Serie A
20/12/2017

Hoge odds voor Serie A-topper: Juventus - AS Roma

Hoge odds voor Serie A-topper: Juventus - AS Roma
Ook in de Italiaanse Serie-A wordt gewoon gevoetbald tijdens de kerst- en nieuwjaarperiode. Komende zaterdag staat er zelfs een heuse topper op het programma. Juventus speelt tegen het AS Roma van Kevin Strootman en Rick Karsdorp. Juve staat tweede, terwijl de Romeinen de vierde plek warm houden. De verliezer raakt koploper Napoli verder uit het vizier. De winnaar blijft op het vinkentouw zitten in de Italiaanse titelstrijd en kan bij een misstap van Napoli direct de macht grijpen. Wie gaat er met de bloemen lopen in deze Italiaanse kraker? VoetbalGokken blikt vooruit.  Juventus raakte zijn leidende positie kwijt nadat met 3-2 werd verloren van Sampdoria. Sindsdien moet de Oude Dame uit Turijn toezien hoe Napoli de tabellen aanvoert. Een zege op AS Roma kan zorgen dat Juve weer koploper wordt, want de Napolitano spelen komend weekend tegen uitgerekend: Sampdoria! Juventus-trainer Allegri beseft dan ook het belang van deze kersttopper: “Er wordt in de kampioensbespiegelingen weinig over AS Roma gepraat, maar de ploeg is sterk verbeterd. Roma heeft zeer goede spelers, speelt compact en geeft weinig weg.”

“Alles geven om zaterdag van AS Roma te winnen”

Over zijn eigen spelers is de Italiaanse oefenmeester ook dik tevreden: “Mijn spelers zijn gedurende dit seizoen fysiek gegroeid en spelen als een echt team. De Italiaanse competitie is dit jaar evenwichtiger dan in andere jaren, dus een goed resultaat tegen een directe concurrent is cruciaal. Napoli en Inter winnen ook al hun wedstrijden, dus we kunnen ons geen puntverlies veroorloven. We zullen dan ook alles geven om van Roma te winnen zaterdag”, zo stelt Allegri op sportwebsiteAnsa.it.

AS Roma kan geen puntverlies meer hebben

Bij AS Roma zijn de messen ook geslepen nadat er tegen Chievo (0-0) en Genua (1-1) onnodig puntverlies werd geleden. Afgelopen weekend zette de formatie van trainer Eusebio Di Fransesco het Ă©Ă©n en ander recht door thuis met 1-0 te winnen van Cagliari. De Romeinen lieten in de Champions League groepsfase zien uit welk hout ze gesneden zijn. Het laatste groepsduel werd met 1-0 gewonnen. Daarvoor had Roma weliswaar met 2-0 verloren van Atletico Madrid, maar de 3-0 thuiszege op Chelsea was al genoeg om de Spanjaarden (en de Engelsen) achter zich te houden en als groepshoofd naar de knock-outfase trekken.

Karsdorp nog altijd geblesseerd

De Nederland Rick Karsdorp maakten dat allemaal vanuit de lappenmand mee. De verdediger kwam deze zomer over van Feyenoord, maar kampt vanaf 25 oktober al met een knieblessure. Een kwetsuur die hem ook tegen Juventus aan de kant zal houden.

Wedstrijdoverzicht

De duels tussen de Oude Dame uit Turijn en de Romeinen worden over het algemeen beslist door één goal. Hoge uitslagen voor één van de beide elftallen komen nauwelijks voor. In het Allianz Stadium te Turijn is Juventus echter al jaren heer en meester. In 2011 lukte het AS Roma voor het laatst om Juve punten af te snoepen. En dat in de Coppa Italia. AS Roma won op 27 januari met 0-2. Een jaar eerder boekte Roma voor het laatst een resultaat in competitieverband. Op 13 november 2010 werd het 1-1. Laquinta zette de Oude Dame op voorsprong, maar good old Fransesco Totti maakte er nog voor rust vanaf elf meter 1-1 van.De laatste twee edities van Juventus – AS Roma eindigden in 1-0. Higuain was op 17 december 2016 de matchwinner, Dybala bezorgde Juve eind vorig seizoen de zege door de enige goal van de wedstrijd te maken tegen AS Roma.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Juventus – AS Roma

De bookmakers pakken ook in de strijd tussen deze twee Italiaanse toppers flink uit. Een juiste voorspelling kan een goed begin van het kerstweekend zijn: aan de pre-wedstrijdquoteringen ligt het in ieder geval niet. Als je meespeelt en een goede voorspelling achterlaat ligt er een mooie bonus voor je klaar. De bookies belonen een uitzege van AS Roma met x 4.60 keer de inleg het hoogst. Is Juventus de sterkste van de twee? Dan keren de bookmakers x 1.81 keer je inleg uit. Voor een gelijkspel staat een eveneens hoge odd van x 3.60 klaar bij de wedkantoren. 18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Serie -A wedstrijd Juventus – AS Roma wordt gespeeld op zaterdag 23 december om 20:45 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Trakteer jezelf op een mooie bonus door de juiste voorspelling in te zetten via de bookmakers op VoetbalGokken.nu en zorg dat je dit kerstweekend wint. Let op: Speel veilig en verantwoord. Inzetten op voetbalwedstrijden kan ook geld kosten.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers