Premier League
30/09/2014

Weet Arsenal zich te herstellen tegen Galatasaray?

Weet Arsenal zich te herstellen tegen Galatasaray?
In Dortmund was Borussia een maatje te groot voor Arsenal. De ploeg van Arsene Wenger werd te kijk gezet door de goed voetballende Duitsers. Kan Arsenal zich tegen Galatasaray herpakken?

Valse start Arsenal in CL

Arsenal maakte een valse start door tegen Borussia Dortmund met 2-0 te verliezen. In de thuiswedstrijd van komende woensdag zullen de Engelsen moeten winnen van het Galatasaray van Wesley Sneijder. De club uit Istanbul speelde het eerste duel thuis gelijk tegen Anderlecht en zullen de punten ook hard nodig hebben. De vraag is hoe Sneijder zich presenteert in het Emirates Stadion en of de spelverdeler voor zijn club het verschil kan maken.Arsenal speelde in de competitie gelijk tegen rivaal en stadsgenoot Tottenham Hotspur. In eigen stadion kwamen de Gunners op achterstand door een goal van oud-Twente speler Chadli. Dankzij een doelpunt van Chamberlain verloor Arsenal de stadsderby niet en blijft het ongeslagen in de Premier League.

Drie belangrijke punten in groepsfase

In de Champions League loopt het vooralsnog niet op rolletjes en zal Wenger de wedstrijd tegen Galatasaray koste wat het kost willen winnen. De eerste drie punten zijn belangrijk om te kunnen overleven in de groepsfase. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het Champions League duel Arsenal - Galatasaray wordt op woensdag 1 oktober 2014 om 20:45 uur gespeeld.Gaat Arsenal de winst pakken in eigen stadion tegen Galatasaray? Of kan de club van Sneijder verrassen in Londen? Speel mee en verdubbel je inzet![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers