Premier League
30/12/2014

Southampton en Arsenal strijden om vierde plaats

Southampton en Arsenal strijden om vierde plaats
Het Premier League duel tussen Southampton en Arsenal is een strijd om plek 4 in de Engelse competitie. Een plek dit aan het einde van het seizoen recht geeft op voorronde Champions League. Beide ploegen hebben bovendien nog zicht op een Top-3 klassering.

Kraker op nieuwjaarsdag

De voetbalfans zullen zuinig geweest zijn op hun vingers tijdens de jaarwisseling, want dit duel is er één om je vinger bij af te likken. Twee aanvallende ploegen die beiden voor niets minder dan een overwinning zullen gaan. Southampton bewees nog altijd in goede vorm te steken door Chelsea twee punten afhandig te maken en Arsenal is de laatste weken in ‘the winning mood’. Die laatste ploeg lijkt de weg omhoog te zijn ingeslagen. Gaat dit ten koste van Southampton of weet Graziano Pellè opnieuw het net te vinden in een topduel?

Southampton eindigt 2014 met gelijkspel

Zoals zoveel wedstrijden in de vorige speelronde eindigde de wedstrijd van Southampton in een onvervalste puntendeling. De ploeg van trainer Ronald Koeman bleef thuis steken op 1-1 tegen koploper Chelsea. Hoewel dit een prima prestatie is natuurlijk, zag Southampton de concurrentie wel dichterbij komen. De voornaamste uitdager is Arsenal, de tegenstander in deze speelronde.

Arsenal wint zijn laatste wedstrijd in 2014 wel

Arsenal wist het jaar goed af te sluiten door 3 punten mee te nemen na het uitduel tegen West Ham United. Vlak voor rust opende Cazorla uit een penalty de score: 0-1 (41e minuut). Niet veel later gooide Welbeck het duel op slot door de 0-2 aan te tekenen. Na rust deed West Ham in de persoon van Kouyatè nog iets terug: 1-2, maar verder kwam de ploeg niet. Dit betekende winst voor Arsenal en daarmee is de ploeg van Arsène Wenger op gelijke hoogte gekomen met Southampton. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Southampton - Arsenal wordt gespeeld op donderdag 1 januari 2015 om 16:00 uur in het St. Mary’s Stadium te Southampton. Begin jij het jaar goed door dit duel goed te voorspellen? Speel nu mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers