Premier League
23/09/2014

Krijgt Van Gaal het lek te boven in Manchester?

Krijgt Van Gaal het lek te boven in Manchester?
Afgelopen zondag leek er geen vuiltje aan de lucht voor Manchester United in de uitwedstrijd tegen Leicester City. In de tweede helft liepen The Red Devils uit naar 3-1 en leek de wedstrijd gespeeld. Een dubieuze penalty hielp de thuisploeg echter in het zadel en bij 3-3 leek het vertrouwen geheel weg in de defensie van Manchester United. Krijgt Van Gaal het lek te boven in de thuiswedstrijd tegen West Ham United?

Van Gaal onder druk in Manchester

Tot dusver presteert Van Gaal in het huidige seizoen slechter dan zijn voorgang David Moyes, die het ook al niet best deed. In de afgelopen vijf wedstrijden verzamelde Manchester United slechts 5 punten en werd er alleen tegen QPR gewonnen. Opvallend is dat de aanval wel goed loopt, maar dat de verdediging met elke tegenslag verder weg lijkt te zakken. De kritiek in de Engelse pers is dan ook niet mild aan het adres van de Nederlandse oefenmeester. Ze verwijten hem dat hij van achteruit had moeten opbouwen in plaats van het aantrekken van wereldaanvallers als Di Maria en Falcao. In totaal besteedde Van Gaal bijna 200 miljoen euro in nieuwe spelers.

Manchester straatlengte achter op concurrentie

Toch zag het er in de wedstrijd tegen Leicester City al een stuk beter uit dan in de voorgaande wedstrijden. Spitsenduo Van Persie en Falcao lijken elkaar beter te vinden en DI Maria excelleert op de flanken. De vraag is hoe Manchester zich presenteert in de wedstrijd tegen West Ham United, want ondanks een relatief makkelijk beginschema ligt de club uit Manchester al een straatlengte achter op de concurrentie om de titel.West Ham United verzamelde in dit seizoen twee punten meer dan de opponent van komende zaterdag. Wie Van Gaal zal opstellen in de verdediging is nog gissen. Maar duidelijk is dat er ten opzichte van de wedstrijd van zondag iets zal veranderen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het duel Manchester United - West Ham United wordt op zaterdag 27 september 2014 om 16:00 uur gespeeld. Kan Manchester United uit het dal kruipen waar het nu in zit? Of profiteert West Ham juist van de situatie waarin de grootmacht verkeert? Heb jij een idee over de uitslag van zaterdag? Speel dan vooral mee en wie weet win jij een bonus op je inzet![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers