Overige
21/04/2020

Alweer zesde speelronde in Wit-Russische voetbalcompetitie

Alweer zesde speelronde in Wit-Russische voetbalcompetitie
In de Wit-Russische voetbalcompetitie zijn ze alweer toe aan de zesde speelronde. De zogeheten Vysshaya Liga loopt nog altijd gewoon door en dat betekent dat TOTO ook deze week weer een aantal fraaie deals heeft klaarstaan waar bezoekers van VoetbalGokken op kunnen spelen. Wij lichten de vrijdagavond wedstrijd tussen Smolevichi en Dinamo Minsk voor je uit in onderstaande voorbeschouwing.

Statistieken

Smolevichi en Dinamo Minsk voeren een achterhoedegevecht, waar beide clubs er momenteel niet goed voorstaan in de Wit-Russische voetbalcompetitie. De thuisploeg vinden we terug op een vijftiende en één na laatste plek. De bezoekers uit Minsk doen het iets beter en staan met zes punten uit vijf duels op een twaalfde positie.

Head 2 Head

In de voorgaande twee ontmoetingen ging Dinamo er telkens met de winst vandoor. De laatste keer was in 2018, omdat Smolevichi in het seizoen 2019 – 2020 niet op het hoogste niveau acteerde. Twee jaar geleden eindigde deze onderlinge confrontatie in een 0-2 zege voor de bezoekende formatie uit de Wit-Russische hoofdstad.Die nederlaag kwam echter lang niet zo hard aan als de editie uit 2015. Smolevichi kreeg toen het deksel keihard op de neus en moest het veld van het Haradski Stadium in Borisov verlaten met een 2-5 nederlaag op zak.De duels in Minsk verliepen overigens niet veel beter voor de tweede club uit Borisov: Minsk won tweemaal met 2-0.

Quoteringen Smolevichi – Dinamo Minsk

Bij de TOTO zien we een duidelijke voorkeur voor een herhaling van de scenario’s in 2015 en 2018. Een zege van Smolevichi staat momenteel in het 1x2 spelsysteem op een zeer hoge odd van x 4,05! Bij een gelijkspel krijgen spelers op dit onbesliste duel x 2,85 keer hun inleg terug. Maakt Minsk haar favoriete status waar? Dan verdubbelen spelers die een 2 in hebben gevuld toch nog bijna hun inleg: x 1,91 is de bijbehorende quoteringen voor deze uitslag.
Het competitieduel Smolevichi – Dinamo Minsk in de Wit-Russische Vysshaya Liga wordt gespeeld op vrijdag 24 april en begint om 17:00 uur. Zet dus op tijd in en speel mee met deze enige Europese voetbalcompetitie die nu nog actief is! Gaat het programma er in de loop van de week alsnog uit vanwege coronamaatregelen? Dan ontvangt iedereen zijn of haar geld gewoon terug!Doe dus lekker mee en zet in via voetbalgokken.nl. Zo hoef je heel even niet aan corona te denken en gaat je voetbalhart weer een klein beetje harder kloppen!

De beste Online Bookmakers