Over ons

Het verhaal achter VoetbalGokken.nl

VoetbalGokken.nl is begonnen in 2012 en bestaat inmiddels langer dan 10 jaar. Onze website is opgericht vanuit een behoefte om het voorspellen van voetbalwedstrijden en plaatsen van weddenschappen makkelijker, veiliger en zo transparant mogelijk te maken. Onze informatie delen wij aan bezoekers vanaf 18 jaar en ouder. Het team van VoetbalGokken.nl plaatst geregeld zelf een wedje en informeert over deze ervaringen via de website. Bezoekers op onze website zijn veelal andere voetbalgokkers en mensen met interesse in het voorspellen van voetbalwedstrijden. Door kennis en ervaringen in onze community te delen - zoals bijvoorbeeld wedstrijden analyseren en het delen van wedtips - streven we naar een hoger potentieel en het elkaar versterken met voorspellen.

Betrouwbaar vergelijken

Met een wildgroei en toename aan verschillende bookmakers wereldwijd – waaronder helaas ook een hoop dubieuze partijen – is het online lastig te kiezen voor een geschikte bookmaker. Wij vonden dat dit beter moest en beter kan! Onder deze filosofie is dan ook de website VoetbalGokken.nl opgezet. Dagelijks voorzien wij inmiddels duizenden mensen van een betrouwbaar bookmaker overzicht van gokbedrijven die in het bezit zijn van een Nederlandse licentie. Deze aanbieders bieden legaal sportweddenschappen aan en zijn toegelaten door de Nederlandse Kansspelautoriteit onder strenge voorwaarden en controles. Je vergelijkt en kiest een bookmaker dan ook veilig wanneer je wilt online gokken via het overzicht op VoetbalGokken.nl. Dat maakt het kiezen van een betrouwbare partij direct een stuk makkelijker! Oftewel: Via VoetbalGokken.nl vergelijk je dus alleen uit 100% legale goksites met een licentie voor Nederland

VoetbalGokken vergelijkt alleen legale Nederlandse aanbieders voor wedden op voetbal!

Ervaring en kennis

Het VoetbalGokken team bestaat uit een groep enthousiaste voetbalfans met een bijzondere fascinatie voor het voorspellen van voetbalwedstrijden. Het VG-team is met jarenlange ervaring gespecialiseerd in het plaatsen van online voetbalweddenschappen, bij een breed aantal bookmakers. We kunnen stellen dat het gros van de zaken die zich voortdoen bij wedden op voetbal bij ons weleens de revue zijn gepasseerd.

Veiligheid en kwaliteit voorop!

VoetbalGokken.nl staat ten alle tijden voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze website, de geselecteerde bookmakers en informatie die wij op de website tonen is met grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, naar beste kennis en weten. De bedrijven (bookmakers) die wij laten zien zijn uitgebreid getest, gecontroleerd, beschikken allemaal over een officiele licentie en zijn daardoor betrouwbaar bevonden voor de Nederlandse markt.

Zorgvuldig samengesteld

VoetbalGokken.nl vergelijkt en selecteert enkel een voor Nederland toegestaan aanbod van kansspelwebsites. Het beschikbare aanbod in onze vergelijkingen biedt de mogelijkheid legaal voetbalweddenschappen - onder strenge regelgeving en voorwaarden - als Nederlandse consument te plaatsen. Wij tonen via onze website en de vergelijkingen alleen aanbieders die in het bezit zijn van een geldige en officiele licentie. Deze licentie wordt verstrekt vanuit de Kansspelautoriteit Nederland (KSA). Het zorgvuldig samengestelde overzicht van aanbieders toont – mede na onze eigen strenge en uitvoerige controleprocedures - alle voor Nederland beschikbare en betrouwbaar kansspelwebsites. Hierbij hebben wij op onze website zelf ook aanvullende voorwaarden gesteld. Zo moet bijvoorbeeld het getoonde aanbod ook weldegelijk de mogelijkheid aanbieden voor wedden op voetbal. Anders kom je er bij ons niet op!

De Kansspelautoriteit Nederland is onderdeel van de Nederlandse overheid en ziet toe op een eerlijk kansspelaanbod en het terugdringen van kansspelverslaving. De KSA hanteert daarbij strikte regels richting de licentiehouders. De toezichthouder probeert op deze manier het Nederlandse aanbod van bookmakers zo veilig mogelijk te kunnen aanbieden op een gereguleerde markt.

Speel altijd veilig onder toezicht en strenge wet- en regelgeving

Vergoeding dienstverlening

De VoetbalGokken.nl website - waaronder het geselecteerde aanbod van bookmakers in het vergelijkingsoverzicht - wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. De website wordt dagelijks via informatievoorziening en regelmatige updates consequent onderhouden. Het website onderhoud heeft aanzienlijke kosten tot gevolg. Deze kosten worden o.a. vergoed vanuit inkomsten op de website. Zo ontvangen wij een geldelijke vergoeding voor onze dienstverlening via internet. Deze vergoeding kan bestaan uit een commissie van de kansspelaanbieders waarmee wij zaken doen. Een dergelijke vergoeding heeft geen absolute invloed op de beoordeling en bij constateren van negatieve bevindingen bij een aanbieder. Een negatieve beoordeling en/of onbetrouwbare ervaring(en) heeft meermaals tot significant lagere beoordeling geleid. En in sommige gevallen zijn partijen minimaal of zelfs geheel niet meer getoond in het vergelijkingsoverzicht en verdere website. VoetbalGokken haalt ook inkomsten uit banners en advertorials.

Tegengaan van kansspelverslaving

Bij online gokken ligt risicovol gedrag met spelen en het mogelijk ontstaan van kansspelverslaving altijd op de loer. Ter preventie proberen wij hierin onze verantwoordelijkheid te pakken en op verschillende manieren bezoekers voor deze risico's te waarschuwen en behoeden.

Op VoetbalGokken.nl proberen wij ondermeer via onze speel bewust pagina in een aantal overzichtelijke stappen verantwoord spelgedrag te benadrukken. Ook bieden wij op deze pagina en via het CIV (Centraal Informatiepunt Verslavingspreventie) bezoekers van nodige informatie te voorzien bij het ontstaan en voorkomen van kansspelverslaving. Wij verwijzen ook door naar goed aangeschreven professionele instanties ter ondersteuning van hulp bij kansspelverslaving.

Daarnaast worden onze bezoekers op iedere pagina van de website duidelijk gewezen en voorzien van risicowaarschuwingen. Zo vermelden wij in onze website footer in duidelijke taal: "Gokverslaving? Zoek hulp!", waarbij het telefoonnummer van Kansspel Loket duidelijk staat vermeld. Via Kansspel Loket kunnen bezoekers en spelers bij het ontstaan van probleemgedrag anoniem hulp zoeken, vragen stellen en informatie inwinnen omtrent kansspelverslaving en probleemgedrag bij gokken.

Scherp op laatste ontwikkelingen

Als kenners van de kansspelmarkt, maar ook mede via onze communitie is er nauw contact met onze leden/bezoekers en is het team van VoetbalGokken snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot gokken op voetbal en de Nederlandse gereguleerde markt. Zijn er bijzonderheden of is er belangrijke nieuwe informatie te delen? Op VoetbalGokken.nl ben je snel op de hoogte!

Wil je contact opnemen met het team van VoetbalGokken? Ga naar de helpdesk pagina en neem direct contact met ons op!

Naam en adres

Onze adresgegevens zijn:

E-mail: help[at]voetbalgokken.nl
Tel: +31 (0) 085 060 86 38
Post: Postbus 128, 6720 AC Bennekom

VoetbalGokken.nl is een geregistreerd handelsmerk en is als handelsnaam onderdeel van STProducties B.V.

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten via help[at]voetbalgokken.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

De beste Online Bookmakers