Oranje
01/06/2017

Hoge odds voor oefenwedstrijd Oranje – Ivoorkust

Hoge odds voor oefenwedstrijd Oranje – Ivoorkust
Oranje maakt zich klaar voor de kwalificatiewedstrijd op 9 juni tegen Luxemburg en speelt voorafgaand in oefenwedstrijden tegen Ivoorkust (en Marokko afgelopen woensdag). Het Nederlands elftal won afgelopen woensdag weliswaar van Marokko met 2-1, maar had het gedurende de wedstrijd zwaar en moest - mede door een rode kaart voor Matthijs De Ligt en een sterk slotoffensief van de Marokkaanse ploeg - alles op alles zetten om deze winst te behouden. De bookmakers hebben echter vertrouwen in een succesvolle voortzetting van Oranje en geven mooie odds voor de oefenwedstrijd tegen Ivoorkust. VoetbalGokken.nl blikt vooruit op dit oefenduel...Voor Oranje is het WK-2018 in Rusland niet binnen handbereik. Na de laatst gespeelde kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije 2-0 staat Nederland met zeven punten op de vierde plek. De eerste twee landen gaan door en daarin rijkt Frankrijk met dertien punten torenhoog uit. Zweden volgt met tien punten. Op 9 juni staat de kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg dat laatste staat in Groep A gepland. Vooraf kan Oranje zich gaan klaarstomen in de Kuip tegen Ivoorkust.

Arjen Robben: “Je moet het doen als team”

Of Arjen Robben ook zondag op het veld staat tegen Ivoorkust is nog de vraag. Waarschijnlijk houdt de staf rekening met de wedstrijd tegen Luxemburg. Volgens Robben zou dat ook niet uit moeten maken. Oranje moet het ook zonder de sterspeler moeten kunnen. “Je kunt het voortouw nemen, maar uiteindelijk moet je het doen als team. Ik kan het ook niet alleen”, zegt Robben. Volgens de Bayern München-spits zijn de kansen op plaatsing voor het WK in Rusland aanzienlijk geslonken. Er zal dus tegen Ivoorkust flink geoefend moeten worden wil Oranje nog kans maken in de groepsfase. “We moeten zelf alles winnen. Als je ons tegen Bulgarije hebt gezien, ga je daar niet meteen van uit.” NRC.nl.

Geen Van Ginkel en Janmaat tijdens oefenduels

Voor het vriendschappelijke duel tegen Marokko en Ivoorkust hebben PSV-middenvelder Marco van Ginkel en Watford-verdediger Daryl Janmaat zich door een blessure afgemeld. Ook Jürgen Locadia heeft zich afgemeld. De spelers behoorden tot de 31 spelers die door de bondscoach Dick Advocaat werden geselecteerd.

Selectie Oranje

Advocaats-assistent Fred Grim ging eerder deze week in Noordwijk aan de slag met dertien internationals die geen verplichtingen meer voor hun clubs hebben. Daarbij horen Steven Berghuis, Jens Toornstra en Tonny Vilhena (alle drie van Feyenoord). De PSV'ers Davy Pröpper, Bart Ramselaar en Jeroen Zoet. Van FC Groningen is Sergio Padt geselecteerd. Vanuit buitenlandse clubs zijn: Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting), Bruno Martins Indi (Stoke City), Quincy Promes (Spartak Moskou) en Marten de Roon (Middlesbrough) opgeroepen door de nieuwe bondscoach.

Kalou terug in de Kuip

De bondscoach van Ivoorkust Marc Wilmots is de opvolger van de Franse Michel Dussuyer die na de Afrika Cup begin dit jaar het elftal verliet. Wilmots was tot vorig jaar de bondscoach van België en komt nu uit voor Ivoorkust. Nog een bekent gezicht in het Ivoriaanse team is Salomon Kalou. De aanvaller speelde van 2003 tot 2006 voor Feyenoord. Samen met Dirk Kuyt vormde hij namens het Rotterdamse team het gevreesde 'K2' duo. De kans is groot dat Wilmots de spits meeneemt naar de Kuip aanstaande zondag. De inmiddels 31-jarige aanvaller kondigde in januari na het Afrika Cup-debacle nog zijn afscheid aan. Toch overwoog Kalou na een gesprek met de nieuwe bondscoach zich weer beschikbaar te stellen.WedstrijdoverzichtHet is bijna elf jaar geleden dat Oranje een WK-wedstrijd tegen Ivoorkust speelde. Het Nederlands elftal won dit duel in de Groepsfase met 2-1 door een doelpunt van Robin van Persie en Ruud van Nistelrooy. Beiden scoorde is de nog geen dertig minuten speeltijd.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Nederland - Ivoorkust

Uiteraard is het Nederlands elftal favoriet in dit oefenpotje. Een zege van Oranje staat bij de bookies op x 1,85 genoteerd in het 1x2-spelsysteem. Dit is een hoge quotering wanneer we kijken naar de doorgaans veel lagere quoteringen die worden gegeven voor Oranje. Een gelijkspel levert spelers een quotering van x 3,60 op als deze wedstrijd geen winnaar kent. Pakken de Ivorianen Nederland de zege af, dan kunnen gokkers op deze stunt x 4,15 keer hun inleg beschrijven op de bankrekening.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De oefenwedstrijd Nederland – Ivoorkust wordt gespeeld op zondag 4 juni om 19:30 uur in de Kuip te Rotterdam. Laat Oranje zien klaar te zijn voor het echte werk tegen Luxemburg op 9 juni of gaan de Ivorianen stunten in de Kuip. Check de beste odd voor jouw voorspelling en zet in op deze vriendschappelijke interland van Oranje.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers