Premier League
08/02/2017

Wijnaldum met Liverpool op zoek naar topvorm tegen de Spurs

Wijnaldum met Liverpool op zoek naar topvorm tegen de Spurs
Liverpool lijkt het even helemaal kwijt te zijn. De ploeg van Georginio Wijnaldum kende een zeer goede eerste seizoenshelft, maar na de feestdagen is er weinig van die topvorm over bij The Reds. In de laatste tien duels werd slechts eenmaal gewonnen, vijf keer verloren en vier keer gelijkgespeeld. De Tottenham-trein dendert ondertussen gewoon door en de Spurs staan daardoor nu knap tweede in de Premier League.

Jurgen Klopp: “Dit slaat helemaal nergens op”

Liverpool kent op zijn zachtst gezegd geen goede voorbereiding op de topper tegen Tottenham. Waren The Reds begin januari nog de eerste uitdager van koploper Chelsea, inmiddels hebben de Spurs die rol overgenomen. Trainer Jurgen Klopp is dan ook ten einde raad: “Het slaat helemaal nergens op dat we zo spelen”, aldus de Duitser na de reeks nederlagen. De manager zoekt wekelijks naar de oplossing, maar zal ook tegen Tottenham met grote twijfels op de bank plaatsnemen: “We hebben kwaliteit, maar dat moeten we wel laten zien. Ik wil niet zoeken naar excuses. Misschien hebben een paar teams een strijdwijze tegen ons gevonden, maar dat maakt niet uit. Want we creëren kansen en zouden moeten scoren. We moeten de kritiek accepteren, erover nadenken, op zoek gaan naar antwoorden en met een reactie komen.”Die reactie moet dan dit weekend komen als de nummer twee van de ranglijst op bezoek komen. Klopp rekent daarbij ook op de klasse van onze landgenoot Wijnaldum. De Oranje-international heeft de laatste wedstrijden ook te weinig laten zien, zo stelt Klopp. Tegen de Spurs moet de Nederlandse middenvelder eindelijk opstaan en zijn kwaliteiten tonen: “Georginio is een goede speler, daarom is hij ook hier. Maar we hebben hem wel gezegd dat hij moet werken aan zijn afronding”, aldus de coach op de website van Liverpool.

Vincent Janssen klaar voor match tegen Liverpool

Spits Vincent Janssen heeft het lang ontzettend moeilijk gehad bij Tottenham. Na zijn droomtransfer van AZ naar de Engelse topclub kampte hij met diverse blessures en wist de Oranjeklant het net maar moeilijk te vinden. Inmiddels heeft de aanvaller toch een aantal treffers achter zijn naam staan en lijkt hij langzaam maar zeker zijn draai te vinden in de Premier League. Spurs-trainer Marco Pochettino acht Janssen dan ook klaar om tegen Liverpool opnieuw een belangrijke rol te spelen, al laat de Argentijn in het midden of onze landgenoot in de basis zal staan op Anfield: “Het belangrijkste is dat wij in hem geloven. Het is niet zo dat wij vanwege zijn lastige eerste maanden ineens aan hem gaan twijfelen. Als wij hem zaterdag speeltijd geven, werkt hij hard voor het team en geeft hij alles. Dat weet ik zeker.”

Wedstrijdoverzicht

Zoals gezegd draait Liverpool bepaald niet lekker op dit moment. Wellicht kunnen ze op Anfield iets moed putten uit de Head2Head statistieken, want daarin zijn The Reds duidelijk de baas van Tottenham. De laatste keer dan de bezoekende ploeg een resultaat wist te behalen bij Liverpool was in 2011. Enkele malen lukte het de Spurs om een gelijkspel te behalen, maar meestal ging de thuisploeg met de bloemen lopen.Klopp moet het deze keer wel doen zonder Ejaria (enkelblessure), Ings (knieblessure) en Grujic. Pochettino kan als manager van de Spurs op zijn beurt geen beroep doen op Vertonghen (enkelblessure), Rose, N’Koudou (beiden kampen met knieklachten) en Lamela (ziek).

Pre-wedstrijdquoteringen voor Liverpool - Tottenham Hotspur

Bij de bookmakers is de thuisploeg favoriet. Vanwege de tegenvallende resultaten is de odd voor Liverpool wel een stuk hoger dan normaal: x 2,21 als The Reds winnen. De pre-wedstrijdquotering voor een gelijkspel zijn een stuk hoger: x 3,35. Ook een overwinning van de Spurs levert x 3,35 keer je inleg op. Dat betekent dat bij een inzet van 25 euro op dit PL-duel minimaal 55 euro wordt uitgekeerd aan spelers die de uitslag goed weten te voorspellen! Gegarandeerd kassa dus!Speel verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Premier League-topper van speelronde 25 wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2017 om 2017 en begint om op de historische gronden van Anfield Road. Houdt Tottenham koploper Chelsea in het vizier of doorbreekt Liverpool voor eigen publiek de negatieve spiraal? Zet nu in en profiteer van de extreem hoge odds voor dit topduel![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers