Oranje
22/06/2015

WK Dames: Oranje tegen wereldkampioen Japan

WK Dames: Oranje tegen wereldkampioen Japan
De Nederlandse voetbalsters treffen Japan in de achtste finale van het WK in Canada. Het is voor het eerst, in de vijf jaar dat Roger Reijners bondscoach is, dat zijn elftal de regerend wereldkampioen en nummer twee van de Olympische Spelen in Londen tegenkomt. De wedstrijd in de achtste finale van het WK vindt woensdagnacht plaats in het BC Place-stadion in Vancouver.

Duitsland of Japan

Lang bleef het onduidelijk of Oranje tegen Duitsland of Japan zou spelen. Dat had alles te maken met het feit dat Nederland als derde eindigde in groep A. De nummers één en twee van de zes groepen waren direct geplaatst, maar de nummers drie konden op verschillende posities in het wedstrijdschema uitkomen.Het Nederlands elftal is vanuit het Franstalige Montréal vertrokken naar Vancouver, dat helemaal aan de andere van Canada ligt. De FIFA regelde special voor de Oranjeploeg een chartervlucht: totale vluchttijd 5,5 uur.In Vancouver hebben de Nederlandse voetbalsters nog een paar dagen de tijd om te acclimatiseren. De wedstrijd van Oranje staat als laatste van alle 1/8 finale duels gepland: woensdagmorgen om 04.00 uur Nederlandse tijd trappen Japan en Nederland af voor hun onderlinge duel met als inzet een plekje in de kwartfinale.

Nummers drie

De Nederlandse vrouwen hebben zich, naast de top-twee van de zes groepen, als één van de vier beste nummers drie in de achtste finales van de mondiale titelstrijd gespeeld. Ze zijn na Colombia de beste nummer drie. Beide landen pakten vier punten in de groepsfase, maar de Zuid-Amerikanen hebben een beter doelsaldo dan de Nederlanders: +1 om 0. Ook nummers drie Zwitserland (+7) en Zweden (0) kunnen hun verblijf in Canada verlengen. Zij bleven Thailand (-7) op doelsaldo duidelijk voor, dat land mag nu zijn koffers pakken.

Bookmakers kiezen voor Japan

De Japanse dames zijn regerend wereldkampioen en dus kiezen de bookmakers voor de titelhouder. Een uitkering met als uitkomst winst voor Japan is dan ook niet bijzonder hoog: x 1,75. Als je gelooft in de kansen van onze ‘leeuwinnen’ dan tref je veel hogere quoteringen aan. Een gelijkspel (na 90 minuten) betekent al flink kassa: x 3,50. Een inzet op een overwinning voor Oranje is helemaal lucratief: x 4,75. Bij een kleine inzet van 25 euro betekent dit een mega-uitkering van 119 euro. Snel verdient en bovendien reden voor een dubbel feestje: winst Oranje, winst via voetbalgokken.nl. Wij zeggen: aanvalluhhh! Ga wel altijd verstandig om met je geld en plaatst niet zomaar een weddenschap. Gokken op voetbalwedstrijden betekent ook dat je je inzet kunt verliezen. Lees daarom eerst onze 18 + speel bewust pagina en bijvoorbeeld handige informatie als de handleiding voor beginnersvoordat je begint aan een gok avontuur bij VoetbalGokken.nl. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Japan - Nederland in de achtste finale van het WK Dames in Canada wordt gespeeld op woensdag 24 juni om 04:00 uur (Nederlandse tijd). Moedig de leeuwinnen aan in hun strijd om de volgende ronde te bereiken en zet in bij een van onze partnerkantoren.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers