Gokken op voetbal: meer rendement door het juiste spelsysteem

Dit bericht delen
30 november 2016     0 REACTIES

Correct Score, livebetting of het oude vertrouwde 1×2-spelsysteem? Spelers op de uitslag van voetbalwedstrijden hebben legio mogelijkheden om een gokje op te wagen. Steeds vaker worden er aparte acties gemaakt die niet direct betrekking hebben op de uitslag, maar op wedstrijddetails. Bijvoorbeeld: scoort Ronaldo vaker dan Messi in El Clasico of houdt keeper Jeroen Zoet de nul tegen Roda JC? Deze relatief nieuwe manier van gokken heeft ook invloed op de keuze van het spelsysteem. De kunst is om beide opties zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Verhoogde winstuitkering

Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over de wedstrijd waarop je in wilt zetten. Livebetting kan interessant zijn als de underdog op voorsprong komt. Hierdoor stijgen de quoteringen voor de favoriet. Bijvoorbeeld: Als Roda JC 1-0 voorkomt tegen PSV, dan zullen de quoteringen voor winst van de Eindhovenaren direct stijgen. In de pre-wedstrijdquoteringen wordt een zege van de regerend landskampioen gemiddeld op x 1,31 ingeschaald. Kies je echter voor om niet via het 1×2-spelsysteem te spelen op deze Eredivisiewedstrijd, dan zul je zien dat bij een 0-1 tussenstand de uitkering voor Eindhovense winst ineens tot boven x 2,00/x 3,00 stijgt. Kortom: meer waar voor je geld. Livebetting zorgt dus voor hogere winstuitkeringen. Deze tactiek brengt echter wel risico’s met zich mee: PSV komt immers niet op achterstand omdat ze heel goed in de wedstrijd zitten!

Correct Score

Denk jij vooraf zeker te weten welke ploeg er gaat winnen, dan is Correct Score een leuk gokalternatief. Stel: je weet 100 procent zeker dat Feyenoord van Sparta gaat winnen. Dan heeft spelen via het 1×2-spelsysteem weinig zin. De quotering voor winst van de thuisploeg zal namelijk nooit boven de x 1,50 uitkomen. Feyenoord is namelijk favoriet in de stadsderby. Wil je toch een leuk zakcentje overhouden aan een zege van Feyenoord, dan zou je kunnen proberen om de juiste uitslag te voorspellen. Zet je 25 euro in op 4-0, dan wordt je inleg al snel honderd euro of meer waard als het duel daadwerkelijk in 4-0 eindigt. Een leuke variant op correct score is Under/Over. Er zijn meerdere opties om dit speltype te spelen, maar de meest voorkomende is: Under/Over 2.5. Je moet dan vooraf aangeven of je denkt dat meer of minder dan 2 doelpunten gescoord worden in de wedstrijd waarop je speelt. Denk je dat er 2 of minder worden gescoord in de wedstrijd? Vul dan ‘Under’ in op je formulier. Ben je ervan overtuigd dat er 3 of meer doelpunten vallen, dan kies je voor ‘Over’. Deze spelvorm kan ervoor zorgen dat de wedstrijd tot de laatste seconde spannend blijft, want één treffer kan alles veranderen!

HT/FT

Een andere tactiek is het spelen op de ruststand en eindstand. Hierdoor maak je twee keer kans op een uitkering. Al zijn de geldsommen vaak wel iets lager dan bij CS. Wel passen de wedkantoren de quotering tussen de rust aan als het spelbeeld daartoe aanleiding geeft. Zo viel er afgelopen weekend behoorlijk wat extra te verdienen aan een inzet op Ajax tijdens de rust van SC Heerenveen – AFC Ajax. De Friezen waren duidelijk beter dan de Amsterdammers, maar toch wist Klaassen ervoor te zorgen dat de punten mee gingen naar onze hoofdstad. Een FT-inzet op 0-1 leverden gokkers in de rust x 3,20 keer hun inleg op. Dit was voorafgaand aan de wedstrijd een stuk lager (x 1,91). Bij een juiste inzet op zowel de HT als FT-score keren de bookies tweemaal uit. De geldbonussen kunnen dus behoorlijk oplopen. Het is echter wel lastiger te voorspellen dan enkel de eindstand.

Voetbalgokken zet wekelijks alle quoteringen voor de diverse spelsystemen op een rijtje. Doordat wij enkel samenwerken met officieel geregistreerde bookmakers kun je altijd zonder zorgen een inzet plaatsen. Uiteraard moet er altijd rekening worden gehouden met het feit dat een weddenschap verloren kan gaan. Speel daarom altijd verstandig en vermijd onnodige (financiële) risico’s.

1×2-spelsysteem

Het meest populaire spelsysteem is en blijft 1X2. Dit is gebaseerd op het good old totoformulier waarbij een 1 staat voor de thuisploeg, een X staat voor een gelijkspel en een 2 betekent winst voor de uitploeg. De populariteit is te danken aan de lage instapprijs. Voor een paar centen kan al worden meegespeeld bij een wedkantoor. Bovendien kan de uitkering ook bij een lage inzet behoorlijk oplopen. Vooral het spelen op de verrassing kan in dit spelsysteem lucratief zijn.

Dubbele kans

Als twee teams aan elkaar gewaagd zijn en er vooraf geen echte favoriet valt aan te wijzen dan kan het vaak alle kanten op. Op dat moment biedt de ‘dubbelkans weddenschap’ uitkomst. Hierbij heb je twee keer zoveel kans om te winnen omdat je twee voorspellingen mag aanvinken. Kies je voor ‘X1′ dan win je als de thuisploeg een overwinning viert. Ook als het duel onbeslist blijft, kan jij winnen. Je vult ‘X2′ in als je denkt dat de uitploeg wint of dat de clubs gelijk gaan spelen. Sommige wedstrijden eindigen historisch gezien bijna nooit gelijk: in dat geval vul je de code ‘12’ in op het formulier.

Omdat je dubbel zoveel kans maakt om te winnen, krijg je wel minder geld uitgekeerd dan bij een reguliere 1X2-weddenschap. Deze spelvorm wordt veel toegepast bij wedstrijd in de Premier League (bijvoorbeeld Chelsea-Arsenal) en Duitsland (bijvoorbeeld bij de wedstrijd Wolfsburg – Bayern; die volgende week weer op het programma staat!), omdat daar de uitslagen vaak het moeilijkste te voorspellen zijn. Alle team zijn immers van hoog niveau in deze twee topcompetities.

Voorbeschouwingen

Neem bij elke inzet goed de tijd om je te oriënteren op de basisregels (welk team is in vorm, wat voor soort wedstrijd is het en wie zijn er geblesseerd of geschorst?), de verschillende strategieën en spelsystemen. En vooral: neem geen onverantwoorde risico’s! Elke week belicht VoetbalGokken.nl de wedstrijden waarop het meest gegokt wordt in onze voorbeschouwingen. Hierin worden alle actuele ontwikkelingen rondom de beide teams besproken en publiceren we de actuele quoteringen. Hou deze website dus goed in de gaten en kom elke week langs voor het maximaliseren van de winstkansen!

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.
Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

30 november 2016     0 REACTIES

Clean sheet Colombia wint weer met minimaal verschil voor...

De Copa América begon ruim twee weken geleden aan haar 46e editie en inmiddels weten we welke...

Lees meer
30 november 2016     0 REACTIES

Oranjevrouwen in WK kwartfinale tegen Italië

Aanstaande zaterdag spelen de Oranje-leeuwinnen de kwartfinale van het WK tegen Italië. Het behalen van de laatste...

Lees meer
30 november 2016     0 REACTIES

Uruguay treft Peru in Copa América

Komend weekend worden de kwartfinales in de Copa America afgewerkt. Als vrijdagavond topfavorieten Argentinië en Brazilië in...

Lees meer
30 november 2016     0 REACTIES

Duitsland treft Zweden in kwartfinale WK-vrouwen

Duitsland en Zweden staan zaterdag in de kwartfinales van de WK voor vrouwen in Frankrijk. De Zweedse...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën