Premier League
12/09/20202 reacties

Chelsea zonder Ziyech tegen Brighton

Chelsea zonder Ziyech tegen Brighton
Aanstaande maandag maakt Hakim Ziyech nog geen debuut bij Chelsea dat tegen Brighton & Hove Albion F.C begint aan een nieuw Premier League seizoen. De oud-Ajacied raakte bij een oefenduel geblesseerd en we moeten dus nog even geduld hebben om Ziyech in het tenue van Chelsea te zien. Bij VoetbalGokken.nl zetten wij deze wedstrijd graag in schijnwerpers door de beste odds van TOTO.nl te presenteren!

Graham Potter: “Chelsea is een uitdaging”

Voor Brighton & Hove Albion staat er met Chelsea als tegenstander meteen een zware klus te klaren als dit weekend de Premier League weer losbarst. Trainer Graham Potter beseft ook dat zijn team er direct hard voor moet werken. “Chelsea is voor ons een uitdaging, maar die gaan wij graag aan”, zegt de trainer van Brighton.

“Elke punt is welkom”

Vorig seizoen eindigden Brighton op een veilige plek onderin de middenmoot. Dit seizoen is dat weer een groot doel voor Potter die met Joel Veltman, Davy Propper en Jean Paul van Hecke (afkomstig van NAC Breda) drie Nederlandse spelers onder zijn hoede heeft. “Elke punt is welkom en daar gaan wij stinkend ons best voor doen”, aldus Potter.

Frank Lampard: “Klaar voor start bij Brighton”

Chelsea-trainer Frank Lampard moet het seizoen beginnen met een overvolle lappenmand en dat vraagt om veel kopzorgen bij de coach. Toch staat de wedstrijd tegen Brighton op het programma en die zal maandag gespeeld moeten worden. “We zijn klaar voor de start van de competitie tegen Brighton”, zegt de trainer van The Blues overtuigend.

“Afwachten wanneer Ziyech hersteld is”

De trainer had graag Hakim Ziyech de kans gegeven zijn debuut te maken, maar de middenvelder raakte in een oefenduel tegen datzelfde Brighton enkele weken geleden geblesseerd aan zijn knie. Het ziet ernaar uit dat Ziyech niet in actie kan komen voor zijn nieuwe ploeg. Lampard: “We hopen dat het een kwestie van weken is, hopelijk een paar weken, maar we moeten dat nog afwachten”, licht de trainer van Chelsea toe.

Thiago Silva

Ook is het nog een vraagteken of Lampard al een beroep kan doen op de van Paris-Saint Germain overgenomen Thiago Silva. “Hij is nu wel in Londen, maar trainde tot het weekend nog niet mee. Ik twijfel sterk of hij beschikbaar is”, aldus een zorgelijke Lampard.

Statistieken

Dit weekend begint elke ploeg in de Premier League weer op nul, maar wij blikken nog even terug op het vorige seizoen die een kleine twee maanden geleden werd afgerond. Chelsea eindigde toen op de vierde plek van de Engelse competitie en had 66 punten bijeen geraapt. Die plek geeft The Blues toegang tot de Champions League. De kwalificatie wedstrijd vindt op 22 september plaats en het is nog niet bekent wie de tegenstander zal zijn. Brighton sloot het seizoen af op de vijftiende plek en haalde 41 punten binnen.

Head 2 Head

Een goede week geleden speelden Brighton en Chelsea nog tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. Toen werd het met 1-1 een gelijkspel. Begin dit jaar werd dat resultaat ook al behaald, maar dit was wel een competitiewedstrijd en leverde beide teams Ă©Ă©n punt op. Eind 2018 won Chelsea voor het laatst bij Brighton.

Huidige vorm Brighton& Hove Albion F.C

Na de oefenwedstrijd tegen Chelsea (1-1) werd er ook tegen West Brom een oefenduel gespeeld. De ploeg van trainer Potter kwam niet tot scoren en het bleef 0-0 in het Amex Stadion. De laatste overwinning van Brighton is de laatste competitiewedstrijd van het vorige seizoen. Burnley werd met 1-2 verslagen in 38 speelronde van de Premier League.

Lappenmand

De lappenmand van Brighton is voor de competitiestart niet leeg. Florin Andone kan door een kruisband blessure niet meespelen. Ook Steven Alzate moet door een liesblessure aan de kant blijven. Of Davy Propper wel kan meespelen is nog afwachten. De oud-PSV’er kampt met een achillespeesblessure.Chelsea heeft een lange waslijst aan geblesseerde spelers. Naast Ziyech verblijven Lilly Gilmour, Christian Pulisic, Ben Chiwell, Marco van Ginkel, Abdul Rahman Baba en Charly Musonda Jr. in de lappenmand vanwege diverse kwetsuren. Verder zijn er geen schorsingen te melden voor de wedstrijd van maandag.

Prognose

Normaal gesproken is Chelsea de sterkste van de twee. Ook voor dit duel schatten wij de kans op een zege van The Blues iets hoger in dan van Brighton. Dit is ook wat de TOTO voorspelt, maar uiteraard is elke uitslag mogelijk. Hieronder staan de gemiddelde quoteringen van de TOTO alvast voor je genoteerd.

QuoteringenBrighton & Hove Albion F.C – Chelsea

De TOTO schat als bookmaker de kansen voor een zege van Chelsea hoog in. De hoogste odd die er in het 1X2 spelsysteem te vinden zijn voor dit duel wordt dan ook gehanteerd als Brighton wint. Jouw inleg wordt x 4.90 keer meer waard als Veltman en zijn team The Blues verslaan.Nog een straffe odd bij Koning TOTO vinden we bij een gelijkspel x 3.90 keer de inleg is daar de gemiddelde quotering van. Een overwinning van Chelsea staat op x 1.61 keer je speelbedrag.
De Premier League wedstrijd Brighton & Hove Albion F.C – Chelsea wordt gespeeld op maandag 14 september om 21:15 uurin het Amex Stadion te Brighton. Staat de start van de Premier League bij ook bij jou in de agenda gegrift? Vergeet dan niet mee te spelen op de wedstrijd van Brighton tegen Chelsea en win bij Koning TOTO.

De beste Online Bookmakers