Premier League
05/11/2014

Van Gaal's United tegen Crystal Palace

Van Gaal's United tegen Crystal Palace
Het gaat alles behalve goed met The Red Devils uit Manchester. De club van Van Gaal staat op een tiende plek in de Premier League en likt de wonden na het verloren duel tegen rivaal en stadsgenoot City. United zal tegen laagvlieger Crystal Palace orde op zaken moeten stellen om weer om hoog te kunnen kijken op de ranglijst.

Rode kaart Smalling helpt City in het zadel

Een oliedomme rode kaart leidde zondag de verliespartij tegen Manchester City in. Verdediger Chris Smalling was te laat bij een tackle en zag hoe de scheidsrechter de tweede gele kaart trok. Enkele minuten daarvoor pakte de verdediger van United een domme gele kaart door City- doelman Hart te hinderen bij een uittrap. Hiermee benadeelde Smalling zijn team, want in de 64e minuut was het topscorer Aguero die toesloeg met een hard schot tegen de touwen.

Lappenmand United breidt zich uit

Na de 1-0 ging United met tien man op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ondanks kansen voor Rooney, Van Persie en Di Maria niet. Waardoor United weer niet wist te winnen en Van Gaal daarnaast Rojo verloor met een schouderblessure. De leermeester van United zit met de handen in het haar, want de defensieve zorgen nemen alleen maar toe. De lappenmand puilt uit met onder andere Rafael, Jones en nu Rojo.

Kan United aansluiten hervinden met subtop?

Tegen Crystal Palace zal United hoe dan ook moeten winnen om de aansluiting met de subtop enigszins te hervinden. Ook het doelsaldo is ronduit mager te noemen. Met een saldo van 16 voor en 14 tegen, scoort Manchester United weinig. Dat terwijl de recordkampioen van Engeland beschikt over een wereldaanval met Rooney, Van Persie, Di Maria en Falcoa. De vraag is of het tegen Crystal Palace wel zal lopen en dat de aansluiting met het middenveld wordt gevonden. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Manchester United – Crystal Palace wordt op zaterdag 8 november 2014 om 16.00 uur gespeeld. Wat denk jij? Kan het United van Van Gaal in eigen huis eindelijk eens flink uithalen en het doelsaldo opkrikken? Of zal Crystal Palace voelen dat er tegen dit United wel wat in zit en kan stunten op Old Trafford? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers