Serie A
27/12/2017

Serie-A feestdagenpiek: Inter Milaan – Lazio Roma

Serie-A feestdagenpiek: Inter Milaan – Lazio Roma
Terwijl in Nederland de Eredivisie in zijn winterslaap is gedoken wordt er in Italië nog steeds lekker gevoetbald. Voordat op 31 december de vuurpijlen de lucht in gaan, schieten de spelers van Inter Milaan en Lazio Roma nog met scherp tijdens hun onderlinge ontmoeting in de Serie-A. Uiteraard een mooi affiche om op te spelen via VoetbalGokken.nu!

Stefan de Vrij: “Het gaat heel goed, zo moeten we doorgaan”

Voor centraal verdediger Stefan de Vrij heeft deze eindejaarwedstrijd helemaal een speciaal tintje: De Vrij wordt namelijk nadrukkelijk in verband gebracht met de tegenstander van zijn huidige team Lazio Roma. Volgens de toonaangevende Italiaanse sportkrant wil Internazionale De Vrij dolgraag overnemen, de Oranje-international staat echter ook in de belangstelling van Liverpool en Juventus.

Focus op eerstvolgende wedstrijd

De Vrij houdt de boot voorlopig af en probeert zich te blijven focussen op de komende wedstrijd, die tegen Inter. “Dat is een lastig uitwedstrijd die we moeten proberen winnend af te sluiten”, aldus De Vrij op de clubwebsite.

Ambitie

Volgens Corriere dello Sport heeft De Vrij de contractverlening die Lazio heeft aangeboden in de prullenbak geschoven. De Vrij reageerde vorige maand tegenover De Telegraaf al op de transfergeruchten rondom zijn persoon: “Het gaat heel goed op dit moment met het team en we moeten zo doorgaan. De ambitie van de club is ook belangrijk bij mijn beslissing.”

Lazio-trainer Simone Inzaghi: “Wij zijn de underdog”

Hoewel Lazio het met een vijfde plek in de Serie-A zeker niet slecht doet, drukt Lazio-trainer Simone Inzaghi de Romeinen in de underdogpositie als het op 30 december tegen het hoger geklasseerde Internazionale aantreedt: “We zullen de rol van underdog moeten spelen aangezien wij niet zo rijk gestoffeerd zijn als Inter. We gaan ons best doen om ze goed partij te bieden, maar het zal heel lastig worden”, zo stelt hij in gesprek metRai Uno Radio.Volgens Inzaghi is Inter ook titelkandidaat en is zijn elftal nog niet zo ver dat het kan meestrijden om de landstitel: “Inter en AS Milaan zullen het Juventus en Napoli erg moeilijk gaan maken. Ook AS Roma kan dichtbij komen in de titelstrijd, maar wij zullen ons normaal gesproken niet in die debatten bemoeien. Daarvoor zijn de andere teams te sterk.”

“Icardi is als een roofdier die zijn prooi besluipt”

Bij Internazionale Milaan steelt vooral de Argentijn Mauro Icardi de show. De spits draait een geweldig seizoen en heeft in 17 wedstrijden, ook 17 keer gescoord. Icardi is daarmee het wapen waarmee Inter-coach Luciano Spalletti ook Lazio Roma wil gaan bestrijden. “Icardi is net een roofdier dat zijn prooi besluipt. Ineens is hij daar en dat maakt hem zo gevaarlijk”, aldus de Inter-coach in gesprek metGoal.Spalletti stelde in dat interview ook dat zijn team dit seizoen een stuk volwassener is geworden en dat maakt vooral in topwedstrijden tegen elftallen als Lazio Roma het verschil: “Inter heeft een eigen identiteit gekregen, we spelen volwassen en wachten onze kansen rustig af. Op de belangrijke momenten slaan we dan toe. Hierdoor kunnen we wedijveren met teams als Lazio: we weten wat onze doelen zijn en hoe we die kunnen bereiken”, aldus Spalletti.Opvallend detail: Spalletti was vorig seizoen nog de hoofdtrainer bij die andere club uit Rome: AS Roma.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Inter Milaan – Lazio Roma

De bookmakers willen dit jaar afsluiten met hoge pre-wedstrijdquoteringen. Ook deze Italiaanse topwedstrijd hebben ze niet over het hoofd gezien, want de odds lopen flink op!Inzetten op winst voor uitploeg Lazio Roma wordt in het 1x2-spelsysteem met een quotering van x 3.30 al rijkelijk beloond. De odds voor een gelijkspel staat zelfs nog hoger aangestipt bij de bookmakers, namelijk: x 3.65. Verwacht je een overwinning van thuisploeg Inter Milaan? Zet dan in op winst voor Internationale Milaan en ontvang wel x 2.12 keer je inleg retour als het team van Spalletti aanstaande zaterdag de drie punten pakt.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Serie-A wedstrijd Internationale Milaan – Lazio Roma wordt gespeeld opzaterdag 30 december om 18:00 uur in het Giuseppe Meazza stadion te Milaan. Pak de hoogste odds voor die juiste voorspelling door dit jaar nog mee te spelen op VoetbalGokken.nu![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers