Premier League
30/12/2016

Arsenal trapt 2017 af in de Nieuwjaarsdag Premier League-match

Arsenal trapt 2017 af in de Nieuwjaarsdag Premier League-match
Als je zegt dat ze in Engeland nooit stoppen met voetballen, dan heb je helemaal gelijk! Want na de wedstrijden op oudejaarsdag gaat het voetbalfeest op 1 januari gewoon door. Kater of geen kater: De wedkantoren gaan extra vroeg open, want Arsenal komt in actie. Het duel in het Emirates Stadion tegen Crystal Palace begint al om 17:00 uur, dus uitslapen is er niet bij op deze nieuwjaardag.

Arsenal-spits Olivier Giroud: “Thuis moeten we altijd winnen”

Arsenal kende een wisselvallig slot van 2016. The Gunners wisten lang in het spoor van koploper Chelsea te blijven maar twee nederlagen op rij tegen Everton en City zorgden voor onrust bij de club. De overwinning op Boxing Day – 2e kerstdag – maakte veel goed. Spits Olivier Giroud was de gevierde man bij Arsenal. Hij scoorde het enige doelpunt: 1-0. De Fransman beseft maar al te goed dat de fans op nieuwjaarsdag wederom een zege verwachten tegen het bescheiden Crystal Palace (dat in de degradatiezone staat): “Thuis moeten we altijd winnen. Een ploeg als Arsenal mag nooit twee keer achter elkaar verliezen en in ons eigen stadion weet je gewoon dat je altijd moet winnen.”

Wenger: “Veel ploegen hebben moeite met Crystal Palace”

Arsenal manager Arséne Wenger kent inmiddels de klappen van de zweep. De ervaren trainer waakt dan ook voor onderschatting van Palace: “Het is een sterk team dat in een hoog tempo speelt. Heel veel Premier Leagueploegen hebben moeite om van Crystal Palace te winnen. Vooral in thuiswedstrijden zijn ze enorm sterk. Het is voor ons dan ook heel belangrijk om het nieuwe jaar direct goed te beginnen met een zege. We zullen moeten vechten en ze continu onder druk zetten. In de Premier League is alles mogelijk, zelfs bij 2-0 is er nog niets beslist”, aldus Wenger op de persconferentie.

Wedstrijdoverzicht

Desondanks zal Wenger de confrontatie op 1 januari met redelijk veel vertrouwen tegemoetzien. The Gunners verloren immers sinds 1994 niet meer van Palace. Sinds de terugkeer van Crystal Palace in de Premier League in 2013 verspeelde Arsenal slechts eenmaal punten tegen The Eagles. Het gelijkspel op 17 april 2016 (1-1) geeft Sam Allardyce – de huidige manager van Palace hoop. “We gaan voor een nieuwe stunt tegen Arsenal. Vorig seizoen verspeelde ze belangrijke punten tegen ons in de titelstrijd. Wij kunnen de punten goed gebruiken om uit de gevarenzone te blijven, dus ik hoop op een positief resultaat aanstaande zondag”, aldus Allardyce in de wedstrijdvoorbeschouwing van de Engelse krantThe Standard.Arsenal verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in het eigen Emirates Stadion. De Londense ploeg zal die lijn in 2017 graag willen doortrekken, maar zal tegen Palace een flink aantal basisspelers moeten missen. Akpom (rugblessure), Cazorla (achillespeesblessure), Debuchy, Mustafi en Oxlade-Chamberlain (alleen uitgeschakeld door een spierblessure) en Per Mertesacker (knieklachten) ontbreken zondag op het wedstrijdformulier als The Gunners aantreden tegen The Eagles. Overigens mist ook Palace een behoorlijk rijtje spelers. Allardyce kan op nieuwjaarsdag geen beroep doen op de Belg Benteke en de Fransman Mandanda. Beide kampen met knieklachten. Ook Souare, Tomkins en Wickham zijn niet inzetbaar.

Pre-wedstrijdquoteringen: bijna tien keer je inleg bij een stunt van Palace!

De bookmakers maken er geen hogere wiskunde van: Arsenal is favoriet. Een overwinning van de thuisploeg levert in het 1x2-spelsysteem dan ook minste op: x 1,29. Een mooi alternatief voor spelers die op Arsenal willen gokken is Correct Score of Handicap-gokken. Voor meer informatie over deze gokstrategieën verwijzen wij je naar de pagina ‘Basisregels & Strategieën. Omdat de meeste spelers toch kiezen voor het 1x2-spelsysteem gaan we terug naar quoteringen voor deze Premier Leaguematch volgens deze strategie. Ook hiermee kan behoorlijk wat geld verdiend worden, want lukt het Palace opnieuw om The Gunners twee punten af te snoepen in het eigen stadion dan ben jij spekkoper! De bookies keren dan x 5,50 je inleg uit. Dat komt neer op 138 euro bij een kleine inleg van 25 eurootjes. Gaat Allardyce echt stunten op nieuwjaarsdag? Dan krijgen spelers op deze verrassende uitslag een paar extra oliebollen met een spectaculaire uitkering: x 9,50 keer je inleg!VoetbalGokken wenst iedereen een succesvol en sportief 2017 met heel veel goede voorspellingen!Speel bewust: Speel verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De bal begint om 14:30 uur al te rollen als Watford en Tottenham Hotspur de allereerste voetbalwedstrijd van 2017 spelen. Direct daarna wordt er afgetrapt door Arsenal en Crystal Palace. Dat duel begint om 17:00 uur. Begin jij 2017 goed door een goede voorspelling achter te laten bij voetbalgokken? Dan wordt het voor jou echt een gelukkig nieuwjaar![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers