Oranje
04/06/2021 3 reacties

Gaat Oranje het uitzwaaiduel zondag winnen van Georgië?

Gaat Oranje het uitzwaaiduel zondag winnen van Georgië?
Het Nederlands elftal speelt zondag de uitzwaaiwedstrijd tegen Georgië in de Grolsch Veste te Enschede. Bondscoach Frank de Boer en zijn team gaan daarna de koffer pakken voor het EK 2021! De eerste oefenwedstrijd was nog niet waar Nederland op gehoopt had. Het werd een gelijkspel tegen Schotland. Gaat Oranje dat zondag beter doen tegen Georgië? Voorspel de wedstrijd via VoetbalGokken.nl en ga het EK van start met een beloning van Koning TOTO.

Frank de Boer: “Duidelijk dat het beter moet tegen Georgië”

Het Nederlands elftal treedt zondag aan tegen Georgië voor de laatste oefenwedstrijd voor het EK. Afgelopen woensdag werd er met een nieuw systeem geoefend tegen Schotland. Bondscoach Frank de Boer: “We hebben dit systeem pas een keer echt getraind met elkaar. Je moet dan niet verwachten dat je de sterren van de hemel gaat spelen, al hoop je dat natuurlijk wel. Het lijkt me duidelijk dat het beter kan en moet. Ik heb goede momenten gezien, maar dat waren er te weinig”, zegt de bondscoach tegen NOS.

“Zondag keept Maarten Stekelenburg”

De Boer verklapt nog niet of Oranje zondag tegen Georgië ook met 4-3-3 aantreedt. “Dat gaan we wel zien. Dat kan zomaar gebeuren”, zegt de bondscoach die honderd procent vertrouwen heeft in zijn team “Ik maak me helemaal geen zorgen. We moeten niet verwachten dat alles dan ineens perfect gaat lopen. We moeten dingen verbeteren en ik ben ervan overtuigd dat we dat gaan doen”, aldus de bondscoach die tegen Georgië al wel verklapt wie er onder de lat zal staan voor Oranje. “Zondag keept Maarten Stekelenburg, honderd procent”, besluit De Boer zijn vooruitblik op zondag.

Willy Sagnol: “We hebben veel ambitie”

Terwijl het Nederlands elftal tegen Schotland speelde, heeft Georgië een oefenwedstrijd tegen Roemenië afgewerkt. De ploeg van bondscoach Willy Sagnol won het duel met 1-2 en de Franse keuzeheer is dan ook optimistisch in de aanloop naar de oefenwedstrijd in Enschede tegen Nederland. “We hebben veel ambitie, maar we zijn realistisch. We zijn gewend om te verliezen, maar woensdag wonnen wij de wedstrijd tegen Roemenië ”, zo zegt Sagnol die dit jaar als bondscoach van Georgië is aangesteld.

“Oefenduels van groot belang”

Georgië speelt niet mee op het EK 2021, maar bereidt zich voor op de WK kwalificaties die na het EK weer wordt opgepakt met een wedstrijd tegen Kosovo. Georgië is ingedeeld in Groep B waarin sterke voetballanden als Spanje en Zweden de koplopers zijn. “De groep is complex, maar iedereen zal het moeilijk hebben. De oefenwedstrijden zijn dan ook van groot belang om ons te verbeteren, want onze spelers willen altijd alles geven op het veld”, aldus de bondscoach van Georgië.

Statistieken

De Gouden Generatie uit 1988 wist Nederland Europees kampioen te maken. Dat is inmiddels al heel wat jaren geleden. Het Nederlands elftal deed in 2012 voor het laatst een poging om opnieuw kampioen te worden, maar Oranje kwam toen niet verder dan de groepsfase. Voor het EK van 2016 wist Nederland zich niet te kwalificeren. Het is Georgië nog nooit gelukt om zich te kwalificeren voor een EK. Het land staat op de 91ste plek van de FIFA ranglijst. Het land is bezig zich te plaatsten voor het WK dat volgend jaar in Qatar gehouden wordt, maar zoals Georgië er nu voor staat in Groep B van de WK kwalificaties wordt dat nog een hele klus.

Head 2 Head

Nederland en Georgië speelden nog niet eerder een wedstrijd tegen elkaar. Het heeft dus geen zin om naar eerdere resultaten te kijken om te zien welk team er in het verleden de sterkste van de twee bleek te zijn.

Huidige vorm Nederland

Het Nederlands elftal heeft afgelopen woensdag in Portugal tegen Schotland met 2-2 een gelijkgespeeld. De ploeg van bondscoach De Boer won eind maart nog met 7-0 van Gibraltar. Ook Letland werd in de WK kwalificatiereeks van afgelopen maart met 2-0 verslagen. De eerste kwalificatiewedstrijd ging verloren in Istanbul. Het werd 4-2 tegen Turkije.

Huidige vorm Georgië

Georgië wist acht wedstrijden op rij niet te winnen, maar afgelopen woensdag lukten dat wel tegen Roemenië. Met 1-2 versloeg de ploeg van bondscoach Sagnol de Roemenen. Georges Mikautadze en Giorgi Aburjania maakte de doelpunten voor Georgië. Eind maart werd de WK kwalificatiewedstrijd tegen het Griekenland van bondscoach John van ’t Schip met 1-1 gelijkgespeeld.

Prognose

Ook wij blijven net als de online bookmakers vertrouwen houden in Het Nederlands elftal en vullen een 2-0 zege in voor Oranje. Ga jij ook voor die voorspelling of vul je een andere uitslag in bij Koning TOTO? Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de gemiddelde pre-odds voor de uitzwaaiwedstrijd van Oranje van zondag in Enschede.

Quoteringen Nederland – Georgië

Aan de pre-odds is af te lezen dat de bookmakers nog het volste vertrouwen hebben in het Nederlands elftal. Mocht Georgië erin slagen Oranje te verslaan, dan wordt de hoogste quotering van deze uitzwaaiwedstrijd uitgekeerd. Gemiddeld kun je x 18.50 keer je inleg terug verwachten als Georgië wint en jij dit vooraf al had voorspeld bij de bookies. Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem met een quotering van x 7.45 keer je inleg ook hoog ingeschaald. Wint Oranje en tankt het zelfvertrouwen voor de openingswedstrijd op het EK? Dan kan jij je inleg met een quotering van x 1.12 keer het speelbedrag op winst van Nederland terugverwachten.
De uitzwaaiwedstrijd voor het EK 2021 Nederland – Georgië wordt gespeeld op zondag 6 juni om 18:00 uur in De Grolsch Veste te Enschede. Denk jij dat het systeem van bondscoach Frank de Boer gaat werken en Oranje zich herstelt tegen Georgië in aanloop naar het EK? Vul jouw voorspelling in via VoetbalGokken.nl en profiteer van de hoogste pre-odds en de beste deals!
Eerlijke informatie

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!