EK 2021
14/11/2014

Duitsland thuis tegen Gibraltar: orde op zaken stellen?

Duitsland thuis tegen Gibraltar: orde op zaken stellen?
Net als Nederland is Duitsland alles behalve goed begonnen aan de EK-kwalificatie. De wereldkampioen van 2014 verloor van Polen en speelde gelijk tegen Ierland in de laatste wedstrijd in oktober. Uit twee duels behaalden de Duitsers hierdoor maar één mager puntje. Tijd voor de Weltmeister om orde op zaken te stellen tegen Gibraltar.

Duitsland presteert matig in eerste wedstrijden na WK

Hoewel het spel lang niet altijd slecht was en Duitsland in grote delen van de wedstrijden de bovenliggende partij was, kon die Mannschaft niet overtuigen en dit omzetten in winst. Buurland Polen maakte optimaal gebruik van de vormdip bij de Duitsers door ze met 2-0 te verslaan in Polen. Voor Polen betekende dit een groot feest, aangezien Polen lange tijd niet van de grote broer wist te winnen. Daarbij komt nu ook nog eens kijken dat Duitsland de kersverse wereldkampioen is. Tegen Ierland leek het beter te verlopen voor de Duitsers, die met 2-1 leken te gaan winnen van de Ieren. Een lage tegengoal van de Ieren gooide echter roet in het eten, waardoor Duitsland nu op 4 punten derde staat. In de eerste wedstrijd won het alleen van Schotland.

Punten noodzakelijk voor Duitsland

De wedstrijd tegen Gibraltar is dus een belangrijke. Ook omdat het doelsaldo negatief is, 3 voor en 4 tegen. Als Duitsland met grote cijfers van de voetbaldwerg weet te winnen geeft dit niet alleen vertrouwen, maar kan dit in een later stadium ook de doorslag geven in de poule. Bovendien staan zowel Ierland als Polen boven Duitsland op dit moment met ieder zeven punten.Gibraltar doet voor spek en bonen mee in de poule. In de eerste drie wedstrijden incasseerde het land maar liefst 17 tegentreffers en vond het zelf nooit het net. Ook tegen Duitsland lijkt het een onmogelijke opgave om een punt uit het vuur te slepen, laat staan om te winnen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Duitsland – Gibraltar wordt op vrijdag 14 november 2014 om 20.45 uurgespeeld. Wat wordt het? Kan Duitsland zich herstellen na de nederlaag tegen Polen en de averij die het opliep tegen Ierland? Of weet Gibraltar de hele wereld te verbazen door en te scoren en een punt te pakken tegen de wereldkampioen? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers