Premier League
01/03/2017

Topquoteringen voor stunt van Everton tegen Tottenham

Topquoteringen voor stunt van Everton tegen Tottenham
De Engelse Premier League staat wekelijks garant voor topduels en daarmee ook topquoteringen! De bookmakers schieten niet alleen bij Liverpool – Arsenal (zie voetbalgokken.be) de lucht in met de odds, ook bij de thuiswedstrijd van de nummer twee tegen Everton vinden we zeer hoge quoteringen. Mocht de uitploeg erin slagen om Tottenham op White Hart Lane te verslaan dan wordt er aan alle spelers op deze uitslag x 5,50 hun inleg uitgekeerd. Everton-trainer Ronald Koeman: “Alles is mogelijk, de Premier League is zwaar en iedereen kan van iedereen winnen.”

Ronald Koeman: “Ik speel het liefst tegen een topclub”

Afgelopen weekend won Everton met 2-0 bij Sunderland en dat was een hele opluchting naar het puntverlies tegen Middlesbrough. Koeman: “Ik speel liever tegen een topclub, dan een laagvlieger als Middlesbrough. Iedere wedstrijd is lastig, maar misschien zijn de wedstrijden tegen de ‘mindere goden’ nog wel lastiger dan de komende uitwedstrijd tegen Tottenham.” De huidige transfergeruchten rondom de ploeg maken het Koeman nog lastiger om de focus op de Spurs te houden. Zo zou Lukaku in de zomer vertrekken bij de Toffees en wordt Wayne Rooney genoemd als mogelijke vervanger van de sterke Belg: “Rooney zou ons team zeker sterker maken”, reageert Koeman bij Sky Sports op de geruchten. Ondertussen maakt de oefenmeester duidelijk dat Ross Barkley niet mag vertrekken bij Everton. En daarmee reageert de Nederlander op de interesse die Tottenham-coach Mauricio Pochettino – toevallig - aan de vooravond van het onderling duel wereldkundig maakte: “Natuurlijk willen we Ross behouden, want het is een speler die ervoor zorgt dat we als team kansen creëren en goals scoren.”

Stekelenburg is basisplaats kwijt

Everton staat momenteel zevende in de Premier League. Toch hebben de spelers er alle vertrouwen in, dat een plek bij de beste vier nog mogelijk is. Dat vertrouwen komt mede door het vertrouwen in de Nederlandse manager. Maarten Stekelenburg: “Koeman is eerlijk en direct. Soms heb je een klik met iemand. Die is er duidelijk.” Met die eerlijkheid maakte Stekelenburg onlangs hardhandig kennis toen Koeman duidelijk maakte dat Stekelenburg voorlopig geen eerste doelman is bij Everton: “Het is niet eerlijk om over de nummer één of twee te praten, maar Joel Robles doet het gewoon heel goed momenteel. Er is geen reden om daar iets in te veranderen. Toen Maarten aan het begin van dit seizoen speelde, ging Joel de strijd aan en bleef hij niet hangen in teleurstelling. Soms moet je wat geluk hebben in het voetbal. Toen Maarten geblesseerd raakte, heeft Joel zijn kans gegrepen. Hij hield zijn doel een paar keer schoon en we wonnen de meeste wedstrijden. Dit is moeilijk en zwaar om te accepteren voor Maarten, maar dit hoort er ook bij. Hij moet wachten op een nieuwe kans. Joel is nu onze doelman.”

