Algemeen
14/05/201920.604 weergaven

Inschrijfbonus bij online bookmakers

Bij de meeste bookmakers krijg je meteen een fikse welkomstbonus als je je inschrijft. De reden daarvoor is eigenlijk heel simpel: nieuwe spelers trekken. Er zitten voor alle gokkers interessante bonusacties tussen. De ene bookie biedt aan om je eerste storting te verdubbelen, terwijl je bij de andere direct profiteert van een aantal free bets. Het is aan jou om te beslissen waar je uiteindelijk voor gaat. Door de hoge bonussen die worden uitgekeerd, lijkt het soms wel alsof er een heuse strijd gaande is. Maar het aantal online bookmakers is in Nederland groot en iedereen wil zoveel mogelijk spelers op zijn website hebben. En daar kun jij weer van profiteren. Want wie weet win je met je welkomstbonus wel een mooie voetbalweddenschap.

Meer dan inschrijfbonussen alleen

Klinkt dit aantrekkelijk? Dat is het natuurlijk ook! Met extra speelgeld of gratis weddenschappen begint het gokken bij de bookmaker namelijk meteen goed. Als je het slim speelt, kun je zelfs elke maand gebruikmaken van een leuke bonus. Veel bookmakers werken namelijk niet alleen met een welkomstbonus, maar ze keren ook aantrekkelijke bonussen uit aan spelers die al langer ingeschreven staan. Om hier optimaal van te kunnen profiteren, moet je wel goed op de hoogte zijn van de verschillende bonussen die de bookmakers uitkeren. Daarom vind je op onze website een handig bookmaker overzicht. Zo zie je in één oogopslag met welke bonusbedragen de online bookmakers werken en welke voorwaarden zij hieraan stellen.

Wil je de bookie uitproberen óf ga je voor extra speelgeld?

Bookmakers hebben graag dat spelers vaak en veel bij ze gokken. Maar nieuwe spelers zijn minstens zo belangrijk als de groep met trouwe gokkers. Online bookmakers doen er daarom alles aan om jou te overtuigen bij hen een account aan te maken, niet bij de concurrent. Dit levert een aantal mooie welkomstbonussen op. De inschrijfbonussen zijn grofweg onder te verdelen in twee soorten. Bij de eerste categorie gaat het bonussen die je de kans geven om een bookie gratis en vrijblijvend uit te proberen. Dit biedt grote voordelen. Want werkt het platform écht zo prettig als je verwacht? En laden de pagina’s snel genoeg om in het heetst van de strijd nog een last-minute live bet te kunnen plaatsen?

Bonus geld bij bookmakers

Het is toch anders als je in alle rust door de verschillende gokplatformen struint, dan wanneer je daadwerkelijk gaat gokken. Het dus erg prettig als je een bookmaker met behulp van een free bet of No Deposit bonus uit kunt testen. Voldoet het platform niet helemaal aan je verwachtingen, dan kun je snel op zoek naar een andere bookmaker. Weet je zeker dat een online wedkantoor perfect bij je past? In dat geval is het hopen dat jouw bookmaker je meteen beloont met extra speelgeld. Hoe meer geld er in je account staat, hoe meer weddenschappen je kunt plaatsen. Of misschien zet je gewoon een keer extra veel geld in op een bepaalde voetbalwedstrijd. Gratis speelgeld kan je zomaar extra winst opleveren. Dat klinkt als de perfecte kennismaking met de bookmaker.

Dit zijn de bonusacties die je tegenkomt!

Wie gaat gokken op voetbalwedstrijden, krijgt te maken met diverse soorten bonussen. Iedere bookmaker heeft hierin een uniek aanbod en biedt zijn eigen soort bonus. Dit zijn de bekendste en belangrijkste bonussen:

Welkomstbonus bij de eerste storting

Er zijn bookmakers waarbij het storten van geld meteen al een mooi bonusbedrag oplevert. De welkomstbonus wordt bij de meeste wedkantoren bij nieuwe spelers aangeboden. Je krijgt dan een percentage uitgekeerd over de eerste storting die je doet. Het percentage kan variëren tussen de 50 en 100%, al mag je bij de meeste bookmakers wel rekenen op een welkomstbonus van 100%. Doordat wedkantoren met percentages werken, wordt de hoogte van de bonus op een eerlijke manier bepaald. Een gokker die 20 euro stort, krijgt dus een veel lagere bonus uitgekeerd dan iemand die direct voor 100 euro gaat. Wil je gebruikmaken van deze bonus dan moet je het wel eerst vrijspelen. Maar ben je van plan vaker te gaan wedden op voetbal, dan is dit absoluut goed te doen.

No Deposit Bonus: cashen zonder storten

De No Deposit Bonus krijg je simpelweg omdat je jezelf inschrijft bij de bookmaker. Je hoeft dus geen geld in je account te storten om van deze bonus te kunnen profiteren. De No Deposit bonus is bedoeld als speelgeld. Je kunt het dus gebruiken om te wedden op de Eredivisie, Champions League of de Argentijnse Superliga. De winst die je met de weddenschap maakt, kun je natuurlijk gewoon cashen. Maar let op: meestal wordt het bedrag van de bonus zelf niet uitgekeerd. Een nadeel is wel dat het bedrag relatief laag is ten opzichte van andere bonussen. Vaak gaat het om een bedrag van een paar euro of een tientje. De No Deposit bonus is vooral een mooie manier om de bookmaker eens rustig uit te proberen.

Gratis wedden met een free bet

Bij de stortingsbonus en No Deposit bonus gaat het om gratis speelgeld. Bij een free bet draait het dan weer om gratis weddenschappen. Er zijn bookmakers die nieuwe spelers verwelkomen met één of twee gratis weddenschap(pen). Je moet wel alvast geld in je account storten om voor deze bonus in aanmerking te komen. Alleen inschrijven (zoals bij de No Deposit bonus) is dus niet genoeg. De free bet voor nieuwe spelers kan bijvoorbeeld bestaan uit twee weddenschappen met een totale waarde van 20 euro. Ideaal om eens risicoloos te gaan wedden op twee interessante voetbalwedstrijden! De winst die je maakt, mag je natuurlijk houden.

Extra speelgeld met de reload bonus 

Speel je al wat langer bij de bookmaker? Ook dan staan er interessante bonusacties voor je klaar. De reload bonus is bijvoorbeeld zo’n actie die alleen bedoeld is voor spelers die al bij de bookmaker ingeschreven staan. Vaak wordt deze bonus aangeboden bij de zoveelste storting zodat je weer extra geld krijgt om mee te spelen. Bij de meeste bookmakers is het bedrag van de reload bonus wel lager dan van de welkomstbonus. Ben je langere tijd geen weddenschappen aangegaan bij de betreffende bookmaker? In dat geval krijg je vaak een hoger percentage aangeboden zodat voor jou als speler weer aantrekkelijk wordt om bij deze bookie te gaan gokken.

Ben je goed op de hoogte van de bonusvoorwaarden?

Met een mooie welkomstbonus krijg je meteen zin om je eerste weddenschap aan te gaan. Maar bedenk je wel dat je aan een aantal voorwaarden moet voldoen voor je daadwerkelijk geld kunt gaan verdienen met je bonus. Welke bonusvoorwaarden dat zijn, verschilt per bookmaker. Het is daarom altijd verstandig om je goed in te lezen in deze voorwaarden voor je de bonus accepteert. Op deze manier weet je zeker dat je de bonus uiteindelijk ook echt kunt cashen. VoetbalGokken.nl heeft de bonusvoorwaarden van onze bookmakers al voor je uitgezocht. Je kunt deze voorwaarden handig in onze bookmaker reviews (bovenin) terugvinden.

Het vrijspelen van de bonus

Een belangrijke voorwaarde die je tegenkomt, is dat je de bonus vaak moet vrijspelen (ook wel rondspelen genoemd). Dat houdt in dat je het gewonnen bedrag meerdere keren in moet zetten voordat je het kunt incasseren. Soms gaat het om één of twee keer, en soms zelfs om tien keer. Over het algemeen geldt: hoe meer geld je kunt verdienen met een bonus, hoe vaker je deze rondspelen. Bij een 100% stortingsbonus ter waarde van 100 euro zijn bookmakers dus strenger dan bij een free bet van 10 euro. Kijk altijd goed of het voor jou reëel is om de bonus op tijd vrij te spelen. Heb je een bonus van 100 euro ontvangen en moet je deze vijf keer rondspelen? Dan moet je in totaal dus 500 euro inzetten op de verschillende weddenschappen. Vaak heb je hiervoor beperkt de tijd. Veel gokbedrijven werken met een deadline van 90 dagen, maar die termijn kan bij jouw bookie zomaar afwijken. Controleer dit dus goed!

De maximale waarde van je inschrijfbonus

Geeft de bookmaker je een bonus bij de eerste storting? In dat geval geldt er altijd een maximumbedrag. Zo zie je bij online bookmakers vaak staan dat je een 100% bonus krijgt op je eerste storting, tot een maximum van 50 of 100 euro. Reken je dus niet rijk als je meteen 500 euro stort om mee te beginnen. Want valt het bedrag dat je als speler stort hoger uit dan die 50 of 100 euro? Weet dan dat je over dat extra geld geen bonus krijgt uitgekeerd. Je hebt immers het maximumbedrag bereikt. Ook bij free bets en No Deposit bonussen staat duidelijk vermeld wat de maximale waarde is. Maar zelfs met een maximale bonus van een tientje, kun je al mooie weddenschappen afsluiten.

De hoogste bonus vind je bij VoetbalGokken.nl

Wij van VoetbalGokken.nl draaien al jaren mee in het sport- en voetbalweddenschappen circuit en onderhouden hierbij nauw contact met verschillende online bookmakers. En daar kun jij van profiteren! We mogen namelijk wel stellen dat we vrijwel altijd de beste bonus-deals voor onze bezoekers hebben afgedwongen. Hierbij heeft VoetbalGokken.nl voor jou ook de bonusvoorwaarden precies uitgezocht. Deze staan natuurlijk duidelijk en transparant vermeld bij onze bookmaker reviews. Zo zie je in één oogopslag welke bonusvoorwaarden bij welke bookmakers van toepassing zijn.

Verbreed je kennis met deze artikelen

De beste Online Bookmakers