Overige
15/04/2020

Volop winkansen bij TOTO in Wit-Russische competitie

Volop winkansen bij TOTO in Wit-Russische competitie
In Europa wordt er nog steeds flink vergaderd over een mogelijke herstart van de landelijke competitie in deze tijd van de coronacrisis, ook over de Nederlandse Eredivisie. In Wit-Rusland hebben ze dat probleem niet. Er wordt nog steeds gevoetbald mét publiek en dat gaat ook komend weekend weer gebeuren! VoetbalGokken heeft voor jou een korte vooruit gemaakt op de topwedstrijden in de Wit-Russische Vysshaya Liga!

FK BATE Borisov - FC Torpedo-BelAZ Zhodino

Inmiddels staat speelronde vijf al voor de deur in de Wit-Russische Vysshaya Liga. Aan kop gaat FC Torpedo-BelAZ Zhodino dat dit weekend uit speelt bij BATE Borisov. Beide teams wonnen afgelopen weekend en die overwinningen smaken naar meer. Helaas kan er komende zaterdag hooguit maar één ploeg winnen.De bookmakers schatten de kansen voor Zhodino hoog in. De trotse koploper won thuis met 2-0 van de nummer twee Erergetik-BGU. BATE Borisov zegevierde uit bij FC Minsk met een nog hogere score: 0-3. Zaterdag is de Borisov Arena, waarin 13.126 toeschouwers hun club kunnen aanmoedigen, het decor van dit Wit-Russische topduel.

Statistieken

Zhodino heeft de eerste plek van de Vysshaya Liga al vroeg in het seizoen te pakken. Van de vier gespeelde ronden werden er drie in een zege omgezet. Eén ging er verloren en dat was tegen Dinamo Minsk (2-0). De ploeg heeft daarmee negen punten en dat zijn er net zoveel als de nummer twee Erergetik-BGU, de ploeg waartegen Zhodino afgelopen weekend geen vuist wist te maken.Bij BATE Borisov lopen de zaken wat minder soepel. De ploeg uit Borisov staat op de zevende plek en heeft twee van de vier duels gewonnen. Dat zijn dan wel de laatste twee wedstrijden die er gespeeld zijn en dat kan de ploeg het nodige vertrouwen geven om zaterdag in eigen huis Zhodino aan te treffen.

Head 2 Head

In de laatste twee seizoenen wist BATE Borisov haar thuispubliek te trakteren op een overwinning. Vorig jaar werd het 4-1 voor de thuisploeg en het jaar daarvoor stond er een 2-1 eindstand op het scorebord.Zhodino wist in de zomer van 2017 de stand op 0-0 te houden en het jaar daarvoor won het zelfs met 1-2 van de ploeg uit Borisov. Het bewijs dat deze twee teams behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn.

QuoteringenFK BATE Borisov - FC Torpedo-BelAZ Zhodino

Coronacrisis of niet, Koning TOTO weet de quoteringen hoog in te schalen. Ook voor de duels in de Vysshaya Liga zitten de odds goed gevuld in hun jasje. De hoogste odd van het duel tussen BATE en Zhodino x 6.20 keer de inleg wordt uitbetaald als Zhodino de ploeg is die zaterdag wint. Trakteert BATE zijn thuispubliek op een overwinning dan wordt jouw inleg x 1.44 keer meer waard. Een gelijkspel kan je met x 3.80 keer het speelbedrag ook een leuke beloning opleveren.

Quoteringen Dinamo Minsk – Neman Grodno

De voetbalweek begint al vroeg in de Wit-Russische competitie, want donderdagavond speelt Dinamo Minsk al haar thuiswedstrijd tegen het wat onbekendere Neman Grodno. Dinamo Minsk staat veertiende in de competitie en moet Neman (elfde) nog voor zich dulden. Dinamo heeft tot nu toe drie punten bij elkaar geraapt, tegenstander Neman al vijf. Het wordt dus ‘alle hens aan dek’ om thuis in het Traktor Stadion niet te verliezen van de gasten uit Grodno.Wil jij ook een keertje een gokje wagen op de Wit-Russische competitie? Zet dan in bij de TOTO! De odds je zeker aanspreken. Een zege van Neman Grodno wordt met x 5.25 keer het speelbedrag voor deze wedstrijd het hoogst ingedeeld. Een thuisoverwinning van Dinamo Minsk staat in het 1X2 spelsysteem van deze Nederlandse bookmaker genoteerd op x 1.61 keer je inleg. Een gelijkspel staat met x 3.25 keer de inleg dan weer een stuk hoger ingeschaald.
De Vysshaya Liga-wedstrijd FK BATE Borisov - FC Torpedo-BelAZ Zhodino wordt gespeeld op zaterdag 18 april om 19:00 uur (Nederlandse tijd) in de Borisov Arena. Dinamo Minsk begint de vijfde speelronde van de competitie tegen Neman Grodno op donderdag 16 april om 18:30 uur in het Traktor Stadion te Minsk. Slaat in deze coronatijd waarin je thuis moet werken of de school dicht is de verveling al toe? Dan is voetbal de beste afleiding! Koning TOTO beloond elke juiste inleg ook nog eens torenhoog. Speel dus mee met de Vysshaya Liga in Wit-Rusland en grijp die hoogst mogelijke odd via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers