafschap heeft met PSV een lastige tegenstander geloot in de KNVB beker. De ploeg van trainer Mike Snoei schakelde eerder dit seizoen FC Twente al uit en dat geeft de ploeg uit Doetinchem vertrouwen als PSV woensdag komt. “Mooie affiche, daar kijken we enorm naar uit”, zegt trainer  Snoei op de clubwebsite van de Superboeren.

“PSV moeilijk maken”

Afgelopen weekend kwam De Graafschap nog uit in de Keukenkampioen Divisie tegen Jong Ajax en enkele dagen later staan de Eindhovenaren op de stoep. “We hebben nu een paar dagen de tijd om de boel op te lappen. Wij moeten blijven analyseren, kijken wat er beter kan. Wij willen iedere wedstrijd winnen en hopen het PSV zo moeilijk mogelijk maken woensdag”, waarschuwt Snoei alvast.

Roger Schmidt: “We willen door in de beker”

De ongeslagen reeks van PSV lijkt steeds langer te worden. Zowel in de Europa League als de Eredivisie staat de Eindhovense ploeg er goed voor en dat wil trainer Roger Schmidt ook in dit KNVB bekerseizoen gaan zien. “We zitten in een moeilijk seizoen, maar zijn in een goede positie in de competitie, zijn door in de Europa League en willen door in de beker”, zegt trainer Schmidt in het ED.

“Goed presteren in de KNVB beker”

De afgelopen wedstrijden waarin de trainer van PSV veel beroep deed op wisselspelers, werden succesvol afgerond. Ook voor de bekerwedstrijd tegen De Graafschap zegt Schmidt iedereen hard nodig te hebben. “We hebben nu maar vijftien spelers tot onze beschikking en drie wedstrijden in een paar dagen waaronder de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Daar moeten we goed mee omgaan. Het is belangrijk dat we als team goed presteren, ook in de KNVB beker”, aldus Schmidt.

Statistieken

PSV heeft twee seizoen geleden voor het laatst tegen De Graafschap gespeeld. De Superbieren uit Doetinchem speelden toen nog in de Eredivisie. In 2009 troffen de ploegen elkaar voor het laatst in de beker. Dit duel werd in Eindhoven gespeeld en PSV won toen met 2-1 van De Graafschap.

Huidige vorm De Graafschap

De Graafschap staat derde in de Keukenkampioen divisie en speelde afgelopen weekend tegen Jong Ajax. De ploeg van trainer Snoei speelde thuis gelijk 2-2 tegen Jong Ajax. Een week eerder werd er met 2-3 gewonnen van MVV.Voor De Graafschap is dit niet de eerste wedstrijd van dit ingekorte bekerseizoen. FC Twente werd eind oktober met 1-3 uit de beker geknikkerd door de ploeg van trainer Snoei.

Huidige vorm PSV Eindhoven

PSV won afgelopen zondag met 2-1 van FC Utrecht. De Eindhovenaren hebben een ongeslagen reeks van acht wedstrijden en staan tweede in de Eredivisie. De confrontatie tegen De Graafschap betekent voor PSV de eerste bekeropdracht van dit seizoen. Wel was de ploeg van trainer Schmidt actief in de Europa League en verzekerde de Eindhovenaren zich twee weken geleden al van overwintering. Na de winterstop zullen zij tegen Olympiakos aantreden.

Lappenmand

PSV kan woensdag niet beschikken over Richard Ledezma (kruisband gescheurd), Ryan Thomas (blessure), Maximiliano Romero (operatie aan de knie), Armanda Obispo (blessure) en Erik Gutierrez (knieblessure).Bij De Graafschap is Jonathan Vergara Berrio de enige speler die door een blessure de wedstrijd tegen PSV moet missen.

Prognose

Wij voorspellen bij de wedkantoren dat PSV geen problemen gaat krijgen om te winnen van De Graafschap. Onze wedtip is 0-3 voor de Eindhovenaren. Een bekerwedstrijd kan wel vaker onverwachts uitpakken, dus inzetten op een zege van de Superboeren of een gelijkspel is zo gek nog niet. Check onderstaande odds en maak via VoetbalGokken een mooie deal met TOTO.nl!

Quoteringen De Graafschap – PSV Eindhoven

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van Koning TOTO staan het hoogst ingedeeld bij een zege van De Graafschap. Winnen de Superboeren in De Vijverberg dan wordt jouw voorspelling hierop gemiddeld x 8.95 keer de inleg waard.Nog een hoge odd van x 5.50 keer het speelbedrag staat er voor je gereed als het een gelijkspel wordt in Doetinchem. Een overwinning van PSV staat op x 1.24 keer je inleg genoteerd.
De KNVB bekerwedstrijd De Graafschap – PSV Eindhoven wordt gespeeld op woensdag 16 december om 18:45 uurin De Vijverberg te Doetinchem. Word jij de winnaar van deze bekerronde door een juiste voorspelling achter te laten bij de TOTO? Sla je slag via VoetbalGokken en speel vandaag alvast mee.

De beste Online Bookmakers