Premier League
02/03/2015

Newcastle – Manchester United: reus bezoekt klein duimpje

Newcastle – Manchester United: reus bezoekt klein duimpje
Newcastle United verwelkomt aanstaande woensdag in eigen huis Manchester United. Hoewel de fans van Newcastle hopen op een zege voor de thuisploeg lijkt dit onwaarschijnlijk. Op Old Trafford moest Newcastle het duidelijk afleggen tegen Manchester. Op 26 december vorig jaar verloor de club van trainer John Carver met 3-1 van het elitekorps van Louis Van Gaal.

Manchester United ‘test’ nieuw systeem

Van Gaal toonde zich zeer verheugd met de 2-0 winst op degradatiekandidaat Sunderland: “De eerste helft kon nog beter, maar in de tweede helft hebben we de wedstrijd gecontroleerd, goals gemaakt, kansen gecreëerd en geen mogelijkheden weggegeven”, zo vertelde hij zaterdag na afloop van de wedstrijd tegen Sky Sports.Ondanks het wegvallen van Robin van Persie met een blessure heeft Van Gaal vertrouwen in het nieuwe systeem van de Mancunians: 4-2-3-1. “Falcao kan de rol van spits prima waarnemen, zeker met Di Maria en Young als buitenspelers werkt dit systeem prima. Het is een grote stap in ons proces” , zo liet de oefenmeester weten.

Newcastle United wil dip achter zich laten

In de vorige speelronde van de Premier League won Newcastle krapjes met 1 doelpunt van de mededegradatiekandidaat Aston Villa. Newcastle had dit nodig om het vertrouwen terug te krijgen na een enorme nederlaag tegen Manchester City. De nummer twee in de Engelse competitie was niet alleen te sterk voor Newcastle; City won met maar liefst 5-0. De 1-0 winst tegen Aston Villa moet Newcastle het vertrouwen terug geven om deze week tegen de nummer vier goed te kunnen presteren.

Bookies kiezen kant van Manchester

Daley Blind en Louis van Gaal mogen rekenen op het vertrouwen van debookmakers. De Nederlanders in Engelse dienst zijn volgens de bookmakers huizenhoog favoriet voor het duel tegen degradatiekandidaat Newcastle. Voor een overwinning van Newcastle keren de meeste kantoren x 4,00 uit. Een gelijkspel staat gemiddeld op x 3,45 terwijl winst voor de Reds gemiddeld x 2,00 als notering meekrijgt. Het verschil op de ranglijst speelt daarbij natuurlijk een grote rol, maar ook de recente goede resultaten die The Red Devils de laatste weken boeken spelen zorgen voor lagere quoteringen bij de Mancunians. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Newcastle United – Manchester United wordt gespeeld op woensdag 4 maart 2015 om 20:45 uur in het St. James' Park. Wint de nummer 4 makkelijk van de nummer 11 of wordt dit een verrassende uitslag? Voorspel de uitkomst en win!![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers