Premier League
29/12/2014

Louis van Gaal wil nieuwe jaar knallend in!

Louis van Gaal wil nieuwe jaar knallend in!
Manchester United kreeg in de laatste wedstrijd van 2014 een flinke domper te verwerken. De ploeg van trainer Louis van Gaal wil meedoen om de titel, maar verspeelde in het begin van dit seizoen al veel punten. De opmars van Louis zijn keurkorps kreeg vlak na de kerst een flinke klap te verwerken, tegen Tottenham Hotspur kwamen de Mancunians niet verder dan een troosteloze: 0-0.

Van Gaal: “Titel wordt erg lastig zo”

Met name de voorhoede kreeg na afloop van de pijnlijke remise tegen de ‘Spurs’ kritiek van de oefenmeester: “Wanneer je de beste helft van het seizoen speelt, dan moet je de kansen ook afmaken”, aldus Van Gaal. Robin van Persie zal zich deze kritiek zeker aantrekken, de spits kreeg meerdere opgelegde kansen en stond zelfs een keer oog in oog met doelman Hugo Lloris van Tottenham. Ook deze kans wist Van Persie niet te verzilveren. Toch ziet Van Gaal geen reden om zijn opstelling te wijzigen voor het duel tegen Stoke City. Wel ziet hij een grote kans om het gat met koploper Chelsea kleiner te maken verloren gaan: “Op deze manier wordt het erg lastig om aan het eind met de titel te staan”, zo besluit Van Gaal.

Manchester United voelt hete adem Southampton en Arsenal

De complete top-4 speelde gelijk in de laatste speelronde van 2014 dus de achterstand van Man. United op de koplopers is ondanks de flater tegen de Spurs niet groter geworden. Het gevaar zit hem momenteel vooral in de achtervolgers. Southampton hield Chelsea knap op 1-1 en Arsenal is in ‘the winning mood’. Van Gaal wanhoopt echter niet: “Ik was erg blij met de eerste helft tegen Tottenham. We zullen nog beter worden de komende wedstrijden, let maar op”, aldus de zelfverzekerde succestrainer. Stoke City (de nummer 11 in de Engelse Premier League) lijkt een ideale tegenstander om het nieuwe jaar knallend te beginnen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Stoke City-  Manchester United wordt gespeeld op donderdag 1 januari 2015 en begint om 13:45 uur. Geef jij Louis van Gaal gelijk en verwacht jij een knallende start van United? Of gok je liever op een andere uitslag? Laat je voorspelling hier achter en ga winnend het nieuwe jaar in! [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers