Premier League
23/08/2018

Liverpool speelt thuis tegen Brighton & Hove Albion

Liverpool speelt thuis tegen Brighton & Hove Albion
Liverpool is na twee competitieduels nog altijd ongeslagen. De ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum won al van Crystal Palace (0-2) en West Ham United (4-0). Met de indrukwekkende doelcijfers van zes voor en nul tegen zal de Champions League-finalist van vorig seizoen ongetwijfeld met vertrouwen uitkijken naar de thuiswedstrijd tegen Brighton. Echter liet het elftal van onder meer Locadia, Propper en Jahanbakhsh (ex-AZ) vorige week zien een geduchte tegenstander te kunnen zijn: ze versloegen thuis Manchester United met 3-2. Op welke ploeg zet jij je geld in dit enerverende Premier League-duel?

Jurgen Klopp: “Brighton speelt zonder druk”

Liverpool-trainer Jurgen Klopp speelt met de ‘erfenis’ van afgelopen seizoen. Een seizoen dat voor Liverpool bijna niet beter kon en toch verwachten de supporters ook dit jaar weer minimaal dezelfde prestaties van de ploeg. Volgens de Duitse trainer is dat ook exact de reden waarom The Reds aanstaande zaterdag niet direct de uitgesproken favorieten zijn: “Brighton heeft een hele goede ploeg en spelen zonder druk. Voor ons is het elke week een uitdaging om voor die overwinning te gaan. Dat wordt van ons verwacht. Ik kijk dan ook alleen naar de komende wedstrijd, naar zaterdag. Daar draait het allemaal om”, aldus Klopp tijdens de pre-match persconferentie.Tegenover Sky Sports zegt hij: “We hebben ons beste voetbal nog niet getoond dit seizoen. Maar het draait allemaal om het winnen van wedstrijden en dat doen we tot nu toe goed. Het gaat mij niet om Manchester City of andere ploegen. We kijken naar onszelf en het niveau dat we tot nu toe hebben getoond kan en moet omhoog”, zo besluit de Duitse coach.

Virgil van Dijk: “Het seizoen is nog jong”

Liverpool-verdediger Virgil van Dijk was tegen Crystal Palace alweer één van de uitblinkers. De Oranje-international heeft duidelijke doelstelling met zijn club: “We willen dit jaar een prijs pakken”, zegt hij duidelijk tegenover de Engelse sportjournalisten. Maar voegt daar direct aan toe: “Het seizoen is nog jong, we zijn pas twee wedstrijden onderweg. We proberen niet te ver vooruit te denken. Brighton is de eerstvolgende tegenstander. Dat wordt ook weer een zware wedstrijd, maar we zijn klaar om de strijd aan te gaan. We trainen elke dag keihard om beter te worden.”

 Jurgen Locadia: “Als we spelen zoals tegen United, dan maken we zeker kans”

Spits Jurgen Locadia verruilde afgelopen winter PSV voor Brighton & Hove Albion, waar ook ex-PSV’er Davy Pröpper speelt. Locadia heeft vertrouwen in het elftal en verwacht ook zaterdag op bezoek bij Liverpool kans te maken op drie punten: “We zijn goed in vorm en moeten nu blijven winnen. Als we spelen zoals we deden tegen United, maken we zeker een kans.”

Davy Pröpper: “Premier League totaal anders dan Eredivisie”

Hij werd verkozen tot man of the match in de 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Manchester United. Davy Pröpper begint zijn draai nu echt te vinden in de Engelse Premier League. Ook rechtsback Martin Montoya – op het laatste moment aangetrokken – liet zich positief opmerken. Tegenvaller was de blessure van Bruno, maar de verwachting is dat hij tegen Liverpool weer inzetbaar zal zijn. Pröpper ziet het allemaal gebeuren en blijft rustig onder de huidige situatie: “De Premier League is totaal anders dan de Eredivisie. Het is niet zo dat we na de winst op United ineens ook van Liverpool gaan winnen zaterdag”, blijft hij nuchter op de clubwebsite.

Knockaert: “Zege op United geeft ons vertrouwen voor wedstrijd tegen Liverpool”

De Fransman Anthony Knockaert is op het digitale huis een stuk positiever gestemd: “Het spel dat we tegen United hebben gespeeld willen we herhalen tegen Liverpool. De 3-2 zege op Manchester geeft ons vertrouwen voor de wedstrijd op Anfield. We weten dat Liverpool een heel sterk team heeft met enkele geweldige spelers. Maar wij hopen daar toch met een resultaat weg te gaan”, aldus de vleugelspeler. 

De bookmakers over Liverpool – Brighton & Hove Albion

De bookmakers schalen de pre-wedstrijdquoteringen voor deze Engelse wedstrijd zeer hoog in. Als het team van Locadia en Pröpper een stunt kunnen uithalen in het Anfield stadion en zorgen voor een overwinning loop je binnen. Bij winst van Brighton & Hove Albion wordt elke inleg hierop met een quotering van x 21.00 (!) torenhoog beloond.De bookies belonen een gelijkspel metx 8.35 keer de inleg ook ruimschoots. Wint Liverpool met Wijnaldum en Van Dijk in de geleden in eigen stadion van Brighton? Dan wordt erx 1.17 keer je inleg uitbetaald. Liverpool is daarmee dan ook de absolute favoriet in de ogen van de wedkantoren.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier leaguewedstrijd Liverpool – Brighton & Hove Albion wordt gespeeld op zaterdag 25 augustus om 18:30 uur in het Anfield stadion te Liverpool. Moedig de Nederlanders aan en speel mee met deze derde speelronde van de Engelse competitie. [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers