Online gokken met hogere odds tijdens Kerstmis

Dit bericht delen
21 december 2015     0 REACTIES

De feestdagen staan in de Engelse Premier League altijd in het teken van: Soccer. Geen kerstdiner of familiebezoek, maar een massale trek naar het voetbalstadion. Hele dorpen, gezinnen en voetbalclubs verruilen op 2e kerstdag hun maatpak voor een voetbalshirt. Meestal zijn deze supporters ook voorzien van veel cash-money, want gokken op wedstrijden tijdens de Kerst is enorm populair.

Online gokken

De Engelse voetbalsupporters trekken de portemonnee dus flink los bij de wedkantoren in en rond het stadion. Dit betekent dat de bookies een ruime cashflow hanteren bij deze duels. De odds voor het online inzetten op die matches zijn dan ook altijd net een paar procentpunten hoger dan normaal. De bookmakers hebben gewoon meer geld in kas en durven net iets hoger te quoteren om online gokkers te interesseren.

Een voorbeeld: Deze week is Arsenal – Manchester City. Een echte ouderwetse Engelse topper. De pre-wedstrijd quoteringen voor het online spelen op de match bedragen: x 2,40 voor winst Arsenal, x 3,10 voor winst van The Cityzens en x 3,30 voor een puntendeling. Allemaal odds die zorgen voor minimaal een verdubbeling van de inleg.

In dezelfde categorie als deze wedstrijd valt de ontmoeting tussen Manchester United en Chelsea, op 28 december. Ook hier liggen de pre-wedstrijd quoteringen bij 1X2 beduidend hoger dan in andere speelronden: x 2,40 voor winst van Manchester United, x 3,00 voor een overwinning van Chelsea en een draw levert zelfs x 3,40 op. Normaal gesproken liggen de odds voor dit soort duels rond de x 1,45 voor de thuisploeg en maximaal x 2,10 voor het uitspelende team. De kerstman gedachten zorgt ook hier voor een gulle bui bij de bookies, zoals ook blijkt uit de diverse online quotering-vergelijkers voor de Engelse kerstmatches.

Goed voorbeeld, doet goed volgen

Niet alleen de Engelse voetbalcompetitie draait op volle toeren tijdens de feestdagen. Nederland mag dan een winterslaap hebben, ook in België en Spanje wordt volop gevoetbald. De Jupiler Pro League heeft op tweede kerstdag zelfs een volledig programma.

De Spaanse Primera Division ligt tijdens de Kerstdagen stil, maar nog voor de jaarwisseling worden de kicksen opnieuw ondergebonden voor de 17e speelronde. Villarreal – Valencia wordt zelfs op oudejaarsdag (16:00 uur) afgewerkt. Omdat veel mensen vrij zijn in deze periode ruiken de wedkantoren ook hier hun kans schoon. Het duel van Real Madrid tegen Real Sociedad levert hierdoor spectaculaire noteringen op. Mocht Sociedad de punten pakken in Estadio Bernabue dan wordt er x 16,00 keer de inleg uitgekeerd aan diegene die hierop durfde te spelen. Een gelijkspel doet ook wonderen voor de portemonnee. De dure decembermaand eindigt goed als deze uitslag uit de bus rolt voor de gokkers op een gelijkspel: x 9,25.

Fijne Feestdagen

De bookmakers doen er alles aan om de quoteringen zo interessant mogelijk te maken. Deze marketingtruc is uiteraard bedoeld om meer inkomsten te verkrijgen, maar is tegelijkertijd een unieke kans voor online gokkers om extra geld te verdienen met voetbalwedstrijden. Daarnaast verhogen veel wedkantoren de speelbonussen voor nieuwe spelers in deze periode. Die kunnen wel oplopen tot 200 euro gratis speeltegoed. Deze hoge inschrijfbonus worden gegeven bij diverse wedkantoren, met de mogelijkheid tot live wedden en een specialist op het gebied van Asian Handicap.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,//’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Alle bookmakers die bij VoetbalGokken.nl zijn aangesloten bezorgen op deze manier de bezoekers van deze website graag extra Fijne Feestdagen en natuurlijk ook een Sportief 2016![/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.
Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

21 december 2015     0 REACTIES

Clean sheet Colombia wint weer met minimaal verschil voor...

De Copa América begon ruim twee weken geleden aan haar 46e editie en inmiddels weten we welke...

Lees meer
21 december 2015     0 REACTIES

Oranjevrouwen in WK kwartfinale tegen Italië

Aanstaande zaterdag spelen de Oranje-leeuwinnen de kwartfinale van het WK tegen Italië. Het behalen van de laatste...

Lees meer
21 december 2015     0 REACTIES

Uruguay treft Peru in Copa América

Komend weekend worden de kwartfinales in de Copa America afgewerkt. Als vrijdagavond topfavorieten Argentinië en Brazilië in...

Lees meer
21 december 2015     0 REACTIES

Duitsland treft Zweden in kwartfinale WK-vrouwen

Duitsland en Zweden staan zaterdag in de kwartfinales van de WK voor vrouwen in Frankrijk. De Zweedse...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën