Premier League
25/12/2014

Arsenal mikt op top-5 klassering

Arsenal mikt op top-5 klassering
De verschillen in de Engelse Premier League zijn nog behoorlijk klein. Arsenal kan daarom zomaar de Top-5 binnenstormen, mocht Southampton een misstap begaan tegen Chrystal Palace. Ook West Ham United (4 punten) en Manchester United (5 punten) zijn nog binnen handbereik, al zijn die niet meer in één wedstrijd te achterhalen.

Thuiswedstrijd tegen QPR

De ploeg van trainer Arsène Wenger ontvangt op tweede kerstdag de Queens Park Rangers. De nummer 16 in de Engelse competitie lijkt daarmee de ideale tegenstander om het jaar goed af te sluiten. Toch wist QPR zijn laatste wedstrijd knap te winnen van West Brom: 3-2.Voor Arsenal mag deze laatste horde van dit jaar echter geen enkel probleem vormen. De vele sterspelers zullen gebrand zijn op een klinkende thuisoverwinning na de 2-2 afgelopen weekend in en tegen Liverpool.Met topschutters Giroud en Welbeck in de voorhoede lijkt er voldoende kwaliteit aanwezig om met een spetterende zege dit kalenderjaar te beëindigen. The Gunners kunnen bij dat streven uiteraard niet rekenen op enige medewerking van QPR. De ploeg van trainer Harry Redknapp heeft de punten hard nodig en zal niet in de stemming zijn om kerstcadeautjes uit te delen.

Arsenal in vorm in Europa

Ondanks een matige 6e plaats in de Engelse competitie draait Arsenal in Europa wel op volle toeren. Samen met Dortmund verzamelde The Gunners 13 punten in poule D van het kampioenenbal en werd bij de loting voor de volgende ronde gekoppeld aan AS Monaco. De laatste wedstrijd in de groepsfase werd met 1-4 gewonnen uit bij het Galatasaray van Wesley Sneijder.Kan Arsenal die vorm nu ook doortrekken in de eigen competitie? Diverse malen wist de ploeg al met groot verschil te winnen in het Emirates Stadium, maar de 2-2 tegen Liverpool (van afgelopen weekend) zou het best eens kunnen dat de ploeg ‘iets voorzichtiger’ aan deze wedstrijd gaat beginnen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Arsenal - QPR wordt gespeeld op vrijdag 26 december 2014 (2e kerstdag) om 18:30 uur in het Emirates Stadium in Londen. Speel ook mee en bezorg jezelf een mooi kerstgeschenk door de uitslag goed te voorspellen. Doe je mee?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers