Over ons

Het verhaal achter VoetbalGokken.nl

VoetbalGokken.nl vond zijn levenslicht in het jaar 2012. De website VoetbalGokken.nl is opgericht door een team van enthousiaste voetbalfanaten met puur de focus op het juist voorspellen van voetbalwedstrijden. Dit met als doel op lange termijn “succesvol” en “winstgevend” te zijn met een goed doordachte voetbalweddenschap. VoetbalGokken.nl is een onafhankelijke website die VOOR en DOOR liefhebbers van gokken op voetbalwedstrijden is opgezet. Vandaar dat onze slogan dan ook luidt: “VoetbalGokken.nl: Succesvol Gokken op Voetbalwedstrijden”.

Ontdek alle in’s & out’s van jouw voorspelling

VoetbalGokken.nl is een website die zijn bezoekers de informatieve kant van het voorspellen en voetbal gokken verschaft. VoetbalGokken.nl is daarmee puur informatief en er kunnen bij ons zelf dan ook geen daadwerkelijk weddenschappen worden afgesloten. Naast de vele handige tips en informatie, bieden wij een breed scala aan betrouwbare bookmakers. VoetbalGokken.nl - VERGELIJK. GOK. WIN!Deze bookmakers zijn uitgebreid door ons team en onze bezoekers zijn getest en beschikken allemaal over een Nederlandse vergunning. De bookmakers die wij tonen op onze website gaan vaak samen met zeer exclusief afgedwongen bonussen. Dit in combinatie met een eerlijk en uitgebreid verslag van alle in’s & out’s, plus- & minpunten, maakt het voor jouw als bezoeker snel duidelijk welke bookmaker het beste bij jou als speler past. Zo maak je via onze website snel een goede en veilige keuze uit een volledig Nederlands aanbod van bookmakers!

Gokken op voetbal was nog nooit zo populair

Gokken op voetbal is tegenwoordig helemaal in en wint alsmaar meer in populariteit. Vrijwel iedere voetballiefhebber doet het en heeft weleens een voetbalpoultje of een daadwerkelijke weddenschap of weddenschappen met geld ingezet! Naast de bijkomstigheid van het eventueel winnen van een mooi geldbedrag wordt voetbal er simpelweg gewoon leuker & nog spannender door.  Zelfs de normaal gesproken op het eerste oog saaie wedstrijden met teams die niet direct tot je favorieten behoren, zijn opeens een stuk aantrekkelijker en interessanter om naar te kijken en geld op in te zetten. Dit alles bij elkaar maakt voetbalgokken voor vele een perfecte combinatie van spanning, waar naast een spannende wedstrijd ook een leuk zakcentje mee te verdienen valt.

Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit

VoetbalGokken.nl staat ten alle tijden voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze website, de bookmakers en de informatie die wij tonen en aanbieden is met grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld naar beste kennis en weten. De bedrijven (bookmakers) die wij laten zien zijn uitgebreid getest, gecontroleerd en betrouwbaar bevonden. Daarbij laten wij op VoetbalGokken.nl alleen Nederlandse bookmakers zien met de juiste licenties afgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit, waardoor je met een gerust hart als Nederlander veilig kunt wedden op voetbal. Dit Nederlandse overheidsorganen ziet namelijk toe op een eerlijk kansspelaanbod en hanteert strikte regels richting de licentiehouders. Al met al staan wij voor een betrouwbaar en veilig Nederlands aanbod van bookmakers.

Door middel van onze community is er ook ‘nauw contact’ met onze bezoekers. Zo zijn wij vrijwel altijd per direct op de hoogte van de laatste perikelen en ontwikkelingen in de wereld van het gokken op voetbal.

De laatste voetbal gokken nieuwtjes

Dagelijks biedt VoetbalGokken.nl bezoekers het laatste nieuws over gokken op voetbal en voorziet van de meest relevante, up-to-date en actuele informatie die jij hiervoor moet weten om vol vertrouwen een weddenschap aan te kunnen gaan. Je wordt dagelijks bijgepraat over de verschillende top competities uit Europa, de hoogste en soms zeer exclusief afgedwongen inschrijfbonussen, die alleen gelden voor bezoekers van VoetbalGokken.nl. En vergeet natuurlijk niet te vergeten ons forum! Het VoetbalGokken forum biedt jou de mogelijkheid om 24/7 met elkaar de laatste informatie over voetbalwedstrijden en weddenschappen te wisselen.

Samen verslaan we de bookmaker!

Zoals gezegd is VoetbalGokken.nl een website die wordt gerund VOOR en DOOR liefhebbers van voorspellen van voetbalwedstrijden. Ons doel is dan ook samen met jou het de bookmakers zo lastig mogelijk te maken. De bookmakers houden op dagelijkse basis hun verwachtingen en voorspellingen bij van iedere sport- en voetbalwedstrijd. Op basis van deze analyse worden de waarden en hoogste van de quoteringen ingedeeld. Echter zit een bookmaker er zelf ook vrij regelmatig naast en dat biedt kansen voor de VoetbalGokken community! Door middel van al onze website tools proberen we daarom samen de bookmakers te verslaan!

Raadpleeg het VoetbalGokken Matchcenter

Het Matchcenter op VoetbalGokken.nl is iets waar we erg trots op zijn. Ons Matchcenter is een gebruiksvriendelijke omgeving waar gokkers op ieder moment van de dag – oftewel 24/7 – op de hoogste worden gehouden van interessante live-data van voetbalwedstrijden en bookmaker weddenschappen. Het Matchcenter biedt mogelijkheden tot het opzoeken van jouw gewenste voetbalwedstrijden en biedt vervolgens een legio aan informatie over deze wedstrijd. Deze informatie is handig en zeer bruikbaar en kan je vervolgens jouw weddenschap op baseren. Welke weddenschappen zijn opvallend en hebben hoge quoteringen? En welke bookmaker heeft de beste weddenschap en quotering voor mij? Of misschien laat je je wel inspireren in het Matchcenter door één van de vele interessantere weddenschap in onze eigen gemaakte voorselectie. Het Matchcenter biedt daarmee tal van opties en is dan ook een zeer fijne tool bij het succesvol wedden op voetbal.

De beste Online Bookmakers