Premier League
02/01/2017

Nieuwjaarsduel: Chelsea verdedigt koppositie bij Tottenham Hotspur

Nieuwjaarsduel: Chelsea verdedigt koppositie bij Tottenham Hotspur
Het nieuwe jaar begint in Engeland al met veel voetbal. In de Premier League wordt er dan ook veel op wedstrijden gegokt en dat betekent dat de pre-wedstrijdquoteringen steeds hoger worden. Vooral op de wedstrijd Tottenham Hotspur tegen Chelsea wordt er veel gegokt. Wilt u daar ook van profiteren? Check dan onze pre-wedstrijdquoteringen voor deze Engelse topmatch en bereidt u optimaal voor door onderstaand artikel goed door te lezen.

Mauricio Pochettino: “We vechten als wij moeten bestrijden”

Tottenham Hotspur heeft met Chelsea een zware wedstrijd op het programma staan aan het begin van 2017. Chelsea - de leider van de Premier League - loopt al een behoorlijk aantal punten voor op het team van Mauricio Pochettino. De oefenmeester wijst de supporters erop aan dat het team nog steeds genoeg tijd heeft om de kloof te dichten. Chelsea is volgens Pochettino nog niet uit het oog verdwenen. “Nee, het is waar dat we een grote kloof met Chelsea hebben, maar er zijn nog veel wedstrijden te spelen dit seizoen”, zegt de trainer. Volgens Pochettino hebben The Spurs zeker een kans om op 4 januari in eigen huis Chelsea een tik op de neus te geven: “Ik denk dat we veel hebben verbeterd sinds vorig seizoen. Het is een team dat zeer agressief en vechtlustig speelt. Het verheugt me zeer. Wij vechten als wij teams moeten bestrijden en we spelen gecontroleerd voetbal wanneer van ons gevraagd wordt.”

Mauricio Pochettino: “Toby Alderweireld heeft gelukkig geen groot probleem”

Waarschijnlijk kan de coach tegen Chelsea weer een beroep doen op Toby Alderweireld. De Belg raakte opnieuw geblesseerd nadat hij zijn comeback had gemaakt naar een lange knieblessure. Ditmaal heeft Alderweireld te kampen met rugklachten. Volgens trainer Mauricio Pochettino kan de Belg weer snel het veld op. “Alderweireld is inderdaad geblesseerd, maar ditmaal is het geen erge blessure”, stelt de coach gerust. “Toby kreeg af te rekenen met een klein probleem in de rug tijdens de laatste training voor de wedstrijd tegen Burnley”, aldus Pochettino. “Het is gelukkig geen groot probleem maar een klein ongemak dat hoogstwaarschijnlijk voor Chelsea verholpen is.”

Antonio Conte: “Wij zitten nu in een fantastische positie”

Chelsea prijkt bovenaan de lijst van de Engelse competitie. Het is zelfs al twaalf wedstrijden ongeslagen. Na vorig seizoen een belabberde tijd te hebben gehad, is dit een prestatie van formaat voor het team van manager Antonio Conte. “Daar zijn we heel blij mee, want het is echt niet makkelijk om zo'n record neer te zetten. De spelers gedragen zich fantastisch en zijn gefocust. Ze verdienen dit”, aldus Conte op de clubsite van Chelsea. “We zitten nu in een fantastische positie”, beseft de coach maar al te goed. “Maar dit is natuurlijk niks waard als we aan het einde van het seizoen met lege handen staan”, zegt de trainer in NU.nl.

Eden Hazard: “Die 50ste goal, dat is natuurlijk heel mooi”

Eden Hazard is een van de spelmakers binnen het succesteam. De nummer 10 van de Londense topclub zette vlak na rust tegen Bournemouth een penalty om in een doelpunt en pakte hiermee zijn 50ste doelpunt als speler in de Premier League. “Die 50ste goals, dat is natuurlijk heel mooi”, zegt Hazard over zijn prestatie. “Ik ben content bij Chelsea en wil hier nog veel prijzen pakken. We willen de titel pakken na dat moeilijke seizoen 2015-2016.” Voor de rest van het seizoen ziet Hazard het wel zonnig in voor zijn team.  “Het zit volledig snor, zowel qua resultaten als prestaties.”

Wedstrijdoverzicht

Nog niet zolang geleden troffen de twee teams elkaar ook al. Op 26 november was Stamford Bridge het decor van de Premier Leaguewedstrijd waarin Chelsea met 2-1 won van The Spurs. De twee wedstrijden daarvoor eindigde in een gelijke stand. Tottenham Hotspur begon het jaar 2015 goed door op nieuwjaarsdag met 5-3 te winnen van The Blues. Harry Kane speelde er toen ook al en scoorde twee keer in het net van Thibaut Courtois. Door de schommelende resultaten is het best lastig om een favoriet team aan te wijzen. Het aantal geblesseerde spelers kan u misschien ook een doorslag geven op welke ploeg u wilt gaan inzetten. Bij Tottenham Hotspur is Toby Alderweireld nog een onzekere factor tegen Chelsea. Alderweireld liep begin deze maand een rugblessure. De Belg was net herteld van een knieblessure. Ook voor de Argentijn Erik Lamela en de Nederlander Vincent Janssen komt het duel tegen Chelsea te vroeg. Aan de kant van Chelsea komt verdediger John Terry wegens een spierblessure niet aan de bal tegen Tottenham.

Pre-wedstrijdquoteringen

De online wedkantoren zijn op het algemeen wat bescheiden in het aanwijzen van hun favoriet. Voor de pre-wedstrijdquoteringen is dit alleen maar gunstig, want voor een goede voorspelling staat er dan altijd een mooie quoteringen klaar. Zo wordt bij winst van Tottenham Hotspur x 2.90 keer uw inleg uitbetaald. Wint Chelsea volgens u? Dan kunt u uitkering van x 2.35 verwachten. Een gelijkspel levert met een odd van x 3.30 het meest op.Speel bewust: Speel verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier League-wedstrijd Tottenham Hotspur – Chelsea wordt gespeeld op woensdag 4 januari om 21:00 uur in het White Hart Lane stadion te Londen. Begin het jaar met een extra zakcentje en laat een goede voorspelling achter via VoetbalGokken.nl.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers