EK 2021
24/06/2016

Frankrijk treft Ierland in knock-outfase EK

Frankrijk treft Ierland in knock-outfase EK
Frankrijk en Ierland spelen komende zondag in de achtste finale van het EK tegen elkaar. De Ieren hebben voor het eerst in de geschiedenis de groepsfase overleefd op een Europees kampioenschap. Een bijzonder moment voor de Ieren, maar ook zeker voor de bookmakers die hoge odds hebben klaargezet voor het Ierse-avontuur tegen gastland Frankrijk.

Didier Deschamps: “Ons doel is bereikt”

De Franse ploeg had al vrij snel het ticket voor de knock-outfase beet, maar bondscoach Didier Deschamps wil meer: “Ons eerste doel is bereikt: we staan als groepswinnaar in de achtste finales. Ik ben niet blind en weet ook dat er nog ruimte voor verbetering is. Nu begint er een tweede competitie voor ons”, blikt Deschamps vooruit op het duel tegen de Ieren bij HLN.nl.

Dimitri Payet: “We hebben een goede verdediging”

Dimitri Payet is onder de indruk van de defensieve krachten van het Franse elftal. Payet was zelf al twee duels belangrijk voor het team van bondscoach Deschamps. In de groepsfase heeft Frankrijk maar een doelpunt hoeven te slikken. Roemenië wist in de eerste EK-wedstrijd het net van de Fransen te raken. “We hebben een goede verdediging en het is niet alleen de laatste vier. We hebben een heel nieuw niveau bereikt, defensief gezien,” lichte Payet toe op V-Bal.nl. Doordat de verdediging van de Les Blues sterk is, wordt de druk volgens Payet voorin het veld minder opgevoerd. “Onze verdedigende inspanning hebben wel invloed op onze frisheid, maar ik krijg liever geen goal tegen en maak er zelf één in de 90e minuut dan dat we er twee of drie tegen krijgen en er drie of vier moeten maken,” aldus de Franse aanvaller.

Martin O’Neill: “Een prachtige uitdaging”

Ierland had niet verwacht de achtste finale te halen van het EK. Bondscoach Martin O’Neill gaf in een persconferentie afgelopen december aan niet echt gelukkig te zijn samen bij Italië, België en Zweden in de groep te komen. “We baalden toen even, maar moesten leren leven met de zware poule waarin we kwamen. We wisten dat we in elk geval één keer moesten winnen”, zegt O`Neill. “Ik weet zeker dat het een mooie wedstrijd wordt tegen Frankrijk. Een prachtige uitdaging.”

Robbie Brady: “Laat Frankrijk maar komen”

Ierland kon op eigen krachten door na de achtste finale. Volksheld Robbie Brady maakte tegen, het toch al geplaatste Italië, vlak voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd. Hierdoor kon Zweden de koffers pakken en mogen de Ieren zich klaarmaken voor het duel tegen de Fransen. Brady is al gelukkig met het historische moment dat Ierland de groepsfase heeft overleefd. “Deze overwinning is hoe dan ook verdiend. Dit betekent zoveel voor Ierland”, zegt Brady die niet bang is voor het Franse elftal. “Laat Frankrijk maar komen”, zegt de Ierse middenvelder. “We hebben fantastische resultaten neergezet in de voorbije twee jaar. Ik denk niet dat we angst hoeven te hebben voor een bepaalde ploeg. We kunnen ver komen.”888Sport: Ierland wint x 11.00!

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers zijn door ‘het dolle heen’ nu gastland Frankrijk tegen Ierland mag uitkomen. Het thuisland tegen het land met de beste supporters is reden voor de bookies om de odds extra scherp te zetten. Het Franse team is uiteraard de uitgesproken favoriet. Mocht Ierland toch een stunt uithalen en de Fransen vroegtijdig uitschakelen, dan staat er een dikke beloning klaar voor iedereen die hierop heeft ingezet. Een torenhoge odd van x 11.00 wordt uitgekeerd als Ierland dit duel wint. Voor een gelijkspel staat er een quotering van x 4.20 voor je klaar. Speel je liever op save dan kun je inzetten op winst voor de Fransen. De pre-wedstrijd quoteringen hiervoor is x 1.44. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Frankrijk – Ierland wordt gespeeld op zondag 26 juni om 15:00 uur in het Parc Olympique Lyonnais te Lyon. Kan Ierland een stunt uithalen en Frankrijk uit het EURO-2016 stoten? Speel mee en laat jouw voorspelling achter bij de beste bookmakers via VoetbalGokken.nl. Registreer je nu bij 888Sport en verdrievoudig als nieuwe speler (quotering gaat X3) jouw eerste weddenschap! Registreer je hier bij 888Sport[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers