Premier League
18/10/2014

Pakt Manchester United door met winst tegen West Brom?

Pakt Manchester United door met winst tegen West Brom?
Na de interlandonderbreking gaat ook de Premier League weer verder waar het gebleven was. In de laatste wedstrijd speelde United tegen Everton, die wedstrijd werd mede dankzij een uitstekend keepende De Gea gewonnen. Het lek lijkt in Manchester nog niet boven, maar er werd wel voor de tweede keer op rij gewonnen. Kan Van Gaal ook tegen West Bromwich Albion de winst pakken?

De Gea houdt United op de been

Ondanks een aanval van wereldformaat: Rooney, Van Persie, Falcao en Di Maria, is het verdedigend nog steeds zeer ‘shaky’ achterin bij United. Dit bleek ook weer tegen Everton. Manchester kwam op voorsprong kwam dankzij een fraaie treffer van Di Maria. Toen op slag van rust een penalty werd toegekend aan Everton, leek een doemscenario meer voor de hand dan een mooie voetbalmiddag voor de United supporters. De Gea hield The Red Devils echter op de been door de strafschop te stoppen.In de tweede helft kwam Everton, ondanks een aanvallend Manchester wel alsnog op gelijke hoogte. Dankzij Di Maria (assist) en Falcao (goal) werd de winst in eigen stadion toch veiliggesteld. Een flinke opsteker voor Van Gaal en consorten was het uitstekende optreden van De Gea die zijn ploeg met een aantal katachtige reflexen op de been hield.

Kan United zich handhaven in top 4?

De vraag is hoe Manchester zich zal presenteren in de uitwedstrijd tegen West Brom en of het de derde zege op rij kan pakken. De doelstelling (derde worden) lijkt op dit moment haalbaar voor Van Gaal, die nu vierde staat en eigenlijk alleen in de FA Cup nog actief is dit seizoen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd West Bromwich Albion – Manchester United wordt op maandag 20 oktober 2014 om 21.00 uur gespeeld. Wat denk jij? Kan Van Gaal samen met landgenoten Blind en Van Persie de winst pakken tegen West Brom? Of is het uitgerekend West Brom dat Van Gaal dwarsligt bij het behalen van zijn doelstelling? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers