Website
19/11/2022

VoetbalGokken lanceert TV reclame tijdens WK 2022

VoetbalGokken lanceert TV reclame tijdens WK 2022

VoetbalGokken.nl komt rond het WK 2022 met een nieuwe reclamecampagne voor televisie. De reclame richt zich tot alle WK specialisten van Nederland. Ga jij namelijk je voetbalkennis inzetten en voorspellen bij een bookmaker tijdens het WK? Speel dan wel veilig! Vergelijk bookmakers daarom via het voor Nederland 100% legale aanbod op VoetbalGokken.nl. Zokies je altijd uit officiële goksites met licentie voor Nederland en ben je beschermt door de KSA als toezichthouder!

Wedden dit WK? Speel wél veilig!

Wedden op het WK voetbal? Kies uit een veilig en legaal aanbod voor Nederland. Met deze boodschap lanceert VoetbalGokken.nl rond het WK voetbal in Qatar de nieuwe reclamecampagne.

"Met voetbal ben jij natuurlijk dé specialist die altijd alles beter weet... Dit WK dan zeker ook?"

WK weddenschappen plaatsen is toegestaan bij het voor Nederland gereguleerde aanbod. Je doet dit als Nederlandse speler daar veilig en onder streng toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit. De toezichthouder vanuit de overheid kan zo alle consumenten goed beschermen en garanderen van een goed aanbod in goksites. Daarnaast blijft er toezicht op problematisch speelgedrag en is er toezicht op eerlijk spelverloop wat hierdoor gewaarborgd is.

Vergelijk veilig met VoetbalGokken.nl

Vergelijk het Nederlandse aanbod van bookmakers op VoetbalGokken.nl en kies uit het officiële aanbod van goksites. De websites die worden getoond in het vergelijkingsoverzicht bezitten allemaal een licentie vanuit de Kansspelautoriteit en kunnen daardoor als veilig en legaal worden gezien.

Het spotje van VoetbalGokken.nl zal vanaf 14 november op TV te zien zijn en tevens rondom de WK wedstrijden die dagelijks zullen worden uitgezonden op NPO1. Heb je geen zin om te wachten en wil je de reclame nu alvast zien? Check hem hier!

Bekijk hier de nieuwe commercial:

* De televisiereclame wordt gedurende het WK voetbal 2022 uitgezonden op zenders NPO 1, 2 en 3 en RTL (Ad Alliance).

De beste Online Bookmakers