Bonussen

Bookmakers staan bekend om hun aantrekkelijke welkomstbonussen en uitdelen van gratis speelgeld. Een goksite doet dit om jou te verleiden juist voor hun aanbod te kiezen en niet dat van de concurrent. Vind hier alle actuele bonussen nu beschikbaar voor Nederland.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Wat zijn bookmaker bonussen en welke soorten zijn er?

Door het grote aanbod aan bookmakers Nederland is de concurrentie tussen de sportweddenschappen aanbieders onderling erg groot. Een manier om zich te onderscheiden van elkaar is het aanbieden van een aantrekkelijke welkomstbonus voor nieuwe klanten.

Gelukkig hoef je niet steeds alle promotiepagina’s af te struinen om uit te zoeken of er nog interessante bonussen zijn. VoetbalGokken.nl neemt deze taak namelijk graag uit handen. Of het nu om standaard bonussen, exclusieve acties of tijdelijke promoties gaat: wij zetten ze dagelijks voor je op een rij!

Welkomstbonus

Welkomstbonus

Bookmakers heten je graag welkom met een leuke bonus

Stortingsbonus

Stortingsbonus

De stortingsbonus is een bonus die je krijgt als je geld stort

Gratis bet

Gratis bet

Je mag een weddenschap meespelen met gratis tegoed

De perfecte bookmaker bonus voor iedere gokker

Een goede bonus is altijd interessant. Natuurlijk hoop je op een mooie welkomstbonus als je je inschrijft bij een bookmaker. Maar als het goed is, blijft het daar niet bij. Want ook als je als je al langer weddenschappen afsluit bij een bookmaker, kun je profiteren van verschillende acties. Sommige van deze bonusacties verlopen niet. Denk maar aan de welkomstbonus, de vriendenbonus of de mobiele bonus. Als een bookmaker deze bonusacties aanbiedt, dan kun je er op elk moment van het jaar een extraatje aan overhouden.

Naast de standaard bonussen komen bookmakers ook regelmatig met tijdelijke bonussen. Vooral rondom grote sporttoernooien en belangrijke voetbalwedstrijden zijn er veel speciale acties voor wedden op voetbal te vinden. Al kan zelfs de wekelijkse Eredivisie of Premier League reden genoeg zijn om een extra bonus of speciale verhoogde quotering weg te geven.

Bonussen: alles over bookmaker bonussen

Aan de slag met de populaire free bets

De free bet is één van de populairste bonussen onder bookmakers. De naam zegt eigenlijk alles al. Bij deze bonusactie beloont de bookmaker je namelijk met een gratis weddenschap. Er zijn free bets voor nieuwe spelers, maar ook voor de vaste groep met gokkers. Als je je hebt ingeschreven bij een bookie die de free bet als welkomstbonus hanteert, dan ontvang je de gratis weddenschap(pen) zodra je geld in je account stort. Zo kun je meteen aan het wedden gaan zónder dat je je eigen gokbudget hoeft aan te spreken. Ben je al wat langer lid van de bookmaker? In dat geval moet je het bij deze bonus hebben van tijdelijke acties. Vaak krijg je een free bet als extraatje na het afsluiten bij een bepaalde weddenschap. Wedden op dé kraker van de Britse Premier League kan je dus zomaar een free bet opleveren voor competitiewedstrijden van de week erop.

Je kunt de free bets gebruiken voor vrijwel alle sporten en wedopties. Misschien is dit wel een mooie gelegenheid om eens risicoloos uit te proberen hoe het wedden met een Asian of 3-Way handicap precies werkt.

Bezoek VoetbalGokken.nl en profiteer van verhoogde quoteringen

Bij veel bonusacties draait het om gratis speelgeld of een gratis weddenschap. Mooi natuurlijk, maar uiteindelijk heb je bij het wedden op voetbal maar één doel voor ogen: zoveel mogelijk winst maken. Er bestaan gelukkig bonusacties die je hierbij helpen. We hebben het dan over wedstrijden of competities met verhoogde quoteringen.

Hoe hoger de quoteringen zijn, hoe hoger de uiteindelijke winst kan gaan worden. Toch gaan de meeste gokkers nooit voor té hoge quoteringen, simpelweg omdat dit veel risico’s met zich meebrengt. Het is daarom erg interessant wanneer de bookmaker de quoteringen als een soort bonus verhoogt. Waar je op basis van de feiten misschien zou rekenen op quoteringen van 2.15, wordt dat nu opeens 2.50. Dat scheelt qua winst, terwijl de risico’s van deze weddenschap niet hoger komen te liggen. Er zijn bookies die zo nu en dan bij speciaal geselecteerde wedstrijden voor verhoogde quoteringen kiezen. Iedereen die op deze wedstrijden wil gokken, kan dan van deze bonus profiteren. Maar er zijn ook wedstrijden met verhoogde quoteringen die alleen bedoeld zijn voor bezoekers van VoetbalGokken.nl. Zodra wij weer eens een speciale deal aangaan met een bekende bookmaker, verschijnt de bonus direct in onze lijst!

Verdien extra speelgeld met de vriendenbonus

Ben je niet de enige in je vrienden- en kennissenkring die geïnteresseerd is in voetbalweddenschappen? Dan maken de bookmakers graag gebruik van jouw connecties. Mond-tot-mondreclame is misschien wel de beste reclame die er is. Er zijn dan ook bookmakers die je willen stimuleren om het platform bij je vrienden en familie aan te prijzen. Daar staat natuurlijk een mooie bonus tegenover. Bij deze zogenaamde vriendenbonus ontvang je extra speelgeld voor elk persoon dat zich via jou inschrijft. Al is inschrijven alleen nog niet genoeg. Ze moeten namelijk eerst geld in hun account storten, en pas dan keurt de bookmaker je bonus goed. Deze vriendenbonus levert je vaak een paar euro per nieuw lid op. Maar als je flink lobbyt, kan het bedrag lekker oplopen. Een extra pluspunt: als je vrienden gaan wedden, kun je hen meteen laten zien wie de beste is.

Mobiele bonus: een welkomstcadeau voor mobiele gokkers

Bookmakers strooien volop met bonussen wanneer ze iets te promoten hebben. De mobiele website of app is zoiets dat ze graag onder de aandacht brengen. Er is veel tijd en geld in de ontwikkeling gestoken, dus willen ze ook dat gokkers de mobiele versie van het platform gaan gebruiken. De mobiele bonus biedt dan uitkomst.

De mobiele bonus is een vorm van een welkomstbonus, maar dan alleen bedoeld voor speler die via hun smartphone of tablet een gokje wagen. Dit wil overigens niet zeggen dat je moet kiezen tussen de gewone welkomstbonus en de mobiele bonus. Je kunt ze namelijk allebei incasseren. Bij de mobiele bonus krijg je iets extra’s uitgekeerd wanneer je voor het eerst via de app of mobiele site gokt. Het kan bijvoorbeeld gaan om 5 euro speelgeld of een free bet ter waarde van 10 euro. Terwijl je voor die mobiele bonus gaat, kun je meteen uitproberen of wedden via je telefoon of tablet iets voor jou is. Er zit natuurlijk een groot voordeel aan, want dankzij het mobiele platform hoef je nooit meer een interessante weddenschap te missen.

Voldoe jij aan de eisen voor de bonus?

Het hele jaar door zijn er veel verschillende bonusacties te vinden. De ene is nog interessanter dan de andere. Toch moet je er altijd rekening mee houden dat bookmakers bepaalde voorwaarden aan de bonus kunnen stellen. Pas als je aan alle eisen voldoet, is die mooie free bet of mobiele bonus van jou. Het is dan ook verstandig om de voorwaarden goed door te lezen voordat je vol voor de bonus gaat.

Begin met vergelijken van Bookmakers

Kies uit de beste bookmakers op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Bekijk alle bookmakers
Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Win strategieën afbeelding

Win strategieën