Premier League
31/12/2015

Southampton begint het nieuwe jaar bij Norwich City

Southampton begint het nieuwe jaar bij Norwich City
De Premier League kent geen winterstop en gaat twee januari gewoon weer volle kracht vooruit. Ook het Southampton van trainer Ronald Koeman moet direct aan de bak. Southampton neemt het op tegen Norwich City. Het team Koeman is in vorm, want op Boxing Day wist Southampton Arsenal met maar liefst 4-0 te verslaan. Ook Norwich City zit in een positieve flow: op 19 december won het met 1-2 van Manchester United.

“Op dit moment hebben we een heel gemiddeld team”

Southampton staat op de twaalfde plaats in de Premier League. De club van trainer Ronald Koeman heeft begin van de week punten laten liggen tegen West Brom 2-1. "We gaven het helemaal weg", zegt Koeman terneergeslagen na de wedstrijd.Dit is een extra zure nederlaag voor de club omdat ze op Tweede Kerstdag behoorlijk wat vertrouwen hadden getankt door van Arsenal te winnen Er werd in eigen stadion met 4-0 van de nummer twee op de ranglijst gewonnen. Het zelfvertrouwen van Koeman en zijn mannen had toen even zijn hoogtepunt behaald. “Wellicht denken ze dat we nog steeds de ploeg zijn die we vorig seizoen waren. Misschien realiseren de spelers zich niet goed hoe de club er momenteel voor staat. We zullen er hard voor moeten werken om alles weer op de rails te krijgen. Op dit moment hebben we gewoon een heel gemiddeld team, men moet zich dat realiseren”, aldus de harde woorden van Koeman die ondanks alles nog steeds vertrouwen in zijn team heeft. “Ze moeten weten wat we nu nodig hebben. De juiste mentaliteit tonen en een écht team vormen, dat is wat we moeten laten zien. De spelers hebben nog tijd genoeg om een reactie af te geven. Te beginnen in de wedstrijd tegen Norwich”, zegt de trainer tegenover The Daily Mail.

''We moeten kalm blijven”

Ook Maarten Stekelenburg vindt dat Southampton rustig moet blijven. ''We moeten kalm blijven. Het uitblijven van resultaten is nooit goed voor het zelfvertrouwen, maar paniek leidt tot niets'', zegt de sluitpost.Ronald Koeman wil dan ook gewoon met zijn huidige team verder te spelen. "Ik ga geen tijd spenderen om te proberen om een speler te kopen, want dat is onmogelijk. Dat betekent dat in januari er niemand vertrekt bij Southampton", besluit Koeman.

Bookmakers

De pre-wedstrijd quoteringen voor deze wedstrijd staan, ondanks dat Southampton van Arsenal heeft gewonnen, vrij hoog. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de verloren wedstrijd tegen West Brom, maar ook Norwich City heeft pas nog laten zien wat het in zijn mars had tegen Manchester United. De bookmakers moeten dus extra hoge odds inzetten om ervoor te zorgen dat er flink wordt ingezet op dit duel en dat is goed nieuws voor de gokkers onder ons. Winst van Southampton wordt x 2.20 beloond. Winst van Norwich City x 3.50 en een gelijkspel x 3.25. Stuk voor stuk mooie quoteringen om het nieuwe jaar in te luiden. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier Leaguewedstrijd Norwich City – Southampton wordt gespeeld opzaterdag 2 januari om 16:00 uur in het Carrow Road stadion. Speel mee met deze wedstrijd en trakteer jezelf op een knallende Nieuwjaar-bonus.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers