Over ons

Over VoetbalGokken.nl

VoetbalGokken.nl werd opgericht in 2012 en bestaat inmiddels alweer ruim 10 jaar. Ons platform is speciaal ontworpen om het voorspellen van voetbalwedstrijden en het plaatsen van weddenschappen gemakkelijker, veiliger en zo transparant mogelijk te maken voor Nederlandse gokliefhebbers. In Nederland is online gokken alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder. Als website moeten we ons houden aan strenge regels met betrekking tot het verstrekken van informatie over gokken, waaronder ook reclame valt. Wij richten onze website dan ook alleen op gebruikers van 24 jaar en ouder. We hebben deze leeftijdsgrens ingesteld vanwege de kwetsbaarheid van jongvolwassenen tussen 18 en 23 jaar voor de risico's van gokverslaving. Om hun bescherming te waarborgen, willen we liever voorkomen dat zij actief deelnemen aan kansspelen.

Kortom, VoetbalGokken.nl is bedoeld voor mensen van 24 jaar en ouder die geïnteresseerd zijn in het voorspellen van voetbalwedstrijden en plaatsen van weddenschappen.

Ons team plaatst zelf ook regelmatig weddenschappen. Hierdoor zijn we goed op de hoogte wat er allemaal speelt rondom wedden op voetbal.

Bovendien hebben we in de loop der jaren een enorme hoeveelheid wedstrijdanalyses en gegevens verzameld, waardoor we - op termijn - een waardevol hulpmiddel kunnen bieden met gedetailleerde informatie.

De gemiddelde bezoeker

Onze website heeft voornamelijk mensen aan die geïnteresseerd zijn in het voorspellen van voetbalwedstrijden. Ongeveer 79% van onze bezoekers is man en 21% is vrouw. We zijn blij dat zowel mannen als vrouwen onze website weten te vinden.

Om toegang te krijgen tot onze website, dien je minstens 24 jaar oud te zijn. Zodra je deze leeftijd bereikt, kun je je registreren en lid worden van onze community, ClubVG! Zodra je deelneemt aan onze website, krijg je automatisch coins toegewezen op basis van je activiteit. Coins zijn waardevolle punten die je kunt verzamelen door betrokken te zijn bij onze bruisende ClubVG-community. Je spaart coins automatisch op je account en kunnen in de store voor leuke producten worden ingewisseld.

Bij ClubVG draait alles om het delen van kennis en ervaringen, met als doel ons potentieel te vergroten en elkaar te versterken bij het doen van voorspellingen. Aarzel dus niet om jouw wedtips en voetbalkennis op de website te delen!

Betrouwbaar vergelijken

Met de toenemende wildgroei aan bookmakers over de hele wereld, helaas ook inclusief dubieuze partijen en soms zelfs opdringerig, wordt het steeds moeilijker om online een geschikte en legale bookmaker te kiezen. Voor ons is dit een herkenbaar probleem en bedachten een oplossing door de website VoetbalGokken.nl op te richten. Je vind hier een actueel aanbod van legale aanbieders voor online gokken in Nederland. En dat zonder al te veel poespas, maar juist duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Wil je dus spelen bij een betrouwbare kansspelaanbieder in Nederland? Bij ons maak je altijd een verantwoorde keuze, bij een kansspelaanbieder die is toegestaan voor Nederland!

VoetbalGokken vergelijkt alleen 100% legale goksites met licentie voor Nederland

Ervaring en kennis

Het VoetbalGokken team bestaat uit een groep enthousiaste voetbalfans met een bijzondere fascinatie voor het voorspellen van voetbalwedstrijden. Het VG-team is met jarenlange ervaring gespecialiseerd in het plaatsen van online voetbalweddenschappen, bij een breed aantal bookmakers. We kunnen stellen dat het gros van de zaken die zich voortdoen bij wedden op voetbal bij ons weleens de revue zijn gepasseerd.

Analyses en expert voorspellingen

VoetbalGokken.nl bestaat langer dan tien jaar en heeft over deze periode steeds meer kennis opgedaan. Neem als voorbeeld het analyseren van een voetbalwedstrijd, waarbij we alle voor ons relevante wedstrijddata kunnen uitlezen en hoog potentiele weddenschappen en de verwachte voorspellingen hierbij voor ons inzichtelijk worden.

Alle voetbalwedstrijden en verschillende mogelijke uitkomsten worden per wedstrijd, per seizoen apart bijgehouden en geeft zodoende een steeds verfijnder beeld in de statistieken. Hieruit kunnen vervolgens resultaten, per team worden opgehaald en bijvoorbeeld met elkaar worden vergeleken. Dit is natuurlijk waardevolle en bruikbare informatie voor het doen van een weloverwogen weddenschap met poging tot het zo  juist mogelijk voorspellen.

...maar pas ook op!

Maar er kleeft tegerlijkertijd ook een andere kant aan het bekijken en basseren op eerder gespeelde wedstrijden. De behaalde resultaten uit het verleden bieden namelijk geen enkele garantie voor uitslagen in de toekomst. Onze voorspellingen op VoetbalGokken.nl geeft enkel een door ons gemaakte verwachting. Het laat mogelijke bijzonderheden en/of patronen zien bij teams, maar heeft geen gegarandeerde uitwerking op toekomstige wedstrijden.

Een snelle greep met diverse elementen waarom wedstrijddata uit het verleden en toekomstige wedstrijden ook geheel los van elkaar staan:

Andere samenstelling van het voetbalteam, coach is vervangen of vaart andere koers, blessures, strubbelingen in het team of (management) voetbalclub en menig andere zaken die kunnen meespelen. Of om het eenvoudig te zeggen, ‘gewoon een slechte dag hebben’ en daardoor wellicht wel een ander resultaat behalen dan te doen gebruikelijk. Het is en blijft sport en dat is ook het mooie van sport natuurlijk! Wees je bewust hiervan en staar je nooit volledig blind op de gedeelde voorspellingen die worden gegeven via onze platform.

Veiligheid en kwaliteit voorop!

VoetbalGokken.nl staat ten alle tijden voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze website, de geselecteerde bookmakers en informatie die wij op de website tonen is met grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, naar beste kennis en weten. De bedrijven (bookmakers) die wij laten zien zijn uitgebreid getest, gecontroleerd, beschikken allemaal over een officiele licentie en zijn daardoor betrouwbaar bevonden voor de Nederlandse markt.

Zorgvuldig samengesteld

VoetbalGokken.nl vergelijkt en selecteert enkel een voor Nederland toegestaan aanbod van kansspelwebsites. Het beschikbare aanbod in onze vergelijkingen biedt de mogelijkheid legaal voetbalweddenschappen - onder strenge regelgeving en voorwaarden - als Nederlandse consument te plaatsen. Wij tonen via onze website en de vergelijkingen alleen aanbieders die in het bezit zijn van een geldige en officiele licentie. Deze licentie wordt verstrekt vanuit de Kansspelautoriteit Nederland (KSA). Het zorgvuldig samengestelde overzicht van aanbieders toont – mede na onze eigen strenge en uitvoerige controleprocedures - alle voor Nederland beschikbare en betrouwbaar kansspelwebsites. Hierbij hebben wij op onze website zelf ook aanvullende voorwaarden gesteld. Zo moet bijvoorbeeld het getoonde aanbod ook weldegelijk de mogelijkheid aanbieden voor wedden op voetbal. Anders kom je er bij ons niet op!

De Kansspelautoriteit Nederland is onderdeel van de Nederlandse overheid en ziet toe op een eerlijk kansspelaanbod en het terugdringen van kansspelverslaving. De KSA hanteert daarbij strikte regels richting de licentiehouders. De toezichthouder probeert op deze manier het Nederlandse aanbod van bookmakers zo veilig mogelijk te kunnen aanbieden op een gereguleerde markt.

Speel altijd veilig onder toezicht en strenge wet- en regelgeving

Vergoeding dienstverlening

De VoetbalGokken.nl website - waaronder het geselecteerde aanbod van bookmakers in het vergelijkingsoverzicht - wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. De website wordt dagelijks via informatievoorziening en regelmatige updates consequent onderhouden. Het website onderhoud heeft aanzienlijke kosten tot gevolg. Deze kosten worden o.a. vergoed vanuit inkomsten op de website. Zo ontvangen wij een geldelijke vergoeding voor onze dienstverlening via internet. Deze vergoeding kan bestaan uit een commissie van de kansspelaanbieders waarmee wij zaken doen. Een dergelijke vergoeding heeft geen absolute invloed op de beoordeling en bij constateren van negatieve bevindingen bij een aanbieder. Een negatieve beoordeling en/of onbetrouwbare ervaring(en) heeft meermaals tot significant lagere beoordeling geleid. En in sommige gevallen zijn partijen minimaal of zelfs geheel niet meer getoond in het vergelijkingsoverzicht en verdere website. VoetbalGokken haalt ook inkomsten uit banners en advertorials.

Tegengaan van kansspelverslaving

Bij online gokken ligt risicovol gedrag met spelen en het mogelijk ontstaan van kansspelverslaving altijd op de loer. Ter preventie proberen wij hierin onze verantwoordelijkheid te pakken en op verschillende manieren bezoekers voor deze risico's te waarschuwen en behoeden.

Op VoetbalGokken.nl proberen wij ondermeer via onze speel bewust pagina in een aantal overzichtelijke stappen verantwoord spelgedrag te benadrukken. Ook bieden wij op deze pagina en via het CIV (Centraal Informatiepunt Verslavingspreventie) bezoekers van nodige informatie te voorzien bij het ontstaan en voorkomen van kansspelverslaving. Wij verwijzen ook op verschillende duidelijke plekken door naar goed aangeschreven professionele instanties ter ondersteuning van hulp bij kansspelverslaving.

Daarnaast worden onze bezoekers op iedere pagina van de website duidelijk gewezen en voorzien van risicowaarschuwingen. Zo vermelden wij in onze website footer in duidelijke taal: "Gokverslaving? Zoek hulp!", waarbij het telefoonnummer van Kansspel Loket duidelijk staat vermeld. Via Kansspel Loket kunnen bezoekers en spelers bij het ontstaan van probleemgedrag anoniem hulp zoeken, vragen stellen en informatie inwinnen omtrent kansspelverslaving en probleemgedrag bij gokken.

<div ><iframe id="hlab" src="https://app.hypermedialab.com/embed/65f33e8fa892995ef392376a" width="100%" height="100%" frameBorder="0" allowfullscreen ></iframe></div>

Scherp op laatste ontwikkelingen

Als kenners van de kansspelmarkt, maar ook mede via onze communitie is er nauw contact met onze leden/bezoekers en is het team van VoetbalGokken snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot gokken op voetbal en de Nederlandse gereguleerde markt. Zijn er bijzonderheden of is er belangrijke nieuwe informatie te delen? Op VoetbalGokken.nl ben je snel op de hoogte!

Heb je feedback of wil je contact opnemen met het team van VoetbalGokken? Ga naar de helpdesk pagina en neem direct contact met ons op!

Naam en adres

Onze adresgegevens zijn:

E-mail: help[at]voetbalgokken.nl
Tel: +31 (0) 085 060 86 38
Post: Postbus 128, 6720 AC Bennekom

VoetbalGokken.nl is een geregistreerd handelsmerk en is als handelsnaam onderdeel van STProducties B.V.

Klachten

Uiteraard doen wij ons uiterste best bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien je echter niet tevreden bent, een fout op de site of met een bepaalde klacht zit, vragen wij u dit ons direct te laten weten via help[at]voetbalgokken.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te behandelen.

De beste Online Bookmakers