Vincent Janssen ‘in zak en as’

Wedstrijdminuten zullen er komend weekend voor Tottenham Hotspur-spits Vincent Janssen ook niet inzetten. De aanvaller behoort de laatste weken vaak niet eens tot de selectie en zou volgens Engelse media te horen hebben gekregen dat hij moet vertrekken. Diezelfde media suggereren dat de Nederlandser in zak en as zou zitten. Tottenham-trainer Pochettino: “Het gaat erom wat spelers laten zien en het vertrouwen dat ze uitstralen tijdens de training”, legt de 44-jarige manager uit in The Independent. Hij vindt dat Janssen daarin nog niet overtuigd heeft en daarom is de club op zoek naar een vervanger van voormalig AZ-spits. Dat moet dan een spits zijn die Harry Kane ook mee uitdaagt: ”Bij het samenstellen van mijn selectie kies ik in alle eerlijkheid altijd voor de beste speler. Het is normaal dat (Vincent) Janssen meer moet laten zien om daar bij te mogen horen.”Ook voor Vertonghen en Alderweireld zijn het onzekere tijden. Beide Belgische collega’s van Janssen zitten in de lappenmand en moeten afwachten of ze op tijd fit zijn voor de wedstrijd van zondag tegen Everton: “Ik hoop dat we genoeg tijd hebben om deze beide sleutelspelers fit te krijgen voor het duel van zondag. Hopelijk kunnen ze snel aansluiten bij de groep die in voorbereiding is op deze belangrijke match”, sprak Pochettino hoopvol tegenover de Evening Standard.

Wedstrijdoverzicht

De laatste ontmoeting tussen de Spurs en de Toffees eindigde in een gelijkspel. Op 29 augustus 2015 werd het 0-0. Een seizoen eerder pakte Tottenham wel drie punten door met 2-1 te winnen. Cristian Eriksen en Soldado maakten destijds de treffers voor de thuisploeg. De Belg Kevin Mirallas scoorden het enige doelpunt namens Everton. Wedstrijden tussen beide ploegen worden meestal op één of twee doelpunten beslist. We moeten terug naar 2005 om een groot verschil aan te tekenen. In die editie werd er sowieso veel gescoord. Er werd afgefloten bij een stand van 5-2 in het voordeel van de Spurs.Naast de Belgische twijfelgevallen heeft Pochettino nog te maken met een zieke Lamela en de knieblessure van Rose. Koeman mist een drietal vaste krachten: Calvert-Lewin, James McCarthy en Yannick Bolasie: “Hij ondergaat begin maart zijn tweede operatie vertelt de trainer op de clubwebsite. “Verder hebben we een fitte groep en zijn klaar voor het komende Premier Leagueweekend.”

Pre-wedstrijdquoteringen Tottenham Hotspur - Everton

De bookies houden – net als wij – wel van een gokje en gooien er een mega-quotering tegenaan mocht Everton stunten tegen Tottenham. Maar liefst x 5,50 keer de inleg wordt uitgekeerd als Koeman de drie punten mee naar huis neemt. Als de Spurs de zege pakken is de uitkering een stuk gematigder: x 1,62. Een gelijkspel zorgt ook voor een flinke zak euro’s. In het 1x2-spelsysteem levert een puntendeling x 3,80 keer je inleg op.

888Sport: Verhoogde quoteringen (8.00) via combi-bet!

888Sport biedt nieuwe spelers een spectaculaire combi-bet aan voor dit Premier League duel (Tottenham - Everton) en de wedstrijd Sunderland tegen Manchester City. Denk jij dat zowel Tottenham Hotspur en Manchester City dit weekend winnen in de Premier League? Dan biedt deze combi-bet een aantrekkelijke en unieke verhoogde quotering van maar liefst x 8.00! Deze actie geldt alleen voor nieuwe spelers bij 888Sport. Houd er rekening mee dat pas achteraf, na winst de verhoogde quotering wordt verrekend. Je zet dus in eerste instantie in op de standaard quotering.  [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier League-wedstrijd Tottenham Hotspur – Everton wordt gespeeld op zondag 5 maart om 14:30 uur op het legendarische veld van White Hart Lane in Londen. Welk team trekt aan het langste eind en weet met een positief resultaat van het veld te stappen? Denk jij te weten hoe deze clash eindigt? Voorspel & win! [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers