Premier League
30/11/2016

Everton zoekt een weg langs het zwalkende Manchester United

Everton zoekt een weg langs het zwalkende Manchester United
Voor trainer Ronald Koeman staat er met Everton een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. Manchester United komt zondag naar het Goodison Park om het gat met het team van Koeman verder uit te diepen. Everton staat zevende en Manchester United zesde. Om de top vijf te halen moet deze match gewonnen worden. Check de spectaculaire pre-wedstrijdquoteringen voordat je een gokje waagt op dit topduel uit de Engelse Premier League.

Ronald Koeman: “Het proces gaat in stappen”

Everton staat in de Premier League op de zevende plaats. Het afgelopen weekend kon Everton tegen Southampton geen potten breken. Tegen de oude werkgever van trainer Ronald Koeman werd met 1-0 verloren. Desondanks legt de coach de lat hoog bij Everton. “Financieel kunnen we ons meten met een club als Tottenham Hotspur. Het plan is om binnen drie jaar de Champions League te halen. Dat zegt wel iets.” De trainer heeft zijn eigen manier om dit te bereiken. “Ik zou wel sneller druk willen zetten, met directer spel, naar voren gericht. Daar werken we hard aan. Maar je moet er ook de spelers voor hebben. Vorig seizoen waren ze onder Roberto Martinez gewend heel anders te spelen. Zo'n proces gaat in stappen”, aldus Koeman in het Algemeen Dagblad.
Manchester United is favoriet (!) - 2.18 !
 
Verhoogde quoteringen bij 888Sport: 8.00 !

Ronald Koeman wil Memphis Depay naar Everton halen

De Nederlandse coach aast op één van de spelers van United; die weinig speelminuten krijgt van trainer Jose Mourinho. Koeman wil Memphis Depay in januari naar Everton halen. “Die twee goals tegen Luxemburg, nota bene zonder spelritme, dat zegt heel veel over zijn rendement”, aldus Koeman. “Spelers die er bij de absolute topclubs net buiten vallen, zijn voor ons gewoon heel interessant.”

Maarten Stekelenburg: “Hij is sterk en koelbloedig in de zestien”

Maarten Stekelenburg is vol lof over Romelu Lukaku en verwacht dat de Belg tegen Manchester United waardevol zal zijn. “Hij is sterk en koelbloedig in de zestien. Nu ik met hem train, kan ik wel zeggen dat hij één van de beste afwerkers is met wie ik al in de ploeg gezeten heb.” En dat zegt wel wat want Stekelenburg heeft al wat spitsen met naam en faam in zijn ploeg(en) gehad: “Ik kan je er wel een paar noemen zoals Ruud van Nistelrooy en Zlatan Ibrahimovic. Elk schot van Romelu belandt tussen de palen. Je moet als spits de doelman aan het werk zetten en dat doet hij met verve.”

Jose Mourinho: “Het ontbreekt onze aanvallers momenteel gewoon aan zelfvertrouwen”

De komst van trainer Jose Mourinho en Zlatan Ibrahimovic moest het tij bij United keren. Met een zesde plaats doet de voormalig Chelsea-coach het niet veel beter dan de vorig seizoen vergruisde Louis van Gaal. Het vertrouwen in de coach wordt bij de supporters en club al minder. Afgelopen weekend won het team de thuiswedstrijd tegen West Ham (1-1) ook al niet. “We moeten ook kijken naar de goals die we níét maken. Soms scoren teams moeizaam vanwege hun spelopvatting of hun gebrek aan agressiviteit en durf, maar dat is bij ons niet het geval. Het ontbreekt onze aanvallers momenteel gewoon aan zelfvertrouwen”, zegt Mourinho in De Telegraaf.

Daley Blind: “Hij heeft zijn eigen manieren”

Bij Daley Blind is het vertrouwen in het team nog lang niet weg. Vooral in Zlatan Ibrahimovic heeft Blind de volste vertrouwen. “Het is heel speciaal als zo'n speler bij jouw club speelt. Maar daarnaast lopen er bij Manchester United nog zo veel kwaliteitsspelers en grote talenten. Elke training is het genieten en leer je ongelooflijk veel bij. Zlatan is Zlatan, bij iedereen wel bekend. En hij heeft zijn eigen manieren. Hij is prettig aanwezig en in voor een dolletje. Soms is dat met een flying kick, zoals je hem laatst zag juichen. Het is mooi met hem op het veld te staan.”
Everton wint wedstrijd - 3.35 !
 
Verhoogde quoteringen bij 888Sport: 12.00 !

Wedstrijdoverzicht

Het laatste Premier Leagueduel tegen Manchester United zal bij Everton in het geheugen gegrift zijn. Vorig jaar oktober verloor de thuisploeg met 0-3 van Manchester United en dat terwijl de ontmoeting in april dat jaar nog met 3-0 gewonnen werd door Everton. In augustus speelde de teams nog een vriendschappelijk duel tegen elkaar in Manchester. Daarin werd er geen enkel doelpunt gemaakt: 0-0.Voor de komende wedstrijd zijn er een aantal spelers die dit duel moeten overslaan. Trainer Ronald Koeman mist Muhamed Besic en Matthew Pennington. Darron Bibson en Arouna Kone zijn misschien weer inzetbaar. Eric Bailly en Chris Smalling zijn de geblesseerden aan de kant van Man. United.

Wat voorspellen de bookmakers?

De bookmakers hebben voor deze wedstrijd uit de Premier League de volgende quoteringen klaargezet: Winst van Everton staat gequoteerd op x 3.35 keer je inleg. Wint Manchester United? Dan wordt er x 2.18 keer de inleg uitgekeerd door de bookies. Gaan de teams de punten verdelen na het laatste fluitsignaal? Dan wordt x 3.20 het ingelegde bedrag uitgekeerd. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier Leaguewedstrijd Everton – Manchester United wordt gespeeld op zondag 4 december om 17:00 uur op Goodison Park stadion te Liverpool. Sla je slag in de Engelse competitie en zet in via de bookmakers van VoetbalGokken.nl! Registreer je nu bij 888Sport en verdrievoudig als nieuwe speler (quotering gaat X3) jouw eerste weddenschap!Registreer je hier bij 888Sport[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers