La Liga
15/07/2020

Zet ook in op het kampioenschap van Real Madrid!

Zet ook in op het kampioenschap van Real Madrid!
Real Madrid kan komende donderdag al de titel pakken en zich een jaar lang kampioen van Spanje noemen. Maar dan moet er wel gewonnen worden van Villarreal. De Koninklijke uit Madrid heeft vier punten voorsprong naaste belager FC Barcelona en met nog twee duels te gaan kan het bijna niet meer fout gaan. Bij Koning TOTO gokken ze op de 34e landstitel. Wat verwacht jij?

Zinedine Zidane: “Diepgaan tegen Villarreal”

Zondag worden de laatste wedstrijden van La Liga gespeeld, maar donderdag kan de beslissing al vallen. Real ontvangt donderdagavond Villarreal en zondag gaat het team van trainer Zinedine Zidane op pad naar Leganes. Zidane vraagt van zijn mannen nog eenmaal om ‘ alles uit de kast te halen’ voor die felbegeerde landstitel. “We moeten tegen Villarreal weer diepgaan om de zege en het kampioenschap binnen te slepen. We krijgen niks cadeau”, aldus de trainer van Real Madrid.

Sergio Ramos: “Hopelijk kunnen wij donderdag feest vieren”

FC Barcelona speelt donderdagavond op dezelfde tijd tegen Osasuna. Aanvoerder Sergio Ramos is ervaren genoeg om te weten dat er niet te vroeg gejuicht moet worden. “We zijn een stap dichterbij, maar we zijn er nog niet”, zegt Ramos. “We mogen nu niet verslappen. Kampioen worden betekent dat je over het hele seizoen de beste bent. We hebben goed gereageerd na de periode waarin de competitie stil lag vanwege de coronacrisis. Hopelijk kunnen we donderdag het karwei afmaken en feest vieren.”

Javier Calleja: “Ons best doen tegen Real”

Villarreal speelt dit seizoen nog tegen Real Madrid en Eibar (zondag). De ploeg van trainer Javier Calleja heeft nog een puntje nodig om zeker te zijn van een plek in de top zes van de Spaanse competitie. En dat is meer dan menig Villarreal fan vooraf had gehoopt. Calleja is dan ook tevreden. “We hebben het gemiddelde doel gered, maar we moeten proberen onze best te doen tegen Real Madrid en Eibar om het klassement goed af te sluiten”, aldus de trainer van Villarreal.

“Real Madrid wint alles”

Calleja bereidt zijn team voor op een ploeg die gebrand zal zijn donderdag te winnen. “Real Madrid is de grote kandidaat voor de titel en wint alles. Het wordt donderdag in Madrid een moeilijk duel voor ons. We moeten analyseren hoe we kunnen concurreren en schade kunnen brengen”, zo besluit Calleja.

Statistieken

Real Madrid heeft de titel bijna te pakken. Dat zal voor de club de 34ste sinds het bestaan zijn. Vorig jaar was het aartsrivaal FC Barcelona die landskampioen werd. Het zal voor de Catalanen lastig worden om daar dit seizoen nog voor te gaan. FC Barcelona heeft 79 punten en Real Madrid 83. Er zijn voor Real dus nog drie punt nodig om de titel te pakken.Villarreal vinden we terug op de vijfde plek met 57 punten en vecht voor kwalificatie van de groepsfase in de Europa League. Getafe staat zesde met 54 punten en ook Real Sociedad die zevende staat met 54 punten kan nog roet in het eten gaan gooien van trainer Calleja en zijn mannen. De vierde plek halen en dus naar de Champions League doorstoten zit er voor Villarreal niet meer in. Op de vierde plek staat Sevilla met Luuk de Jong en die zijn met 66 punten niet meer in te halen.

Head 2 Head

Real Madrid heeft het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad als Villarreal op bezoek kwam. Vorig jaar won de Koninklijke op het nippertje met 3-2.Een seizoen eerder was het Villarreal die met drie punten terug naar huis ging. Pablo Fornals scoorde in het slot van de wedstrijd en Real Madrid kon die schade in korte tijd niet meer herstellen. In 2016 was het ook geen vetpot voor de Madridlenen. In september van dat jaar werd het voor het laatst een gelijkspel 1-1 tussen deze twee teams.

Huidige vorm Real Madrid

Aan de huidige vorm van Real Madrid valt weinig aan te merken. Alhoewel de ploeg van trainer Zinedine niet aan een lopende band scoort, worden er wel telkens drie punten binnen gehengeld. Afgelopen maandag werd het nog 1-2 tegen Granada en moest ook Alaves eraan geloven: 2-0.

Huidige vorm Villarreal

Villarreal heeft moeite de train op de rails te houden. Afgelopen maandag werd er verloren van Real Sociedad met 1-2, maar die week ervoor werden er bij Getafe wel drie punten gewonnen: 1-3. De verloren wedstrijd begin deze maand tegen FC Barcelona 1-4 is geen schande.

Lappenmand

Real Madrid kan donderdag niet beschikken over Nacho Fernandez (hamstringblessure), Luka Jovic (quarantaine), Marcelo (adductorspier) en Mariano Diaz (blessure).Villarreal komt donderdag zonder Ramiro Funes Mori (achillespees) en Carlos Bacca (hamstring) naar Madrid toe. Ook Mariano Barbosa blijft thuis, maar niet om een blessure. De doelman van Villarreal is geschorst door de tuchtcommissie van La Liga.

Prognose

Ook wij draaien er niet langer omheen. Real Madrid wordt donderdag kampioen. Onze wedtip: er wordt volgens ons gewonnen met 2-0 voor de Koninklijke uit Madrid. Kijk via de bookmakerspagina van VoetbalGokken.nl bij Koning TOTO wat een juiste voorspelling van de uitslag van dit duel jou kan opleveren!

Quoteringen Real Madrid –  FC Villarreal

De gemiddelde quoteringen in het 1X2 spelsysteem van Koning TOTO zijn als volgt ingeschaald. De hoogste odd wordt uitgekeerd als Villarreal wint en erin slaagt om Real Madrid nog (even) van de titel te houden. Jouw inleg wordt gemiddeld x 6.05 meer waard als Villarreal wint.Een gelijkspel krijgt met x 4.50 keer het speelbedrag ook een hoge odd mee voor deze een na laatste La Liga wedstrijd van dit seizoen. Grijpt Real Madrid donderdagavond drie punten en dus ook de titel dan wordt elke euro die hierop is ingelegd x 1.44 keer beloond door de TOTO.
De kampioenswedstrijd in La Liga Real Madrid – FC Villarreal wordt gespeeld opdonderdag 16 juli om 21:00 uurin het Alfredo di Stefano Stadion te Madrid. Denk jij dat de Koninklijke uit Madrid dit weekend kampioen wordt of ga jij voor een zege van Villarreal en dus de hoogste odd bij de TOTO? Speel mee via VoetbalGokken.nl op speelronde 37 in de Spaanse competitie.

De beste Online Bookmakers