Overige
28/04/2020

Halve finale Wit-Russische beker: Gaat BATE Borisov de finale nog halen?

Halve finale Wit-Russische beker: Gaat BATE Borisov de finale nog halen?
Komende woensdag worden de returns in de Wit-Russische beker afgewerkt. In Soligorsk speelt de plaatselijke betaald voetbalclub tegen Brest. In Borisov gaat het grote BATE Borisov proberen de nederlaag in en tegen Slavia Mozyr recht te zetten. VoetbalGokken zocht de bijbehorende quoteringen op, maar we beginnen eerst met een korte voorbeschouwing op BATE Borisov – Slavia Mozyr.

Statistieken

Slavia Mozyr wist in de vorige ronde Dnyapro tweemaal overtuigend te verslaan: 0-3 en 3-0. In de heenwedstrijd van 8 april won het ook van BATE Borisov: 1-0. Een finaleplaats zou een sensatie zijn en een enorme opsteker voor het verder bescheiden Slavia Mozyr.Tegelijkertijd is een dergelijk scenario voor BATE een regelrechte ramp. De topploeg uit Wit-Rusland is aan zijn stand verplicht dit potje te winnen en de finale te halen van het nationale bekertoernooi. Maar met de 1-0 nederlaag uit de uitwedstrijd maakt de ploeg het zichzelf allesbehalve gemakkelijk.

Head 2 Head

Voor de thuisploeg is de overwinning die in augustus vorig jaar werd geboekt op Slavia Mozyr een opsteker in de voorbereiden op deze bekerreturn. In de Vysshaya Liga werd er namelijk simpel afgerekend met de bezoekers: 4-0. Ook een seizoen eerder stapte BATE als winnaar van het veld: 2-0.Slavia Mozyr zal zich ongetwijfeld willen vastklampen aan de 0-0 uit 2016. Eenzelfde uitslag aanstaande woensdag zou betekenen dat de club zich bekerfinalist van Wit-Rusland mag noemen en dat zou voor de voetbalclub een unicum zijn! Bovendien maakt men dan ook nog altijd kans op bekerwinst en dus Europees voetbal.

Quoteringen BATE Borisov – Slavia Mozyr

De bookies hebben echter weinig fiducie in een bekerstunt van de ploeg uit Mozyr. De odds zijn zodanig ingedeeld dat een zege van BATE Borisov het minste oplevert en een eventuele stunt van Slavia het meeste!Verwacht jij (of hoop jij) ook op een stunt in deze halve eindstrijd? Zet dan in op de bezoekende formatie. Bij winst van Slavia Mozyr ontvang je dan namelijk maar liefst x 8,60 keer je inleg!Zet BATE Borisov woensdag de scheve situatie recht en plaatst het zich voor de finale van de Wit-Russische beker? Dan ontvangen alle spelers die hierop vooraf hebben ingezet een gemiddelde uitkering van x 1,35 het bij TOTO.nl ingelegde speelbedrag.Een gelijkspel betekent uitschakeling voor BATE, maar feest voor Slavia Mozyr en iedereen die bij TOTO een x heeft aangekruist in het 1x2 spelsysteem. TOTO keert volgens de huidige pre-wedstrijdquoteringen dan namelijk x 4,50 het aantal ingebrachte euro’s uit.

Quoteringen Soligorsk – Brest

De andere halve finale gaat dus tussen Soligorsk en Brest, waarbij Brest zich voorlopig op rozen waant. De heenwedstrijd werd namelijk met 2-0 gewonnen. Toch zien de bookmakers Soligorsk als favoriet voor winst in de return. Of dit voldoende is om naar de finale door te stoten moet nog blijken. Als er gewonnen wordt door de thuisploeg dan keert TOTO in elk geval x 1,96 de inleg uit van alle spelers die dit vooraf hadden voorspeld. Eindigt deze return onbeslist? Dan loopt de odd al op naarx 3,25 keer je inleg. De hoogste quotering vinden we echter terug bij winst van Brest. Pakken de bezoekers na winst in eigen stadion ook in Soligorsk de zege? Dan geldt er momenteel een gemiddelde uitkering van maar liefst x 3,85 keer het ingelegde speelbedrag. Bijna vier keer zoveel dus!
De halve finale in de Wit-Russische bekerliga wordt gespeeld op woensdag 29 april. De wedstrijd Soligorsk – Brest begint al om 17:00 uur in het Stroitel Stadion te Soligorsk. Twee uurtjes later om 19:00 uur, als de eerste halve finalist dus al bekend is, beginnen ook BATE Borisov - Slavia Mozyr in de Borisov Arena aan hun halve finale. Durf jij het aan op mee te doen? Kies dan voor een bekerstunt of speel juist op safe met de hoogste odds samengesteld door VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers