Champions League
15/04/20199 reacties

Ajax vol vertrouwen naar Juventus in Champions League

Ajax vol vertrouwen naar Juventus in Champions League
Aanstaande dinsdag gaat Ajax in Turijn met Juventus uitmaken welke ploeg er doorstoomt naar de halve finale van de Champions League. Door het gelijkspel (1-1) van afgelopen woensdag in Amsterdam maken de Ajacieden nog volop kans om zich bij de laatste vier te scharen. VoetbalGokken blikt alvast vooruit naar deze veel besproken wedstrijd in de Allianz Arena. Ook bij TOTO staan ze in de startblokken en zij hebben speciaal voor jou de pre-wedstrijdquoteringen flink opgeschroefd!

Erik ten Hag: “Alles kan nog in de return”

Het Champions League-sprookje is nog steeds niet uit voor Ajax. Afgelopen woensdag wist het team van trainer Erik ten Hag het Italiaanse op 1-1 te houden. Na de goal van Cristiano Ronaldo maakte Davis Neres vlak de rust de bevrijdende gelijkmaker. Toch is Ten Hag niet geheel tevreden. “Het is niet direct de uitslag waar je op hoopt. Maar het is wel een resultaat,” aldus Ten Hag tegenover de verslaggever van Veronica. Desondanks ziet de trainer van Ajax wel genoeg kansen om in Turijn de halve eindstrijd te bereiken. “Er zit nog van alles in”, stelt de coach vast.

Matthijs de Ligt: “In Turijn is Juventus heel sterk”

Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt heeft na de 1-1 in eigen stadion het vizier al op de return in Turijn staan. “We weten dat we in de tweede wedstrijd alles moeten geven. In Turijn is Juventus heel sterk, dat is bij iedereen bekend”, zo zegt De Ligt in Het Parool. Volgens de aanvoerder liggen er nog voldoende kansen voor zijn team in de Italiaanse voetbalstad. “Ajax heeft veel potentie. Vooral in de Champions League komt dat er heel goed uit. We staan niet voor niets in de kwartfinale. We hebben ook in Madrid bewezen dat het kan”, steekt De Ligt zijn ambities niet onder stoelen of banken.

Lasse Schöne: “Ik geef ons een goede kans”

Lasse Schöne was na de wedstrijd in Amsterdam wat teleurgesteld, maar kijkt net als De Ligt met een positieve blik vooruit naar de wedstrijd van dinsdag. “Wij hebben ons dit seizoen in Europa in bijna alle uitwedstrijden laten zien”, kijkt Schöne terug op uitwedstrijden tegen Benfica, Bayern München en Real Madrid. “Ik geef ons best een goede kans om door te gaan naar de halve finales. Ja, dat meen ik echt, maar natuurlijk is Juventus wel een heel goede ploeg”, zegt de Deen in dezelfde krant.

Joël Veltman: “We zijn nog lang niet uitgeschakeld”

Joël Veltman heeft tien maanden lang moeten herstellen een zware knieblessure. De verdediger is dan ook blij de kwartfinales met Ajax mee te mogen maken. “Hier doe je het allemaal voor”, zegt Veltman met een lach op zijn gezicht. “We zijn overeind gebleven en ook wel meer dan dat. Ook al is die 1-1 beter voor Juventus dan voor Ajax, we zijn nog lang niet uitgeschakeld”, benadrukt Veltman.

“Krijgen weer met Ronaldo te maken”

Het enige doelpunt van Juventus kwam van Ronaldo vlak voor rust. De Portugees was uitgeweken naar het centrum van de aanval en kreeg de ruimte om te scoren. “Dat was jammer”, erkent de verdediger. “We moeten goed kijken hoe hij dat aanpakte. Want dinsdag krijgen we weer met hem te maken”, is de vleugelverdediger eerlijk.

Blesuren en schorsing

Voor Erik ten Hag is de zorg om de basisspelers met een gele kaart groter dan het aantal spelers met een blessure. Alleen Carel Eiting kampt met een (knie)blessure wat nog te overzien is. Ten Hag is op zijn hoede voor een mogelijke tweede rode kaart in Turijn bij Frenkie de Jong of Lasse Schöne. De Ajacied Nicolás Tagliafico moet in Turijn al een schorsing uitzitten en kan dus niet opgesteld worden door de trainer.Daarentegen heeft Noussair Mazraoui zijn schoring uitgezeten en kan dinsdag wel weer meespelen. Bij de Italiaanse trainer Massimiliano Allegri is de zorg om de geblesseerden wat groter. Het gemis van spelers Emre Can, Blaise Matuidi en Giorgio Chiellini zal het meest voelbaar zijn. Van deze drie spelers speelden alleen de Franse internationale Blaise Matuidi in Amsterdam mee. Hij viel tijdens die wedstrijd geblesseerd uit.

Massimiliano Allegri: “Dit biedt perspectief voor dinsdag”

Juventus-trainer Massimiliano Allegri stond er wel even van te kijken dat zijn ploeg niet instaat was om Ajax thuis uit te schakelen, maar de trainer heeft goede moed voor de return in Turijn. “Uiteindelijk mogen we blij zijn met het gelijkspel”, zegt Allegri tegen de verzamelde wereldpers. “Dit biedt perspectief voor onze thuiswedstrijd van dinsdag. Al zijn we er nog lang niet.”

“Ajax heeft ons onder druk gezet”

De Italiaanse trainer is onder de indruk van de club uit Amsterdam en weet wat zijn ploeg te wachten staat. “Ajax heeft ons erg onder druk gezet. Ze speelden geweldig in kleine ruimtes. Wij hebben verdedigd zoals misschien alleen Italianen dat kunnen. Ik had graag gezien dat we er ook iets vaker beter uit waren gekomen, maar dinsdag krijgen we weer een kans”, besluit Allegri zijn voorbeschouwing.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Juventus - Ajax

Bij de bookmaker TOTO zijn de pre-wedstrijdquoteringen voor de return van Ajax in Turijn om de vingers bij af te likken. Winst van Juventus krijgt met x 1.64 keer de inleg al een hoge quotering mee. Weet Ajax te stunten in het Allianz stadion van Juve, dan wordt het dolle pret voor diegenen die hierop hebben ingezet. De odds voor winst van Ajax staan op x 4.95 keer je inleg. De hoogste van dit duel! Een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem op x 3.70 keer het speelbedrag.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De return van de kwartfinale in de Champions League tussen Juventus - Ajax wordt gespeeld op dinsdag 16 april om 21:00 uurin het Allianz stadion te Turijn. Heeft Ajax de kracht om het grote Juventus voor eigen publiek uit het Miljoenenbal te ketsen of vinden de Amsterdammers in Italië hun Waterloo? Kijk op naar de meest actuele odds van TOTO en speel mee!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers