Premier League
09/09/2015

West Brom speelt tegen Southampton

West Brom speelt tegen Southampton
Aanstaande zaterdag speelt West Brom tegen Southampton; de club van Ronald Koeman. Voor beide clubs de kans om punten te scoren. Southampton staat op de 10e plek in de Engelse Premier League. West Brom staat 15e en heeft al tegen zware jongens als Chelsea en Manchester United gespeeld. Het duel wordt gespeeld in The Hawthorns stadion.

Southampton

De club van trainer Ronald Koeman heeft de laatste wedstrijd in de Premier League gewonnen van Norwich (3-0). Dit is ook het eerste gewonnen duel voor Southampton in de Engelse competitie. De wedstrijd ervoor tegen Westford was teleurstellend. Beide teams wisten het net niet te raken.

‘’Hij is jong en hongerig’’

Southampton heeft Virgil van Dijk een vijfjarig contract laten tekenen. De verdediger, die overkomt van Celtic, is nu eindelijk binnengehaald bij de Engelse club van trainer Ronald Koeman."Ik ben hier zeer tevreden mee. Het was een eenvoudige beslissing om hier te tekenen", luidde zijn reactie. Van Dijk houdt zelf ook geld over aan de transfer. Southampton zou 15,7 miljoen euro betalen voor Van Dijk. "Southampton is een zeer ambitieuze club die het de laatste jaren goed heeft gedaan. Ik kan het bijna niet geloven dat ik in de Premier League mag spelen." De 24-jarige verdediger verruilde FC Groningen twee jaar geleden voor Celtic. Hiermee is hij twee keer kampioen van Schotland geworden.Directeur Les Reed geeft toe dat de transfer lang heeft geduurd. "Het waren lange onderhandelingen. We hebben in eerdere transferperiodes al bekeken of we hem konden halen, maar dit was het beste moment." De Schotse club wilde Van Dijk niet laten gaan voordat de voorrondes van de Champions League waren afgerond. Celtic werd in de play-offs uitgeschakeld door Malmö FF. "Van Dijk is een volwassen jongeman die op een heel goed niveau heeft gespeeld bij Celtic en in Europa. We zien een grote toekomst voor hem. Hij is jong en hongerig en wil zichzelf bewijzen."

West Brom

De transferprocedure bij West Brom gaat het er minder gezellig aan toe. Saido Berahino heeft gedreigd niet meer te gaan voetballen voor de club van trainer Tony Pulis. De voorzitter Jeremy Peace wil hem niet naar Tottenham Hotspur laten vertrekken. Op een twitterbericht liet hij zijn gevoel de loop. ‘’Droevig dat ik niet exact onder woorden kan brengen hoe de club me heeft behandeld, maar ik kan officieel zeggen dat ik nooit meer voor Jeremy Peace zal spelen’’, dreigt de spits, die vorig jaar november al eens werd opgeroepen voor de Engelse nationale ploeg, op een staking.Op 28 februari 2015 was de laatste ontmoeting voor beide clubs in de Premier League. West Brom speelde thuis en won het duel tegen Southampton met 1-0. Het enige doelpunt is gemaakt door de staker van West Brom Saido Berahino. Hij scoorde toen in de 2e minuut van de wedstrijd.

Bookmakers

De bookmakers hebben de odds behoorlijk gelijk verdeeld. Voor diegene die een gokje wil wagen op deze wedstrijd is dat zeer interessant. Waar je ook voor inzet de beloning is bijna hetzelfde. Winst voor Southampton betekent x 2.40. Gelijkspel x 3.20 en winst voor West Brom x 3.10. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd West Brom – Southampton wordt gespeeld op zaterdag 12 september om 16.00 uur. Het wordt tijd voor Ronald Koeman om het spel naar zijn hand te zetten. Gaat dat nu gebeuren tegen West Brom? [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers