Serie A
05/12/2018

Stefan de Vrij met Inter op bezoek bij Juventus

Stefan de Vrij met Inter op bezoek bij Juventus
Aankomende vrijdag staat in de Italiaanse serie-A een absoluut topwedstrijd op het wedstrijdprogramma. Oranje-international Stefan de Vrij gaat met zijn ploeg Inter Milaan op bezoek bij het Juventus van Cristiano Ronaldo. De ‘oude dame’ staat parmantig aan de leiding in Italië, maar de bookmakers verwachten dat De Vrij met Inter weleens zou kunnen zorgen voor een stunt tegen het grote ‘Juve’!

Juventus-trainer Massimiliano Allegri: “De echte prijzen worden later verdeeld”

Voor Juventus-coach Massimiliano Allegri is vrijdag wel belangrijk, maar niet bepalend. Een eventuele nederlaag werkt volgens hem niet door in de rest van het seizoen: “We zijn pas in december en we hebben nog niets gewonnen of verloren. Napoli heeft gewonnen tegen Bergamo, nu zullen wij moeten antwoorden op het veld als Inter bij ons op bezoek komt. Maar het allerbelangrijkste is om er straks in maart goed voor te staan. Wij mikken nog steeds op het winnen van de tripple: de Scudetto, de Coppa Italië en de Super Cup. Ook hopen we dat we 2019 goed zullen presteren in de Champions League. Natuurlijk is de wedstrijd tegen Inter belangrijk, maar we hebben vooral het einddoel in ons hoofd. Als we vrijdag winnen helpt het ons natuurlijk wel om dichter bij dat einddoel te komen.”

“Ook tegen Inter zal Douglas Costa in het midden spelen”

Allegri leeft dan ook niet relaxed toe naar de wedstrijd tegen Inter, al lijkt dat soms misschien wel zo: “Ik ben helemaal niet relaxed. We hebben te weinig punten gepakt na de internlandperiode. In de wedstrijd tegen SPAL heb ik Douglas Costa naar het midden verplaatst, omdat hij Ronaldo constant voor de voeten liep. Dat is goed verlopen: we voetbalden en verdedigden beter. Dus zo blijven we komende tijd spelen, ook tegen Inter. We willen onszelf constant verbeteren en ontwikkelen en daar is deze wedstrijd uitstekend geschikt voor.”

“Ronaldo let nog altijd op elk detail”

Overigens benadrukt Allegri nog maar eens hoe blij ze in Milaan zijn met CR7 en dat hij ook vrijdag weer rekent op zijn excellente voetbalkunsten: “Hij is een buitengewone speler, maar ook een buitengewoon mens, een nederige jongen. Ronaldo heeft een zeer positief effect op de spelersgroep en voegt een groot concurrentievermogen toe aan elke training. Hij is net zo gedreven als een jonge speler, ondanks al zijn successen en zijn 33 jaar let hij nog steeds op elk detail. Voetbaltechnische kwaliteiten zijn niet de enige kwaliteit die Cristiano bezit en dat is de reden waarom hij zijn uitzonderlijke niveau heeft bereikt”, aldus een lyrische coach voorafgaand aan de topper tegen Inter.

Inter-coachLuciano Spalletti:  “Mooie, maar zenuwslopende wedstrijd”

Luciano Spaletti had bijna de topper van vrijdag moeten missen, nadat hij bij het duel tegen AS Roma uit zijn ‘coachvak’ was gestapt. Maar de tuchtcommissie in het land van pizza en pasta was mild en schorste Spaletti niet. Hij zal dus gewoon op de bank plaatsnemen, maar rustig zal hij niet zijn: “Dit zijn mooie, maar zenuwslopende wedstrijden”, vertelt hij aan de Italiaanse website Sport Virgillio.Doordat er tegen AS Roma werd verloren is de druk vrijdag extra groot. “We kunnen ons geen misstap veroorloven, omdat we anders Juventus nog verder uit het oog verliezen”, analyseert Spaletti realistisch. “Maar we moeten eerlijk zijn: een punt uit bij Juventus is gewoon goed. Het is een team dat hoog pressie speelt en dat is altijd moeilijk te bespelen. Je krijgt dan vaak maar weinig kansen en moet altijd oppassen op de counter”, vertelt hij aan de vooravond van de Italiaanse topper aan Goal.com.

Stefan de Vrij: “Wedstrijd tussen twee mooie teams”

Internationale heeft door de misstap tegen Roma nu al elf punten minder dan Juventus, toch ziet Stefan de Vrij niet op tegen de lastige uitwedstrijd in Turijn: “Het zal een wedstrijd worden tussen twee mooie teams”, zegt De Vrij tegen de Italiaanse media.

“Ronaldo verdedigen is een interessante uitdaging”

Dat de Oranje-international de toverballen van superster Cristiano Ronaldo zal moeten tegenhouden, baart hem vooraf geen enkele zorgen. “Het zal een zeer interessante uitdaging worden om de aanvallers van Juve waaronder Ronaldo tegen te houden, maar als team hebben we aangetoond dat we sterk genoeg zijn.”

Statistieken

Inter Milaan heeft er de laatste jaren ongelooflijk veel moeite mee om te winnen bij Juventus. De laatste overwinning van Inter in het ‘hol van de leeuw’ dateert al van 2012. Zes jaar geleden werd het 1-3 in het Allianz Stadion. Maar meestal is de Oude Dame toch eindbaas in haar eigen stadion. Een gelijkspel lijkt echter ook niet ondenkbaar: vorig jaar bleef het ook bij 0-0 en in 2015 werd er afgefloten bij een stand van 1-1.

Lappenmand

Beide ploegen hebben te maken met geblesseerde spelers. Bij Juventus blijft verdediger Andrea Barzagli sowieso aan de kant door een dijblessure. Nog een verdediger die waarschijnlijk niet meespeelt is de Braziliaan Alex Sandro. In het middenveld moet Juve het hoogstwaarschijnlijk stellen zonder de Duitsers Emre Can en Sami Khedira. Bij Inter Milaan is het nog twijfelachtig of de Belg Radja Nainggolan wel van start kan gaan. De Rode Duivel raakte vorig weekend geblesseerd aan zijn enkel in de wedstrijd tegen zijn oud-werkgever AS Roma. Inter-verdediger Henrique Dalbert doet door een kuitblessure zeker niet mee.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Juventus – Inter Milaan

De bookmakers maken deze Italiaanse topwedstrijd extra spannend met hoge pre-wedstrijdquoteringen. Voor winst van Inter wordt de hoogste odd uitgekeerd: x 6.10 keer je inleg. Een gelijkspel krijgt in het 1X2 spelsysteem met x 4.05 keer het speelbedrag nog een hoge quotering voor deze wedstrijd mee. Een thuiszege van Juventus levert je als speler hierop x 1.55 keer de inleg op.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Serie A-wedstrijd Juventus – Inter Milaan wordt gespeeld op vrijdag 7 december om 20:30 uur in het Allianz Stadion te Turijn. Houdt CR7 drie punten in eigen huis door van Inter met Stefan de Vrij te winnen? Laat de bookmakers weten wat jouw voorspelling is door mee te spelen via VoetbalGokken.nu![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers