EK 2021
28/06/2016

Polen richt pijlen op Portugal in kwartfinale EURO 2016

Polen richt pijlen op Portugal in kwartfinale EURO 2016
Polen komt aanstaande donderdag tegenover Portugal te staan in de kwartfinales van het EK-2016. De bookmakers gaan voor winst van de Portugezen. Ajax-aanvaller Arkadiusz Milik hoopt met zijn team Portugal naar huis te kunnen sturen. “Op papier zijn zij de favorieten, maar niemand is onklopbaar. We zullen er alles aan doen om de halve finales te bereiken”, aldus de Poolse aanvaller.

Milik: Enkel de winst is nu belangrijk

Het Poolse team beschikt over een sterk verdedigend elftal dat op dit toernooi nog maar één tegendoelpunt heeft gehad. Arkadiusz Milik en Robert Lewandowski hebben de grootste moeite om het net van de tegenpartij te raken, maar dat deert de Polen tot nu toe niet. “Enkel de winst is belangrijk”, zegt Ajax-spits Milik vooraf. “Wij spelen altijd voor de zege en gaan er alles aan doen om de halve finales te halen.” Dat de kwartfinale tegen Portugal is, maakt Milik dan ook niet bang. “Op papier zijn zij de favorieten, maar niemand is onklopbaar. We zullen er alles aan doen om de halve finales te bereiken.”

Fonte: “Hij heeft enorm veel kwaliteit”

Terwijl Polen de outsider is voor deze wedstrijd, waakt de Portugese verdediger José Fonte vooral voor onderschatting en dan met name voor de Poolse spits Lewandowski. “Hij heeft enorm veel kwaliteit, maar wij hebben een goede technische staf die hard werkt om ons alle informatie te geven”, aldus Fonte. “We moeten ons beste niveau halen. Ik speel in een competitieve competitie, met spitsen van topkwaliteit en Lewandowski is zo’n spits. We moeten opletten”, zegt Fonte over de doelpuntenmachine van Polen. “Het zal een lastige wedstrijd worden tegen Polen. Zij hebben de kwartfinale bereikt en dat is omdat ze kwaliteit hebben. Ze hebben het bewezen, maar wij zijn er klaar voor. We moeten ons goed voorbereiden”, aldus Fonte in Voetbalzone.

Santos: “Dat wordt een loodzware wedstrijd”

Ook de Portugese bondscoach Fernando Santos verwacht een helse strijd tegen Polen. “Dat wordt een loodzware wedstrijd. We moeten ons goed voorbereiden. We willen er een mooie wedstrijd van maken, maar dat is niet altijd nodig om toernooien te winnen”, aldus Santos. “We zijn nu voorzichtig optimistisch, want we hebben een moeilijke wedstrijd voor de boeg tegen Polen”, aldus Fernando Santos.De winnaar van deze wedstrijd treft in de halve finale de winnaar van het duel dat België vrijdag afwerkt tegen Wales. Bij de bookies zijn de Belgen inmiddels topfavoriet (Top-3). Een gok op eindwinst voor de Rode Duivels levert een mooie bonus op. Speel via 888Sport op het duel van Portugal en ontvang een extra hoge uitkering bij Portugese winst!

Pre-wedstrijd quoteringen Polen - Portugal

De pre-wedstrijd quoteringen voor Portugal - Polen zijn voor deze kwartfinale interessant ingeschaald. De bookmakers zien voor zowel Cristiano Ronaldo als Robert Lewandowski een kans om door te stoten naar de laatste vier. Zo wordt winst van Portugal met een quotering van x 2.25 aangenaam beloond. Een gelijkspel wordt x 3.00 je inleg beloond en winst van Polen krijgt een zeer hoge x 4.00 quotering mee. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De kwartfinale Polen – Portugal wordt gespeeld op donderdag 30 juni om 21:00 uur in het Franse stadion Vélodrome. Wie gaat er volgens jou door naar de halve finale? Speel mee en maak deze kwartfinale extra spannend door in te zetten bij onze bookies![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers