Oranje
15/11/2014

Kan Nederland Hiddink als bondscoach behouden tegen Letland?

Kan Nederland Hiddink als bondscoach behouden tegen Letland?
Nederland speelt zondag de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Normaal gesproken geen probleem, maar onder Hiddink verloor Oranje vier van de vijf duels. Afgelopen woensdag werd nog verloren van Mexico in de Amsterdam Arena. Hoewel het spel bij vlagen goed was, stelde Oranje verdedigend teleur. Kan Oranje in de wedstrijd tegen Letland wel weer eens winnen en blijft Hiddink aan als bondscoach?

Aanvoerder Robben buiten zinnen na Mexico

Arjen Robben was zichtbaar buiten zinnen toen hij van het veld afstapte na de wedstrijd tegen Mexico. Tegenover de camera’s van SBS verklaarde hij dat er simpelweg niet zulke fouten kunnen worden gemaakt op dit niveau en haalde ondermeer uit naar Willems, die zijn man in de steek liet bij een tegendoelpunt.

Oranje weer vroeg op achterstand

Niet voor het eerst ging het Nederlands elftal onderuit tijdens de tweede termijn van Hiddink. Ondanks het feit dat Nederland bij vlagen aardig voetbal liet zien, werden de kansen niet benut door onder andere Huntelaar, Wijnaldum en Depay. Nederland liep net als in andere duels onder Hiddink achter de feiten aan. Binnen acht minuten was het Carlos Vela die met een mooi afstandsschot de score opende. Pas in de tweede helft deed Oranje iets terug via Sneijder, die met een venijnig schot Nederland op 1-1 zette. Terwijl het Nederlands elftal op zoek ging naar de overwinning, counterde Mexico snel naar een 2-1 en vervolgens maakte Hernandez 3-1 voor Mexico. Blind scoorde van afstand nog voor Oranje, maar ondanks de kansen op de gelijkmaker, bleef het bij 3-2.

Er op of er onder tegen Letland

Een flinke domper voor het Nederlands elftal en een slechte generale repetitie voor Letland. Het is voor Nederland er op of er onder in die wedstrijd. Ook omdat Hiddink tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel tegen Mexico liet optekenen te vertrekken als Nederland niet wint van Letland aanstaande zondag. Letland staat dus onder hoogspanning, terwijl dit over het algemeen geen probleem zou moeten zijn voor Oranje. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De EK kwalificatie wedstrijd Nederland – Letland wordt op zondag 16 november 2014 om 18.00 uur gespeeld in de Amsterdam Arena.Wat denk jij? Kan Nederland nu eindelijk wel eens winnen en weet het zich te herpakken in de EK-kwalificatiereeks? Of gooit Hiddink na zes duels de handdoek in de ring en houdt hij het voor gezien bij het Nederlands elftal? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers