Algemene voorwaarden

1. Algemene Voorwaarden

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

2. Het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer en opgestelde algemene voorwaarden.
3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, noch over de gevolgen die u als gebruiker zelf tot stand brengt.
4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten is niet toegestaan.
6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht en kan dan enkel met schriftelijke toestemming worden geautoriseerd.

2. Deelnemen aan Kansspelen op Internet

2.1 Het deelnemen aan kansspelen op internet door u als gebruiker is geheel eigen verantwoordelijkheid. Volgens de wet op kansspelen is het enkel gelicenseerde aanbieders toegestaan om kansspelen aan u aan te bieden. Op het moment dat u de website www.voetbalgokken.nl verlaat en u dus op een derde omgeving terecht komt dient u te zich te beseffen dat u buiten een website in een Nederlandse omgeving ook mogelijk op een buitenlandse website speelt en dat mogelijke acties en daaruit voortvloeiende gevolgen feitelijk buiten het Nederlands recht vallen. De meeste kansspelwebsites in het buitenland zijn gelicenseerd in het Verenigd Koninkrijk, Malta of Curacao en het lokaal recht is daar dan geldend. Wij streven altijd naar een betrouwbaar aanbod in kansspelen op www.voetbalgokken.nl en tonen daarom alleen aanbieders van kansspelen met een vergunning uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit. Hiermee trachten wij een veilig en betrouwbaar aanbod in kansspelen voor de Nederlandse consument via onze website(s) te kunnen aanbieden.

2.2 Als inwoner van de Nederlandse staat (houder van de Nederlandse Nationaliteit) bent u verantwoordelijk voor het opgeven van mogelijke winsten afkomstig uit kansspelen (op internet). De grens ligt op 449 euro. Over alle behaalde winst daarboven dient kansspelbelasting betaalt te worden, dat in Nederland op 29% ligt. Mogelijk wijzigt dit percentage of deze wetgeving. Houdt voor een actuele status hiervoor de daarvoor informatieve kanalen van overheidswegen altijd goed in de gaten.

2.3 Gezien het feit dat alle aanbieders die op www.voetbalgokken.nl worden gepromoot gelicenseerd zijn in Nederland, proberen wij kwaliteit van toezicht op eerlijkheid, verslaving en andere eisen die in Nederland van toepassing zijn en/of zouden kunnen gelden na te streven. Echter kunnen wij op het gebied van eerlijk spel en toezicht en veiligheid hier zelf als www.voetbalgokken.nl geen garanties voor bieden. Wij zijn een informatieve website en bieden zelf geen kansspelen aan. Let daarom als gebruiker te allen tijde zo goed mogelijk op wanneer u zich binnen derden omgevingen bevindt. Deze omgevingen dienen volgens onze mening voorzien te zijn van belangrijke certificaten die de veiligheid en eerlijkheid waarborgen, en die verslaving tegengaan door waarschuwingen aan te geven bij hoge stortingen, te lang achter elkaar spelen enz. Als informatieve website probeert www.voetbalgokken.nl hierin al een duidelijke schifting te maken door alleen partijen met een Nederlandse vergunning te tonen, maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor gebrek aan informatie of onjuistheid van informatie.

3. Wet op Kansspelen

3.1 In Nederland is er sinds 1964 een wet op de kansspelen. Voor meer informatie over deze wet bezoekt u deze overheidswebsite: https://wetten.overheid.nl/

3.2 Als inwoner van Nederlander en houder van de Nederlandse nationaliteit valt u onder de wet zo lang u hier in Nederland verblijft of vanuit hier acteert. Op deze website treft u links aan naar buitenlandse omgevingen en bevindt u zich op dat moment niet meer enkel binnen de kaders en omgevingen van de Nederlandse wet.

3.3. De wet op de Kansspelen wordt gehandhaafd en er vindt toezicht plaats door de Nederlandse Kansspelautoriteit. Het is de taak van de kansspelautoriteit, en niet van www.voetbalgokken.nl om toezicht te houden en prioriteitscriteria te formuleren op het kansspelwet. Dit betekent bijv. dat de kansspelautoriteit aanbieders van kansspelen die niet gelicenseerd zijn in Nederland in de gaten houdt en bij constatering van overtreding boetes kan opleggen. Dit kan bijv. gebeuren wanneer een dergelijke aanbieder zonder licentie vanuit Nederland opereert, een .nl domeinnaam aanhoudt, enz. U dient als gebruiker zelf waakzaam te zijn op dit soort websites en we verzoeken u ons hiervan op de hoogte te houden wanneer een website zich schuldig maakt aan bovenstaande zaken. Op www.voetbalgokken.nl vindt u alleen aanbieders van kansspelen met een vergunning uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit en trachten wij daardoor een hoog standaard in kansspelen voor wedden op voetbalwedstrijden te tonen aan onze bezoekers. Meer informatie over de Nederlandse Kansspelautoriteit en haar taken vindt u op de overheidswebsite: https://kansspelautoriteit.nl/

4. Deze website (www.voetbalgokken.nl)

4.1 www.voetbalgokken.nl is een website die informatie verstrekt over wedden op voetbal en de online aanbieders van sportweddenschappen. Onze website heeft een Nederlandse domeinnaam en is in de Nederlandse taal te lezen. Wij proberen ons zoveel mogelijk met onze Nederlandse domeinnaam www.voetbalgokken.nl op Nederlandse consument te richten. Echter is dit niet expliciet en uitsluitend en is het ons motto om alle Nederlands- en Vlaamssprekende mensen te informeren over kansspelen op het internet. Om een zo juist mogelijk aanbod in online kansspelen te kunnen belichten  richten wij ons specifiek voor de Belgische consument met onze Belgische extensie via de website www.voetbalgokken.be, op een voor België  gespecificeerd, gelicenseerd en daarmee toegestaan en legaal aanbod.

4.2 Links naar andere sites & Advertenties: www.voetbalgokken.nl maakt gebruik van advertenties van derden op www.voetbalgokken.nl ter ondersteuning van onze website. Sommige van deze adverteerders kunnen gebruik maken van web-technologieën, zoals cookies en web beacons op onze site. U dient zich als gebruiker hiervan bewust te zijn.

4.3 www.voetbalgokken.nl bevat links waarmee je www.voetbalgokken.nl verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. www.voetbalgokken.nl heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden u aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die u bezoekt te raadplegen.

4.4. www.voetbalgokken.nl is niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die u via onze site krijgt van derden. De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van ons.

4.5. Aansprakelijkheid en schade. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

4.6. Informatie op website www.voetbalgokken.nl. Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Mocht u informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij u ligt, verzoeken dit te melden aan de webmaster.

4.7 Indien u informatie tegenkomt die in uw ogen niet goed, volledig of actueel is, kunt u contact opnemen met de redactie van deze website ([email protected]). Wij stellen uw commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door uw bijdragen kunnen wij onze website verbeteren. Sterker nog, wij laten regelmatig en op verschillende manieren content (in de vorm van reacties enz.) toe van gebruikers. www.voetbalgokken.nl is een platform voor en door gebruikers.

4.8 Als aanvulling op onze Algemene Voorwaarden hebben wij duidelijke huisregels voor gebruik op www.voetbalgokken.nl opgesteld. Deze huisregels zijn onderdeel van onze Algemene Voorwaarden en zijn op een aparte pagina opgesteld om de sfeer op www.voetbalgokken.nl voor iedere gebruiker leuk en plezierig te houden.

5. Bonusvoorwaarden en bonusgeld rondspelen

5.1 Op www.voetbalgokken.nl worden diverse aanbieders getoond waarbij verschillende bonussen worden aangeboden aan nieuwe- en bestaande spelers. Bonussen worden door aanbieders in verschillende vormen en soorten aangeboden. Bonusgeld is vrijwel nooit direct vrij opneembaar. Als je het ontvangt dan dien je het minstens één of meerdere keren rond te spelen. Dit houdt in dat je het gekregen bonusgeld dient in te zetten op de daarvoor bestemde spellen, zoals aangegeven in de bonusvoorwaarden van de betreffende aanbieder. Als je bijvoorbeeld een bonus van €100 ontvangt en deze 5 keer moet rondspelen, dan dien je op de aangegeven spellen minimaal €500 in te zetten voordat je je dit bonusgeld bij de betreffende aanbieder kunt opnemen. Let er tevens op dat het normale tegoed eerst aangesproken kan worden. Sommige aanbieders hebben in hun bonusvoorwaarden opgenomen dat eerst het eigen gestorte geld ingezet dient te worden alvorens het bonusgeld kan worden rondgespeeld. Bij veel aanbieders is er een tijdslimiet van toepassing op het rondspelen van bonussen. Bij het verstrijken van een eventueel tijdslimiet komt de bonus te vervallen. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden dat sommige soorten weddenschappen en/of spellen niet kunnen meetellen als het gaat om rondspelen en zijn uitgesloten. Bedenk je voorafgaand aan het accepteren van een bonus goed of deze bonus de moeite waard is voordat je veel geld gaat storten. Het is belangrijk om ten alle tijden voorafgaand aan het accepteren van een bonusaanbieding de bonusvoorwaarden goed door te nemen. Bij onduidelijkheden neem contact op met het betreffende klantenservice of de eventueel beschikbare FAQ pagina.

5.2 www.voetbalgokken.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk en aansprakelijk voor de aangeboden bonussen die u via onze site krijgt van derden. Bij eventuele wijzigingen van bonussen door getoonde websites op onze website zijn wij niet aansprakelijk en verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende aanbieder. Wij proberen vanuit onze kant bij weergave van bonussen deze zo transparant mogelijk te tonen en met onze bezoekers te delen.

6. Gokverslaving

Bij het informeren over het wedden op sportwedstrijden en/of deelnemen in een online casino hoort ook een pagina waar mensen gewaarschuwd dienen te worden over de risico’s van het wedden op sportwedstrijd en/of spelen in een online casino. Op onze Speel Bewust 18+ pagina pogen wij uitgebreid de gevaren en risicofactoren van het deelnemen aan kansspelen te omschrijven. Op deze informatie pagina en tevens hieronder verwijzen wij naar diverse instanties die kunnen helpen bij het voorkomen of bij het ontstaan van een gokverslaving.

6.1 Verantwoord spelen bij aanbieders van kansspelen

Onder verantwoord spelen wordt verstaan dat men het speelgedrag onder controle heeft en dat het gokken geen negatieve invloed heeft op uw functioneren en uw sociale bestaan.
Enkele bekende richtlijnen om gokverslaving te voorkomen en uw spelgedrag onder controle te houden zijn:

  • Speel met een budget dat in verhouding staat tot uw verplichte uitgaven;
  • Bepaal een limiet voor uzelf aan wat u maximaal wilt besteden voor een bepaalde tijdsperiode en houd u daar ook aan;
  • Speel uitsluitend met geld dat u kunt missen, leen nooit geld om te gokken en al helemaal niet in het heetst van de strijd (Dus wanneer u aan het gokken bent);
  • Houd precies bij wat u aan gokken besteedt en tel alle uitgaven die ook maar enigszins gerelateerd zijn aan gokken mee (loterijen, online casino, etc);
  • Speel nooit wanneer u onder invloed bent van drank, drugs, zware medicijnen of wanneer u mentaal niet sterk bent (stress, depressie, vermoeidheid).

6.2 Zoek op tijd hulp bij (mogelijke) gokverslaving

Kunt u zich niet aan de afspraken houden die u met zichzelf heeft gemaakt. Gaat u herhaaldelijk in de fout en kunt u uw impulsen niet bedwingen, dan adviseren we u direct contact op te nemen met een hulpinstantie. Voorkom spijt en stel deze beslissing nooit uit.

Stichting Voorkom (www.voorkom.nl)
JellinekMinnesota (www.jellinek.nl)
Stichting AGOG (www.agog.nl)
Gokverslaafd.info (www.gokverslaafd.info)

De bovenstaande getoonde websites kunnen ondersteunen bij het voorkomen of verhelpen van een gokverslaving. Indien je denkt te kampen met (een beginnende) gokverslaving of meer informatie wilt over gokverslaving en de risico’s die gokken met zich meebrengt, verwijzen wij je graag door naar de verschillende instanties die gespecialiseerd zijn op dit gebied.

Laatst bijgewerkt op: dinsdag 09 juli 2019

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!