Supercoppa Italiana
19/01/20212 reacties

Plaats je voorspelling voor de Italiaanse Superbeker Juventus vs Napoli

Plaats je voorspelling voor de Italiaanse Superbeker Juventus vs Napoli
Aanstaande woensdag wordt de Italiaanse Superbeker gehouden met Juventus en Napoli in de finale. Met de huidige landkampioen Juventus en bekerwinnaar Napoli in deze finale staat er een kraker van een wedstrijd op het menu waar de bookmakers torenhoge odds voor gereed hebben staan. Profiteer via VoetbalGokken.nl mee van de hoogste odds en de beste deals.

Andrea Pirlo: “Hoofd omhoog voor Supercoppa tegen Napoli”

Juventus gaat met een naar gevoel deze week van start. Afgelopen weekend ging uitwedstrijd tegen Inter in Milaan in rook op. De ploeg van trainer Andrea Pirlo verloor met 2-0 kansloos van de Milanese rivaal. “Het is een zware nederlaag, we hadden niet slechter kunnen spelen dan dit en het was onverwacht, maar we moeten ons hoofd omhoog doen en ons voorbereiden op woensdag, want dan spelen we om een echte prijs: de Supercoppa tegen Napoli”, zo probeert de trainer van Juventus de moed erin te houden in zijn voorbeschouwing.

“Klaar zijn voor Napoli”

Inter staat net als Napoli hoger geklasseerd in de Serie A dan Juventus, maar dat moet volgens trainer Pirlo niet veel uitmaken. Van Inter had gewonnen moeten worden en dat geldt ook voor de Superbeker wedstrijd tegen Napoli vindt Pirlo. “Er zijn geen excuses voor ons. Woensdag moeten wij weer klaar zijn voor Napoli. Wij zijn Juventus en weten dat wij een sterk team zijn”, aldus de Juve-trainer in Sky Sport Italia.

Gennaro Gattuso: “Goede prestatie tegen Juventus nodig”

Napoli beleefde een heel ander weekend. Met 6-0 werd er in Napels gewonnen van Fiorentina en dat resultaat doet de ploeg van trainer Gennaro Gattuso volgens eigen zeggen goed. “Het was een geweldige prestatie. Woensdag tegen Juventus hebben we er nog zo één nodig”, glimlacht de coach van Napoli.

“Trofeeën zijn altijd belangrijk”

Gattuso weet dat een Supercoppa finale tegen Juventus een ander verhaal is dan een competitiewedstrijd tegen een middenmoter. Woensdag moet alles uit de kast gehaald worden om van Juve te winnen. “Trofeeën zijn altijd belangrijk. We spelen tegen een erg goed team dat negen jaar lang deze prijs heeft gewonnen. We weten dat ze iets meer kunnen hebben dan wij. We hebben groot respect voor Juve”, besluit Gattuso de persconferentie.

Statistieken

De Supercoppa bekerwedstrijd is te vergeleken met de Johan Cruijff Schaal in Nederland. De huidige landskampioen neemt het dan op tegen de winnaar van het bekertoernooi (Coppa Italia). Juventus won deze prijs het vaakst van alle Italiaanse ploegen.In totaal staan er al acht van deze trofeeën in de prijzenkast van de Oude Dame. De ploeg uit Napels won de prijs twee keer. Vorig jaar was het SS Lazio die deze beker won.

Head 2 Head

De laatste keer dat Juventus tegen Napoli speelde is inmiddels ruim een half jaar geleden. De finale van de Coppa Italië werd ook tussen deze twee teams uitgevochten. Het was Napoli die na penalty’s de finale naar zich toe trok waardoor het nu weer Juventus aantreft in de finale van de Superbeker.

Huidige vorm Juventus

In de Serie A staat Juventus pas vijfde in het rijtje en kan met 33 punten koploper AC Milan dat veertig punten heeft moeizaam bijbenen. Afgelopen weekend verloor de ploeg van trainer Pirlo met 2-0 van de nummer twee Internazionale. Een wedstrijd eerder werd er nog gewonnen van Sassuolo dat achtste staat in de Italiaanse Serie A.

Huidige vorm Napoli

Napoli begon de week met een voortreffelijke zege op Fiorentina. De nummer drie van de competitie versloeg de nummer veertien met 6-0 in Napels. Met 34 punten is Napoli gelijkwaardig aan Juventus dat een punt minder heeft. Twee weken geleden ging de ploeg van trainer Gattuso thuis nog onderuit tegen Spezia (1-2) een ploeg dat op de dertiende plek staat.

Lappenmand

De kans is klein dat we Mathijs de Ligt zullen zien optreden tegen Napoli. De verdediger kan er door gezondheidsproblemen niet bijzijn. Dat geldt ook voor Alex Sandro en Juan Cuadrado. Paulo Dybala heeft last van een binnenbandblessure en kan de finale van de Superbeker ook niet spelen.Napoli-trainer Gattuso kan ook niet over al zijn spelers beschikken. Middenvelder Fabian Ruiz heeft gezondheidsklachten en moet afhaken voor de Superbeker wedstrijd van woensdag. Victor Osimhen heeft een schouderblessure en verdediger Kevin Malcuit kan door een kuitprobleem ook niet aansluiten.

Prognose

Juventus en Napoli zijn aan elkaar gewaagd. Wij houden het op een gelijkspel en verwachten dat er pas in de verlenging van de wedstrijd een winnaar van het veld zal stappen. Denk jij het beter te weten? Check hieronder alvast de gemiddelde quoteringen van de TOTO en maak de kansrijkste deal via VoetbalGokken.nl!

Quoteringen Juventus – Napoli

Dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn weten ook de bookmakers en dat resulteert zich in gelijkwaardige quoteringen. De hoogste odd die er in het 1X2 spelsysteem te vinden is voor deze wedstrijd staat genoteerd bij een gelijkspel. Mocht er binnen de reguliere speeltijd geen ploeg de schaal omhoog houden, dan wordt er x 3.45 keer de inleg uitgekeerd aan alle spelers die een gelijkspel op het wedstrijdstrookje van de TOTO hadden ingevuld.De quoteringen voor een winnende ploeg zijn ook niet mis. Wint Napoli volgens jou? Dan kun je rekenen op een uitbetaling van x 2.80 keer de inleg als de ploeg uit Napels ook echt wint. Wint Juventus deze prijs voor de negende keer, dan wordt jouw speelbedrag met x 2.29 keer verhoogd.De Italiaanse Superbeker wedstrijd Juventus – Napoli wordt gespeeld op woensdag 20 januari om 21:00 uur op neutraal terrein het Mapei Stadium - Città del Tricolore te Reggio Emilia. Denk jij te weten welke ploeg deze prijs wint? Laat jouw voorspelling dan waardevol zijn via VoetbalGokken.nl bij de TOTO.

De beste Online Bookmakers